WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
My już w salohodzie wracamy fo Poznnaia
Wyjazd bardzo udany - mieliśmy siper pogodę, piękne słońce
Wczoraj widziałam się z przyjaciółka która mięska w Gdańsku od 2 lat i ma córkę 3 dni młodsza od Sofci
Dziewczyny się ładnie bawiły
Dziękuje Wam kochne ale my dopiero w niedziele świętujemy09.09
hihi
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka
Ehh chłopy chłopy...
Wartość próbować takiej terapii ale trzeba być przekonanym bo ja nie wierze w takie rEczy...niestety
Ja jestem zbyt na ziemi - jak ktoś chce żeby się układało i chce się zmienić to bez terapii dam się stara. Ot moje zdanie
A jak od długiego czasu die nie układa to ja mówię dowodzenia i tyle..
Ale to moje podejście...bi życie jest za krótkie dla mnie żeby się męczyć z chłopem.
Co do krzyków...dziś tez miałam ochote Sofcie wpakować do bagażnika...masakra
Od rana
Zle, wszystko nie...i ryk o wsyztko....o wsyztsko.,.ratynku !!!
Teraz spi w foteliku...wiec jest cisza....trwaj ciszo!!!!
Żabka, Skali, Pysiaczek
Brawa dla Waszych chłopców !!! Będzie siper w żłobku! I będzie z każdym dźwięk coraz lepiej !
Kamcia
Dobrze ze Piotruś dostał skierowanie - zobaczycie, poobserwuj, dadzą opinie...
Może to pomoże jednak w uzyskaniu miejsca w żłobku..???
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah szerokiej drogi.
Uważajcie na siebie.
Pamiętam że 9.09
Odebrałam z żłobka.
Wyszedł dziś pierwszy do domu.
Akurat pani wyszła po bluzkę.
Zjadł cały talerz zupy! Brawo!
Chyba był głodny.
Wypił też wody ale na zasadzie wlali w niego i pił.
Zrobił dzieciom pa pa hahahahah
Mam jednej dziewczynki pytała mnie jak Robert śpi w nocy bo jej córka robi akcje chyba reakcja na żłobek.
Mówiłam że dziś mieliśmy coś takiego.
Raczej dzieci przeżywają.
Jutro proszę o kciuki bo dziecko moje będzie spało w zlobku i nie wiem czy iść po drugim dniu zaraz po niego czy zaraz po spaniu.
Teraz siedzę na ławce i korzystam z ciszy bo Robert mi uznał.
Plan był wrócić do domu żeby coś zjadł i dopiero spacer + drzemka ale ze talerz zupy zjadł, mąż spał po nocce więc co mi tam.
Właśnie kazałam mężowi jeść i przyjść bo pójdziemy po werke.
Ona ma świetlice w piwnicy więc nie będę budzić Roberta żeby po nią iść wózkiem nie mogę jeździć po szkole.
-
Dariah
A mi się ubzduralo, że dziś. Ja nie wiem dlaczego ale byłam pewna, że to już dziśno także ten
Dziś Amelia zaliczyła w żłobku sukces: cały dzień bez pieluchy! Wolała ładnie, chodziła ponoć sama do łazienki. Jestem z niej taka dumna.
P.S. koleżanki w pracy też mówiły, że dzieciaki zaczęły dziś dzień rykiem.czyzbu coś w powietrzu?AJrin lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Dziekuje Wam bardzo w imieniu Marcelka
dokaldnie dwa lata temu o tej porze, byłam juz godzinkę z moim Marcelkiem
jejku, az łza sie w oku kręci. A teraz to taki duzy chłopczyk. Nie wiem, czy to żłobek, ale od dwóch dni widze w nim duża zmianę. Zaczyna sie sam bawić! Ustawiać autka, wjeżdżać nimi do garażu. Jestem w szoku, bo jesCze niedawno jego jedynym zajęciem było wyciąganie wszystkiego z szafek itp
Zabciu
Miałam zamiar pochwalić sie moimi chłopakamiwstawię na pewno foteczke
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Mikus:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a06381eb1cca.jpg
Marcyś:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/459e178631f3.jpg
Marcyś przy dzisiejszym śniadaniu
Troche chłop zarósł, ale jutro idzie do fryzjera z tataWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 16:29
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04, AJrin, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczku wow u nas 86 cm i 12.3 kilo Igi malutki.
Ale widać że coraz bardziej różni się robią ślicznie obaj.
Ja dziś o 10 pojechałam do pracy mogę się starać o bon zlobkowy dla Igusia to 400 zeta miesięcznie więc przy kwocie która płacimy za żłobek będzie to zawsze coś.
Do tego dziś był lunch mojego starego zespołu potajemnie dostałam zaproszenie i z zaskoczenia z Kosiem się zjawilismy więc było przesympatycznietak mnie wszyscy zaczepia a Kosiu uśmiech od ucha do ucha że sie działam do 16 haha.
Najlepszego dla Marcelka.
Brawa dla Kosmitki to ciągnij temat bez pieluchysuper że bez wpadki.
U nas Igi wczoraj jak został sam w domu to też mnie szokowal układał puzzle sam bawił się ciasolina klockami Duplo i bez awantury słodkie dziecko. Ale nadal robi mega bałagan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:39
Pysiaczek89, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258 lubią tę wiadomość
-
Ajrin
No Marcyś duzy chłopak, wszytscy myślą ze ma 3 lata, a tu ledwo dwa skończył
Ooooo to sie troszke rozwrwalas, super! Mnie sie tez juz marzy jakies wyjście, tylko takie bez chłopaków, bez wiecznego cyca na wierzchu... jestem juz serio zmeczonaehhhh, ale nie bede sie żalić...
Kosio chyba nie jest podobny do Igusia? Slodziaczki z Twoich chłopaczków
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
u mnie oboje padli
wrócilismy ze spaceru duuuuzo poźniej niż zwykle
ale uczyłam Piotrusia dosłownie chodzic (on tylko biega) i zrobił na nogach spacer (nie bieg ) ze 3km
ale potem patryk krzyczał, więc ja go przejełam i mezowi tak nie szło już dobrze ze starszym...Piotrusia nauczyłam tez schodzic po schodach bo z tata sie bał, jest szansa na spacer
ręki oczywiście nie poda, ale szedł, reka obowiązkowo na przejsciach...afere zrobił, tzn chciał na plac zabaw, kleknał na chodniku wiec znalazł się w wózku
znajoma sie chciała chwile spotkac
Patryk krzyczał i krzyczał i padł nadprogramowo,wiec była okazja
wyjscie jednak udane dla wszystkich
jutro sami, więc w domu -
Pysiaczku no tak Igusia biorą za młodszego bo on naprawdę niski
Wiesz ze nawet wyjście z Kosiem to dla mnie rozerwanie się on jest tak spokojny że da posiedzieć jak marudzi na ręce i już szczęśliwy.
Jutro idę do kumpeli na kawę a co trzeba korzystać z pogody i nie siedzieć w domu.
Natka ja uważam że takie sesje to są pomocne bo trochę taka osoba z zewnątrz steruję i moderuje nią warto spróbować nim się definitywnie człowiek rozejdzie.
Ja też dziś z M się scielam pierwszy raz powiedziałam, że z przymusu ze mną nie jest a tak się zachowuje. Szkoda gadać bo fajny dzień a wieczór zjeb.. -
Kamcia ależ oni są śliczni
serio przystojniacy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 21:27
kamciaelcia lubi tę wiadomość