WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrze na pogode i serio nie wierze ma byc mega cieplo w nastepnym tygodniu jest tak to bedziemy miec farta
-
Poszła spać bez zająknięcia.
Położyła się, kazała zgasic światło i zasnęła. Haha! Basen + jedzonko i wystarczyłooh yeahhhh
AJrin, żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka bedziesz wyczekiwac poniedzialku jak ja
Serio od kiedy Igi chodzi do zlobka to poniedzialek jest bardzo fajnym dniem tygodnia tak to sie zmienia perspektywa.
A tak serio mysle ze troche to rekacja na zlobek u nas mega mial regres snu przy zlobku. -
nick nieaktualnyAjrin ja już tęsknię za poniedziałkiem a z drugiej strony jak sobie pomyślę że trzeba ich zgarnąć do wyjścia, uzerac się czasami, upocic w szkole, idziesz po szkole czy do auta (jak jadę do szkoły autem)to się wygina wrzeszczy po drodze więc wiecie jak to jest ledwo dasz radę go utrzymać na rękach potem do auta (wtedy wózkiem kedzemy pod nasz blok)do żłobka dopiero jak zamykam drzwi zacieszam że nareszcie spokój.
No to się pozalilam hihi
Jestem zmęczona ale to pogoda jakoś nie sprzyja ja za oknem u siebie widzę mgłę, mrzawke typowa jesień
No dobra koniec żali bo nie tylko ja tak mam więc muszę być twarda
Wiesz ale masz rację że to reakcja na żłobek.
No nic liczę na drzemke o 12 z Robertem i mam nadzieję że dołączy werka bo też nie śpi mówi że Robert ja obudził.
Mąż idzie do pracy wiec laba.
Obiad jest więc sprzątanie poczeka ostatecznie w poniedziałek na spokojnie posprzątam jak dzieci nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 07:35
-
I dokladnie odpocznij.
Mi odpada zawozenie Igusia M wozi sporadycznie jest histeria wiec ja od poniedzialku mam sielanke no z Kosiem wiadomo ale w porownaniu do 2 latka to pikus -
Natka
Pięknie zasnęła Ci Amelka, jednak wymęczone dziecko szybko zasypia
Kamcia
Ale duży już Patryczek i taki podobny do Piotrusia
U nas dzisiaj podwójne święto bo urodziny moje i Antosia, a impreza urodzinowa będzie jutro razem ze chrzcinami Natalki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 18:04
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin ale ci dobrze zazdraszczam
Natka a dziś jakiś plan żeby dziecko zmeczyc i tak uśpić?
Kamcia piękne foto
Gratuluję patryczku!
Pozdrawiam Piotrusia
Jak ładnie coś tam układa super!
Ja wyszłam na dwór wyszłam tylko po serki dla Roberta a Robert w minute odleciał a w domu za chiny nie zaśnie!
Zła jestem bo chciałam iść z nim spać ale nie stety nie było mi to dane.
Mąż kazał wracać do domu jak usnie, wniesie mi wózek a ja się położę spać ale wiem że nie zasne więc siedzę na ławce.
Odpoczywam
Marta
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd8ad3023c1b.png
Udanej imprezy.
Dla ciebie również wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka pomyślności
Ps jak ja dawno Antka nie widziałam całkiem inny chłopczyk.
A to mój Robert mama miała okazję wystroic
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c8e673daae3.jpg
Szkoda że nie pozuje do zdjęcia tylko mnie goniWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 15:19
kamciaelcia, marta258, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
Kamcia super cchlopaki i jaki duzy Patryk wow.
Znalazlam sposob na mojego niejadka bulka maczana w zupie zjadl poltorej wow serio to najwieksza porcja od 3 dni.
Wszystkiego najlepszego dla Antosia niech rosnie wesolutki i zdrowiutki
Spelnienia marzen.
Zabka super stroj ja zamowilam spodnie z koparkami plus pizamki i dodatkowe spodnie
Mam nadzieje ze rozmiar bedzie oki bo spodni nie mielismy.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Jakie piękne chłopaki !!! Patrys jako już duzy..4 miesiące już...wooo
Marta
100 lat dla Ciebie i Twojego Antosia !! Cudny chłopak ! Dawno go nie widziałam, bardzo urósł
Ajrin
U nas Sofciabuwielbia maczanie chleba, a najlepiej jeszcze jak chleb jest zgrillowang i chrupiący i wtedy macza hehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyAjrin a jak wyglądał pierwszy kęs tej bułki?
Pytam bo aż z ciekawości bym sama go tym nakarmila.
Nie mam bułki
Ale w poniedziałek mogę.
Tylko zastanawiam się jak go przekonalas na siłę włożyłas do dzioba?
Wiesz cieszę się bardzo że dokonalas zakupu i będziesz na 100% zadowolona.
Rozmiar na teraz trafiłaś na pewno.
Jak coś potrzebujesz to pisz do niej co konkretnie.
Diariah ty też jeśli potrzebujesz.
Ja dziś robiłam zamówienie bo mówila że weeken wtorek będzie robić zamówienia bo będą przeceny.
Też wzięłam jeszcze spodnie choć ostatnio brałam ale spadają mu z tyłka brakuje w nich gumek.
Ale chyba mamie mojej dam zajęcie niech wszyje.
Wzięłam kurtkę wiatrowke ale większy rozmiar do przedszkola będzie miał.
Zamówiłam dla werki leginsy coś na jeginsy czy zamówi to się okaże.
Ja muszę przełożyć wizytę Roberta u ortopedy.
Zacznie się kurs i nie dojadę tam męża też nie mogę wysłać bo jego wysyła zakład pracy w tym terminie na kurs.
To nic przecież to nic pilnego.
Dariah super ok.
Mąż wciągnął mi z wózkiem Roberta.
Robert wstał o 17;00.
Aby szybko zasnął wieczorem.
Ja już kawę zaliczylam bo nie dawałam rady moc mi spadła do zera
-
Żabka
Tak zamówiłam 2 trójpaku legginsów i 3pak bliżej na długi rękawwłaśnie u nas większość firm ma legginsy za szerokie i jej z tylka spadają
mam nadzieje ze te będą Ok
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Rodzinne selfie done by Sofcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 20:24
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Igi wlasnie nam wypadl z lozeczka turystycznego. On jest niemozliwy wyszedl gora po ciemku zdazylam zgasic swiatlo slysze bam i placz.
-
My właśnie wróciliśmy z firmowego festynu. O matulu, jak to moje dziecie świrowalo na dmuchanych zamkach. I jak super bawiła się z animatorami. Śpiewała, tańczyła, kląskała.
Ja padam na twarz, ona też
Marta
Wszystkiego najlepszego dla was obojga. Życzę wam spełnienia wszystkich marzeń. Tych małych i tych większych. Pogody ducha, uśmiechu i miłości!marta258 lubi tę wiadomość
-
Kamciu
Chłopaki cuuuudowe!!!
Dariah
Jakie cudne selfie
Ajrin
Właśnie taka akcja (tylko bez upadku) z wiszeniem z łóżeczka to był dla nas impuls, żeby pospieszyć się z łóżkiem dla Meli. Teraz problemu już z tym nie ma
Zabka
Roberto super chłopak! -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8336f3399b94.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5efcedc8d214.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/223b28654f7a.jpg
żabka04, marta258 lubią tę wiadomość