WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka to kciuki aby projekt się udał aż nie mogę się doczekać liczę że pochwali się z nami
Skali brawo dla Szymka kurcze to może dlatego Igi tak u lekarza grzeczny ja już dawno temu kupiłam mu zestaw lekarza stetoskop i inne gadżety i się często tak bawimy.
Ja mam 2 w domu Igi mam czerwone gardło kaszel i uszy zapalenie ale nie ropne tylko od kataru. Więc leczymy się w domu domowymi sposobami.
Więc dzień szalony Igi nie dał się uśpić na drzemke a Kostek spał dziś tylko dwa razy po 30 minut więc było bosko
Liczę że może noc przespia.
Miałam dziś spotkanie w zlobku póki co normalne zachowanie 2 latka w zlobku ponoć Igi jest jednym z grzeczniekszych do tego wykonuje polecenia więc naprawdę nie ma co się martwić dużo cierpliwości i wyrozumiałości i nie oddawać tylko liczyć do 10.
Padam dziś serio na szczęście dzieciaki już śpią.
-
Hej Kochane
U nas wsyztsko po staremu
Mnie meczy kaszel, nie rozłożyło mnie totalnie ale głos mam jak bym Piła tydzień a nie piłam...a do tego teraz kaszle..
Ale żyjenie mam temperatury ani nic wiec jest Ok
Natka
Polać temu lekarzowi !!wreszcie ktoś powiedział Ci prawdę!!
Leżeć i odpoczywać !!
I trzymam kciuki za ten projekt i koniecznie się pochwał jak skończysz !!
Skali
Całe szczęście ze lekarz to ucho zbadał ! Mój chrześniak tak chodził z takim uchem ileś mieksecy - miał utajone zapalenie ucha - nic go nie bolało tylko ciagle katar i kaszle i kaszle i katar itd...
Stan ucha ponoć być straszny!!!! A to grozi uszkodzeniem słuchu
Także całe szczęście ze w porę odkrył to lekarz
No a co do młodzieży to slow nie mam..
Od zawsze mówiłam ze w wieku gimnazjalnym dzieciak trzeba wysłać do Tybetu kontemplować !!!!
Gowno zamiast mózgu
Żabka
Eh z robota to niestety tak często jest ze po znajomościach
Na pewno znajdziesz coś dobrego i fajnego !!!!
Co do Roberta to ja bym nie szczepiła jak kaszle j ma katar - ale to mówię ja która do szczepionek bardzo ostrożnie podchodzę
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyBylismy na kontroli.
Nie zaszczepilam .
Kazalam zbadac osluchowo czysto mam go przetrzymac w domu do poniedzialku i przyjsc w poniedzilek na sczepienie pod warunkiem jak nie kaszle jesli bedzie kaszlal to szansa w srode potem zbowu w poniedzielek .
Tak to ja moge i z mc siedziec przeciez z kaszlem to jest roznie.
W nocy nie kaszlal.
Wstal rano kaszlal i woda mu leciala z nosa moze zimno w domu?
Mam dawac flegamine rano i czekac.
Zadzwobilam do zlobka i kazalam zaznaczyc ze nie bedzie nas do poniedzialku.
Robert usnal mi w drodze powrotnej sluchajcie spi od 9:00
Wciagnelam go na gore do domu i wystawilam z wozkiem na balkon.
Mnie dzis gardlo strasznie boli:-(
Pogoda straszna , mocno wieje i pada co chwilaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 10:35
-
Ej dziewczyny, powiedzcie mi bo już się pogubiłam
ciuszki z C&A wypadają większe czy mniejsze?
Bo pamietam ze coś nie tka z nimi i jesli dobrze pamietam to chyba wypadaj większe niż rozmiar...ale poprawcie mnie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Daria te comielismy wypadły jak smyk ciut większe.
-
A Kostek ma dziś 6 miesięcy. Tak chłopaki razem się bawili i posneli
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/953f5f0965fe.pngDariah, żabka04, Natka-matka wariatka :), marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKostek gratulacje .
Ale ladnie sie bawili.
Super.
To mamusiu odpoczelas dumna ?
Nam sie zapowiedzieli goscie na 12.10 (chrzestny z rodzina ) napisalam do chrzestnej zeby tez przyjechala na kawe.
Jednak cos w tych snach jest prawdy.
I tak wlasnie wyszlo ze robert bedzie mial 2 urodziny jeszcze raz spoznione
A 9.10 zrobie werce w domu i zaprosimy sasiadki jak co roku
Ugotowalismy zupke pomidorowa bo ogorkowa sie skonczyla.
Na kolacje juz zjadl miske
Kaszlu brak jak i kataru brak.
Mjie zab napierdziela .
Uswiadomilam meza ze raczej nie pojdzie on 26.10 tylko ja o ile kase natrzepie.
Dzis tez sie poplakalam wiadomo o co? O kase i jej brak.
-
nick nieaktualnyCo za dzien matko.
Ryczalam dalej.
Wkurzylam sie na wychowawce werki ale niby specyficzna osoba i wywiera wplyw na rodzicach ma byc tak jak ona chce.
A potem dostalam informacje od kolezanki ze tato dziewczynki z klasy weroniki ona tez do przedszkola i na zajecia gimnastyczne chodzila z werka zmarl!
Obudzil sie w nocy i zle sie poczul juz nie uratowali go.
Mial 37lat!
Osierocil dwie dziewczynki praktycznie wiek moich dzieci bo najmlodsza poszla do przedszkola w tym roku.
Tak mi przykro.
Jaki los jwst okrutny serio.
Pytam za co?
Mieli problemy finansowe przyjwchali tutaj zamieszkali z tesciami odbili sie juz bylo fajnie i masz ci los zostala sama:-(
A w poniedzilek byl z corka w szkole odprowadzal ja!
Zdrowy byl.....
Tyle hamow, zbirow, lajdakow na tym swiecie jest nic im niw jwst a takiego dobrego meza i ojca zabrac?!
Mam nadzieje ze bedzie jutro lepszy dzien.
Co u was.
Czemu taka cisza? -
A historia jest taka że leżę sobie na łóżku była zapalone tylko lampka Szymek stoi koło łóżeczka patrzę A na scenie dwa cienie myślę sobie co jest dwie głowy? Skąd? Wstaje A tam pola drze do góry także powiem wam ona mnie zaskakuje każdego dnia słodkie jest jak mnie chwilę nie widzi i wchodzę do pokoju zobaczy mnie i od razu do mnie czworakuje drac się przy tym oczywiście
Dziś pierwszy raz leżałem z szymkiem i czytałam mu bajki myślałam że będzie się wygrywał nudzi czy coś ale leżał i sluchal wczoraj ten prywatny lekarz mówił żeby godzinę mu czytać zobaczymy
Przede mną intensywne dni kilka spraw do załatwienia muszę sobie zapisać bo zaraz zapomnę
-
Skali brawa dla Polci super zdolniacha
za chwilę zobaczysz dwa cienie idące za rękę
A Szymek zobaczysz będzie Ciebie z dnia na dzień zaskakiwal jeszcze bardziej.
Żabka takie to życie jest ja mam wrażenie że jak się sypie to na całego właśnie nie smutaj trzeba się cieszyć tym co się ma i żyć trochę chwila.
U nas czytanie jest codziennie nawet kilka razy dziennie. Bo jak wraca ze żłobka zawsze na dole ma książeczki które sam pokazuje i nazywa a wieczorem czytam mu już takie dłuższe bajki już sam wybiera jakie w 90% jest to kici kocia seria.
Ja siedzę ciszej bo mam 2 a Igi stał się taki przytula złego nie poznaje on nie schodzi ze mnie i ciągle mamo tuli tuli tak się śmiejemy z M. No i tyle gada już ze to tez śmieszne. Wieczorem M próbuje przekonać aby z nim szedł spać i mówi mama z dzidzia zostanie a ty że mną spać na co Igi nie tata z dzidzia mama i tu nie umiał że mną ani z Igim wiec mama tuli tuli chodź i ciągnie mnie za rękę do swojego pokoju.
-
No my w ciągu dnia też czytamy dużo ale krótkie bajeczki kicia kocia też mamy i seria mat kotek itp pucio itd ale na dobranoc zazwyczaj oglądal bajkę bo m mu puszczam chociaż Szymek nie interesuje się bajkami jak narazie A dziś tak ładnie leżał ciekawe jak będzie jutro
A mnie obsyfilo nie wiem czemu chyba zapomniałam o wizycie u Endo muszę jutro tam pojechać bo żeby się dodzwonić to cud
-
Cioteczki dziś jadłem moja pierwsza dymie i ziemniaczka jadłem to może za dużo powiedziane bo mina z obrazka mówi wszystko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a70c59864437.pngNatka-matka wariatka :), Dariah, żabka04, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabko
My mamy kurtkę z zeszłej zimy na 92. Czekam aż Lidl puści kurtki zimowe licząc po cichu na to, że będą na 104.
Ajrin
Mniammina cudowna
Dariah
Zosia przepiękna jak zawsze. Ach, do schrupania jest.
Skali
my czytamy codziennie od urodzenia Meli. Wszystko dosłownie. Nie ma zaśnięcia bez książeczki. Sama przynosi, kładzie się i prosi o bajkę do podusi.Super, że i u was to działa
Kamciu
Jak tam u ciebie? Na kiedy ty masz lekarza, przypomnisz? Trzymam za was mocno kciuki.
Marta
Bardzo się cieszę, że i u was wszystko z grubsza okwięcej zdjęć mojej imienniczki prosze
U mnie powoli lepiej. Żołądek nadal boli, ale już nie wymiotuje. Może to jednak wirus był? Nie wiem.
Czuję też, że wypoczywam, chociaż dziś to już nic nie dotykam. Rozbiłam jajka, zbilam świecznik i mam pomalowana hybryda tylko jedna rękę bo... Wysiadła mi lampa. Także tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 15:51
-
nick nieaktualnyAjrin pieknie brawo kostek .
Pierwsze koty za ploty teraz bedzie tylko lepiej.
Natka hahahhha siedz i pachnij.
Kurcze ladnie rozrabiasz
Wzielam ja w poniedzielek powinna byc u mnie .
Przymierze na roberta zobaczymy najwyzej sprzedam.
Skali wlasnie brawo dla poli.
Ale pewnie tez bym sie wystraszyla.
Jeszcze chwila i pojdzie sama