WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamciu to już jutro?
Na którą godzinę?
Trzymam kciuki.
Wierzę że jest wszystko ok a wy się nie potrzebnie stresujecie.
Ale dobrze was rozumiem....
Ja byłam na spacerze, werka na rowerze przy okazji zrobiłam zakupy wg rozpisanej diety bo od jedzenia byle czego dostałam biegunki więc to już nie żarty.
Męża wyciagnelam z domu miał kto nosić hihi
Jutro będę dzwonić do komputerowego czy mi wgraja do kompa ofica bo przetrzepalam cały net posciagalam i nie działa
Wiec będę musiała zawieźć kompa.
Dzieci wykapane jedzą kolacje a ja zagryzam swoją kolacje Kinder bueno hahahaha
-
Kamcia kciuki
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam wyprawe stu lecia do tego komputerowego.
Jeden steka płacze druga sie nie słucha wrrrr
Dojechałem gościu naprawil co miał naprawić za 30zł.
Robert mu tam grzebal w kabelkach, wiatraczkach hahahah aż w końcu musiałam peppa bajkę uruchomić bo już miał dosyć w zamkniętym pomieszczeniu.
Wróciłam z miasta poszłam do szkoły liczyłam że będzie kartka z info kiedy rozpoczęcie roku niestety brak.
Wróciłam do diety od dziś i śniadanie stoi mi w gardle do teraz.
Nie dobrze.
Jestem już w domu trzeba jakiś obiad skręcić rodzinie. -
Kamcia
Super wieści, cieszę się, że synkowie zdrowi
My już w domu, wczoraj wieczorem wróciliśmy z działki, część rzeczy rozpakowanych a ale jeszcze trochę jest w walizce. Noc spokojna, Antoś usnął sam i całą przespał do 8, Natalka miała pobudki o 1 i 6 na cyca. A rano obudziła się o 9:30, po śniadaniu przyszli teściowie i poszliśmy wszyscy na spacer, ja przy okazji do rossmanna i lumpka i kupiłam trochę rzeczy dla Natalki. Teraz dzieci śpią a ja już po kawce i ciachu klikam sobie w komputerze
-
U nas kolejna nocka do bani obaj dają czadu.
Idę dziś na szczepienie z Kosiem ale tylko rota 6w1 przełożone za 2 tygodnie. -
Kamcia pochwal sie bucikami do mnie dziś dotra z limango.
No i gratulacje za dobre wyniki bo chyba nie napisałamkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Jak dojdą na pewno pokaże. Rozumiem że coś z geoxow fajnego wyszukalas? Ja poczekam na następną kampanię i nie będę dlugo myśleć...no i z bartkami zaryzykowalam. Poza tym też szły szybko...niby"wkladka ogrzewajaca" ale mimo wszystko nie chcę za ciepłych. W moim kolorze-szare
-
My szczepienie i bilans Piotrusia mamy 4.września
Czarno widzę Piotra...wczoraj pokazal u kardiologadał się zbadać ale nie dokładnie tzn nie dal pomierzyc serduszka i w serduszku. Stąd kontrola za 2 lata bo"wtedy będzie fajny"słowami lekarki
Bilans zapisałam na zasadzie jak się da w ogóle oszoloma wprowadzić -
Tak Kamcia nam się sprawdziły trampki z geoxow to pierwsze buty Igusia były z oku na suwak szybko się zakładał. M wiązane przeklinać bo się rozwiązują.
-
Przyszły zmierzył am maja 14.5 ale wielkie się wydają
Na opakowaniu napisanejest zema ja 16cm wkładkę.