WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas mąż o 7 polował
ale po południu też były-i juz mówię czemu-dokladali towar, więc wziełam Piotrusiowi druga (w sumie trzecia-trzecia na za rok raczej zostawię)
zielona pasuje 98, niebieska mam na 104
te dziewczece-zwlaszcza ta granatowa, ładniejsze niz chłopiece
jednak u nas góóóóra była tych kurtek
nawet butów-tu gorzej było trafic z rozmiarem w modelu
więc wziełam na teraz bezowe (zamiast na później szare-choć te cudne)
sniegowce odpuszczam w ogóle-przecież i w adidasach daliśmy rade w sniegu -
Natka-matka wariatka :) wrote:Kamciu
Wszystko w jednym dniu wam się uda załatwić?
A w Lidlu nie są czasem kurtki jesienne teraz?
najpierw wywiad ze mną
więc w sumie beda ukierunkowani co i jak, więc pewnie i nastawieni
taka procedura ponoć
a przecież mieliśmy zacząć jedynie od logopedy
zapis na diagnoze wiąże się z całym zestawem -
nick nieaktualnyKamcia te trapery to masz z lidla? Ocieplane one sa na zime?
Ja skonczylam pisac lm .
Jutro jade rano zawiezc papiery o prace do szkoly podstawowej potrzebuja do sekretariatu na zastepstwo.
Kciuki poprosze.Natka-matka wariatka :), AJrin lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Szok, u nas nie ma nic! Zerrrro! Wymiecione ;( jutro podjedziemy jeszcze raz bo strasznie mi zależy na kurtce i gdyby udało się dorwać traperki to już w ogóle byłabym w siódmym niebie.
Chociaż nie liczę na to, bo udało mi się tylko w poniedziałek dorwać jedną bluzeczkę musztardowy z a'la ludowymi wstawkami. Nic więcej nie widziałam. Tzn widziałam śniegowce ale uważam, że bardzo kiepskie podparcie pięty i nogi i nie zabrałam. Te pudrowe różowe sztos, ale został numer 27
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 23:15
-
nick nieaktualnyNie dziekuje
Siedze w domh jem sniadanie i pije ciepla kawke probuje cos wciasnac w roberta ale ma gdzies jedzenie.
Maz sie poswiecil i rano pojechal ze mna zaprowadzilam werke tzn zostawilam ja pod opieka innej mamy czyt sasiadki z bloku obok dalam kase bo wychowawczyni chciala i polecialam do tamtej szkoly.
Maz zostal z robertem w aucie a ja polecialam.
Jest to szkola katolicka podstawowa wiec nie bedzie tak zle.
Zlozylam papiery i mam czekac na telefon pod warunkiem ze moja osoba sie spodoba dyr ksiedzu.
Jest juz 5 podan.
Praca od 10.10 wiec musza sie streszczac.
Fakt umowa na zastepstwo ale zawsze to cos nie ? Pozniej sie bede martwic co i ja.
Dla mnie wazne sa godziny pracy 7:15-15:15 wiec obejdzie sie bez niani.
Co ma byc to bedzie nie nastawiam sie zeby znowu sie nie rozczarowac.
Przeciez najwazniejsze to wypasc dobrze na rozmowie noi i papiery musza sie komus spodobac.
Jade zaraz zamowic wieniec na pogrzeb .
Jutro maz tez sie poswieci i wstanie szybciej wiec na cmentarz sobie pojade.
No nic po buty do lidla nie dojde z reszta kasy nie mam.
Chce typowo zmiowe trapery miodowe do kurteczki.
Ale jak cos maz bedzie mial urlop ostatni tydz pazdziernika jak cos to pojedziemy dzies za butami.
Natka ciesze sie ze ci lepiej.
Stawiam na stres wirus wirusem ale raczej stres ty luzuj kobieto bo jakis wrzodow zoladka jeszcze sie nabawisz. -
Kciuki Żabka
fajne godziny pracy.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWizja jest taka.
Zlobek jest od 6:00, swietlica od 6:45 wiec mam 20min na dojazd do pracy zdaze:-)
Jesli by chodzilo o odbior dzieci roberta odbiore a przez tydzien (kiedy to maz bedzie mial drugie zmiany i nie moge liczyc na jego pomoc) poprosze sasiadke zeby odbierala mi werke bo jej vorka tez na swietlicy.
Najwyzej zaplace.
Nie zawsze bede ja prowadzic dzieci sama to raptem dwa tygodnie kiedy to meza nie bedzie rano w domu bo nie zdazy z nocki zejsc czy bedzie szedl na rano.
W razie choroby plan tesciowa lub moja matka jak bedzie lub maz wreszcie bedzie mial okazje posiedziec na l4 tak strasznie chxe.
Ja juz wszystko dawno mam zaplanowane.
Dam rade aby zdrowe byly dzieci.
Zobaczymy. -
Dorwalam kurtkę. Nie było ich, faktycznie. Pani nam powiedziała, że w poniedziałek z rana je wymiotło. Wczoraj uzupełniali braki.
Kupiłam na 110cm. Będzie za duża teraz ale mam nadzieję, że nie za dużo. Będzie mieć na przyszły rok może też. -
Ja Lidla omija niestety finansowy dołek a jakieś kurtki mamy jeszcze.
Ja dziś jutro i pojutrze dni w kuchni w sobotę urodziny dla rodziny a w niedziele dla znajomych z dziećmi. Więc dwa torty 2placki i cała masa jedzenia do zrobienia.
Na szczęście prezenty doszły i czekają na Igusia mam nadzieję że się ucieszy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cb260dfe09f.jpgNatka-matka wariatka :), marta258, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Żabka
Kciuki za nową pracę, oby się udało bo godziny naprawdę fajne
Ajrin
Ale piękna kuchnia dla Igusia, super prezent
Skalli
Pola pięknie Ci rośnie i jaka już silna i pocieszna dziewczynka
Kamcia
Kciuki na wizycie, wiem że jeszcze sporo czasu zostało ale my tu wszystkie liczymy na pozytywne wieści.
A nas zaczyna coś brać, chyba przez te zmienne pogody. Bo od wczoraj Antek chodzi zagilany i ma wodnisty katar. Przez to gorzej śpi i drzemki trwają nawet nie godzinę. Ja rano wstałam jakaś niewyraźna, coś czuję w gardle. Oby tylko Natalkę oszczędziło. A z dobrych wiadomości, wczoraj byłam u koleżanki i dostałam 2 wielkie torby z ubrankami po jej dzieciach. Więc i Natalka i Antoś mają już pełne pudła z większymi ubrankami, nawet takimi które będą dobre dopiero za 1-2 latażabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Czekam z niecierpliwością na recenzję tej zabawki do wanny. Chciałam Amelce też coś takiego kupić.
Marta
Oby wam szybciutko przeszło.
Zabka
Tak jak pisałam, jestem spokojna o ciebie. Musisz myśleć pozytywnie.
My mamy z Amelka ten weekend kiedy od piątku do niedzieli popołudniami jesteśmy same. Teraz czekamy aż dowiozą nam nasza piątkową pizzębo w piątek grzeszymy
jutro popołudniu jedziemy do rodzinki D na 70urodziny D cioci także popołudnie też nam szybko minie a w niedzielę planuje basen
żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
Sama jestem ciekawa ponoć hit ale kosztuje krocie. My mieliśmy kasę od wszystkich gości z rodziny i sami wybraliśmy prezenty. Co prawda mieliśmy kupić taki rowerek 8 w 1 ale o ponad 1400 kosztował nawet połowy nie uzbueralismy a kasy nie mamy aby dołożyć. Więc kupiliśmy od nas hulajnogeale ja już tydzień temu dostał a od reszty kuchnie a zezostalo to dokupilismy to do wanny i koszyk na zakupy z warzywami i pudełkami.
Dam znać będziemy testować. -
Marta zdrówka dla was. Dziś znowu ciepło było jutro 22 stopnie ja sama dziś słabo się czułam ale potem poszliśmy na spacer po Igusia i jakoś poczułam się odrazu lepiej.