WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
Ale Piotruś już duży chłopak, jeszcze porównując do zdjęcia z zeszłego roku to zdecydowanie widać różnicę
A u nas urodziny Antosia już za 3 tyg. Zdecydowaliśmy się na potrójną imprezę i jednego dnia robimy też chrzciny Natalki i moje urodzinyLokal już zarezerwowany, z kościołem ustalone, że za tydzień przyjdziemy ze wszystkimi dokumentami. Później zostanie tylko ustalić menu, zamówić 2 torty i kupić sukienkę córce
-
Ruszyliśmy przed nami 390 km oby gładko poszło.
żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ponoć bylo świetnie. Amelka dzwoniła do mnie i z takimi emocjami opowiadała, że dzieci śpiewały Amelce sto lat. I torcik pyszny i fajnie było. I że teraz ma 2latka i jest duza
Jadę do domu, zobaczymy co mi opowie w domuDariah, kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
Dojechaliśmy na 20 dzieciaki zjadł szybkie myju buzi rąk i zębów i poszły spać o 22.
Podróż ok choć Igi z postoju nie chciał wracać do auta robił afery na maksa.
Ale w aucie grzeczny dużo spali.
Natka ale fajnie wygadana.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się i my.
My już zaliczylismy spacer i szybkie wielkie zakupy sami.
Mąż wniósł na górę zdążyłam za nim wyszedł do pracy.
Nocka super siły mi się kupony totolotka:-)
Kamcia hahahaha brawo dla męża pewnie Tam walczyl z babami hahahaha
Chwal się
Skali czekamy.
Natka i jak tam opowieści córki.
Jakie to wzruszające że dzwoniła do ciebie i opowiadała
Dariah?
Ajrin jak nocka w innym otoczeniu?
Super ze dojechaliscie odpoczywajcie
Marta pewnie szykuje ogarnia temat chrzcin urodzin.
Ja cioteczki z prośbą!
Bardzo proszę o mega mega megaaaaaaaa kciuki oraz modlitwę jeśli któraś może za mnie.
Spotkałam koleżankę dzisiaj taka z placu zabaw oba pracuje na magazynach w biedronce (centrala) znamy się z placu zabaw
Od słowa do słowa i mówi że szuka kogoś na zastępstwo koleżanki bo poszła na l4 ciążowe na 2 lata praca na pewno
Stanowisko: asystent dyrektora.
Nie dogadalysmy się bo musiała uciekać i ja w drugą stronę poszłam ale zdzwonimy się.
Mam znać komputer i obsługiwać urządzenia w biurze i telefon
Ot takie wymagania.
Będę musiała poszukać opiekunki do dzieci bo praca 8-16:15 poszukam jak będzie trzeba i będę się musiała zwolnić z pracy u siebie to też nie problem.
Ja się uciesze bardzo z takiej pracy bo to nie praca fizyczna a dla mnie to dużo.
Więc trzymajcie żeby wypaliło!
A wierzę że macie moc.
W tym momencie mam przed oczyma jak kibicowalysmy Dariah i się udało wierzę że i uda się mi
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane
Mało siebidzyw ale czytam !
W tym tyg byłam mega nerwówka i bieganie bo problem z kredytem - w sensie papiery bankowe i kredytowe były na moje stare nazwisko bo ne mam jeszcze nowego dowodu a tak mówili w banku aby zrobić na to co jest na dowodzie. A akt notarialny na nowe - notariusz mówił ze nie może na stare zrobić.
W banku jak składaliśmy papiery mówili ze to nie problem ze zaktualizujemy wszystko jak będę mieć nowy dowód.
Termin wypłaty kredytu na wczoraj a w sr w ciągu dnia dzwonią ze kredyt wstrzymany bo rozbieżność w papierach !!!! No kurw!!!!!!
To przecież oni mówili ze będzie Ok i przyjęli papiery !!
Wiec bieganie załatwianie aneksów itd...wczoraj o 21 zobaczyłam na koncie ze kredyt wypłacony...
ale do nerwów było to było....
Teraz siedzeń na basenie i Sofcia szaleje z tatusiem w wodzie
Żabka
Kciuki trzymam !!!!!! Na pewno się uda !!!!
Natka
Jeszcze raz 100 lat dla Amelki naszej Kosmitki która mówi już wierszem !!!!! Buziaki od Cioci i Sofci !!!!żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas dziś świętowanie od rana
Mela dostała od nas puzzle, od jednej babci z wujem quada na pedały, druga babcia z wujostwem zorganizowali jej tort i ręcznie robiona maskotkę.
Wieczorem zaś idziemy na 18nastke do siostrzenicy męża.
Ja w nocy miałam akcję z żołądkiem. Całą noc wymiotowałam. Boli mnie głowa tak, że aż zęby bolą. Coś chyba jest z ciśnieniem. -
mąż był pod lidlem przed 7 bo służba, a więc i sama bym tam nie poszła, on po prostu troche później dojechał do pracy
miał kupić 2x kołdre z poduszką, 3 komplety pościeli (urzekły mnie wszystkie 3) oraz pluszową bluzę na jesień dla Patryczka (Piotrek juz dawno wyrósł z tych rozmiarów)
ponoć kupił wszystkoale ma w aucie, jutro zobacze
smiał sie, bo stanął przed drzwiami przed otwarciem, a babka do niego, ze kolejka obowiązuje -
Amelko z okazj drugich urodzin życzymy Ci wszystkiego najlepszego, najpiekniejszego, najbardziej wysnionego
Uśmiechu, radości i zdrówka. Pociechy z rodziców, rodzeństwa i upragnionych prezentów
Rosnij śliczna, mądra i silna. Moc buziaczkow i przytulaskow od Piotrusia , Patryczka i cioteczkiNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka w takim razie życzę udanej imprezy:-)
Bawcie się dobrze.
Kamciu już widzę twojego męża pod drzwiami z tymi babami hahahaha
Nie pobily go tam?!
Fajnie ze mu się udało zakupić wszystko co chciałaś
To dziś sama jesteś?
Dariah no wiesz co?!
Ale mnie już nic nie zdziwi w tych bankach.
Niestety samemu trzeba się pilnować, dopytywac, upomniec jakby człowiek się na tym znal.
Ważne że wyjaśnione.
Wierzę że tyle stresu cie to kosztowało.
Ja myślałam że to w pracy!
Nie pamiętam co chciałam napisać jeszcze
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny