WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie udało nam się dziś zostać bo piec nie chciał się włączyć A za późno odpailisy kominek ale powiedzieliśmy z rodzinka do 21 Jutro dalsze pakowanie muszę uprac kołdry itd i w dzień już będę tam
Fajnie to wygląda powiem wam mój m się starał wszystko biedak sam robił teraz cały tydzień ten beton produkował ale warto jutro porobie więcej zdjęć ale jeszcze gniazdka progi część do malowania jest jeszcze zasłony rolety no ale już czuć że to dom
-
Skali jak ślicznie i jak przytulnie z tym kominkiem już widzę te drewno obok ułożone czekamy na więcej i zdolnego masz M.
-
nick nieaktualnySkali ale tam pieknie
Brawo dla meza .
Oczywiscie czekamy na wiecej foto.
Ajrin ty to masz zdolnosci .
Fajnie zeimperzy sie udaly i igus zadowolony.
My mamy jutro zlot sasiadek .
Za nie dlugo wyjde na drzemke z robertem i pojdziemy zamowic torta jakiegos biednego.
Kazala wyciagnac werka kase ze skarbonki swojej.
I chyba tak zrobie pozniej oddam.
W piatek beda goscie do roberta.
Bylismy u lekarza.
Robert zaszczepiony jutro do zlobka.
Jestem zaskoczona chcialam zaswiadczenie do zlobka a pediatra nie chxial wystawic bo to kosztuje 40zl a ze zlobek chce to mam siw zapytac czy mi oddadza kase wtedy wystawi.
Ile wasze dzieci maja wzrostu i waza?
Moj robert 86 i 10kg .
Ma nie dowage mala i mam wiecej jedzenia dawac.
Chcialabym powiedziec w zlobku ze maja w niego pchac ale czy sobie w jakis sposob nie zaszkodze?
Dariah dzieki.
Ja do dzis nie moge dojsc do siebie caly czas mam przed oczyma jej meza.
Ucieszylam sie wczoraj bo napisalam do kolezanki sms i odp ze dziekuje za wsparcie odezwie sie jak znajdzie sile na razie nie umie rozmawiac z nikim.
Wiec pozostaje mi czekac.
-
Igi ma 87cm i jakieś 12,3 udało mu się trochę przytyć po powrocie z urlopu ważył 11,8 ale tam nic nie jadł. Pediatra dziś zleciła aby morfologie zrobić.
-
Szymek waży 11.7 plus minus A co to nie wiem myślę że ok 90 może wieczorem zmierzy
Ja dziś mam Sajgon dopiero Szymek padł on tak robi na złość że sory ja nie mam cierpliwości jak 100 raz schodzi z łóżka na nie umiem usypia to jak Pola nie soi ona w łóżeczku nie w kojcu nie tylko ręce albo się wspinać mam dość teraz szybko obiad muszę ogarnąć i czekam aż mama wróci bo chce na zakupy jechać
-
nick nieaktualny
-
Ajrin
Super, że obie imprezy udane. Ale musiałaś się narobić, wszystko ugotować, upiec, podziwiam Cię
Skali
Ale piękny dom, czekam na więcej zdjęć
Żabka
Śliczne ubranka
Antek też chudzina, ma 89 cm i waży 11 kg.
Nas dalej męczy katar, nawet Natalka trochę ma. O tyle dobrze, że noc dzieci i ja przespaliśmy. Plus taki, że gardło już mnie nie boli. No i dzisiaj lepiej się czuję bo wczoraj po południu i wieczorem czułam się koszmarnie.
-
Żabka ja bym zrobiła morfologia i nie zmuszał do jedzenia bo to przynosi odwrotny skutek.
-
nick nieaktualnyTez rozwazam morfo.
Ale to w ktorys dzien po zlobku podjade chyba ze z rana ale to w przyszlym tygodniu.
Na kolacje zjadl nektarynke big nektarynke (meza byla) i jedna parowke pic pije soki marchew banan jablko te geste.
Dziecko zywe tylko niejadek.
Marta dzieki.
Ja tez mam katar i to zolty
Dobrze ze przespaliscie noc.
Zdrowka .
-
U nas też Igi sam nie zaśnie muszę być ja obok tata nie ja dziś wygonil M słowami tata idź dzidzia i go wypchnal z pokoju mnie złapał za ręką mama toć czyli chodź. Dopiero usunął ale się wierci więc wyjść nie mogę to nadrabiam was. Choć cisza tu taka że nie ma co nadrabiać.
Zdrówka Zabciu ja jutro idę z Kosiem do lekarza bo nadal ma niby katar.
-
Żabka
U nas jakieś 85 cm i 10,5 kg wagi.
Na niedożywiona niewygladaale zapytam w żłobku kiedy ostatnio ich ważki i jiezuli..aczkolwiek wydaje mi die ze waza ich w ubraniach wiec to tak dla mnie nic nie daje takie ważnej..No śle cóż...
Brawo dla Juniorka za szczepienie !!!
Ajrin
Cudowne torty !! Ale się nagotujesz kochana
U nas da urodziny dla rodziny - dla znajomych narazi śnie mamy takiego zwyczaju. Może jak dzieciaki podrosną to się będzie robić. Narazie to Spfcia najstarsza
Natka
U nas zawsze zasypianie razem - kładziemy się na jej materac i ładnie zasypia
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Skali
Pieeeekny salon!!! Cudo !!! Uwielbiam takie przytulne wnętrzai drewno...i kominek !!
Ale masz zdolnego i pracowitego M!!! Brawo !!!!Skali89 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Natka unas Igi wstaje po 7 bez problemu mimo że kładzie się spać o 22. Ale on śpi długo wdzien teraz po 2 godzinach jest budzony ale nadal późno chodzi spać. Najgorsze Zeto jamam przerabane bo najpierw Kostek karmienie i zasypia w tym czasie M kąpię Igusia i potem jak Kosiu zaśnie ja idę usypia Igusia czytaj mam 2godziby wyjęte z wieczoru!
-
Ajrin
A kozę wlansie spi tak dużo w ciągu dnia bo 22-7 mu nie wystarcza..?
U nas tak było gdy Sofcia spała za dużo w ciągu dnia o wieczorem tez szła późno i wstawała o tej samej co zawsze czyli w nocy krócej spała - a w nocy jednak inny sen i bardziej regeneracyjny.
Może go wybudzaj szybciej w ciągu dnia to pójdzie szybciej spać wieczorem ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ajrin
Ja nie wyobrażam sobie kłaść ja o 22:00 i póki co będę robić wszystko by nie była to tak późna godzina.
Po 1. Ja też chcę mieć wieczór dla siebie
Po 2. Zanim ja bym się ogarnęła, wypracowała, posprzątała dom trochę, uszykował nas na kolejny dzień to bym chodziła spać o północy bądź później a ja też chcę trochę pospać
Po 3. O a musi wstawać o 6:00 więc jak zasypia o 21:30 to jest taka jazda o 6:00 by ją wybudzić, że szok. Krzyk, płacz itd.
Wczoraj to wychodziłam już z siebie. Muszę skończyć pewna rzecz do czwartku a to wymaga ode mnie pracy i skupienia a ta wyje. Masakra była i wczoraj wieczorem i dziś rano. I jadę z nią do żłobka a ona mi mówi, że zmęczona jest to jej odpowiedziałam, że gdyby wczoraj poszła spać jak jej kazałam to byłaby wyspana a tak to jest sama sobie winna.
Poza tym ona JESLI śpi w dzień to max 40min więc ja już nie wiem co było wczoraj grane. -
nick nieaktualnyU nas tez ciezko z zasypianiem nawet jak robert nie spi w dzien to i tak idzie spac o swojej porze czyt ok 22:00
Wczoraj zasnal o 21:30 wstal sam o 6:30 .
Jest w zlobku.
Plakal, mina straszna
Kazalam pania w niego pchac jedzenie.
Dzieci kaszlaly wiec niech mi ktoras zwroci uwage to powiem co mysle.
Jestem z mezem na rezonansie kregoslupa w innej miejscowosci.
Trzymajcie kciuki bo lekarz zapowiadal operacje kregoslupa.
Mam nadzieje ze tragedi nie bedzie .
-
Żabka
Trzymam kciuki, daj znać po wizycie.
U nas z zasypianiem Antosia niby ok, ale jak wieczorem nie chce spać to woła tata, mama a później wyjmuje sobie szczebelki z łóżeczka i wychodzi. Najczęściej wystarczy do niego podejść, powiedzieć Antoś idzie lululu i chwilę postać przy łóżeczku. Wtedy kładzie się i uspokaja i można już wyjść z pokoju bo za kilka minut już zasypia.
Po wakacjach na działce mieliśmy problem z jego zasypianiem bo trzeba było przy nim stać godzinę albo i dłużej, no ale nauczyliśmy go z powrotem zasypiać samemu.