WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka dziekuje :-)
    Mysle pozytywnie :-)

Wiesz cykam sie z ta nasza kurtka w takim razie bo ja kupilam rozm 92/98 i zaczynam watpic czy dobrxe zrobilam jak wy na 110 kupiliscie.
    Wow!
    Ale kosmitka musi byc duza.
    Ciotka caluje:-)

Marta ojjjj nie dobrze zdrowka dla was.
    Oby szybko wam przeszlo.
    Tak pogoda zdradliwa.

U nas dzis sloneczko swiecilo i 20st.
    Bylismy na dworze 3h rano bo usnal mi w aucie wiec przelozylam i przymusoway spacer mialam potem ledwo do domu doszlam tak mi cukier spadl ze az w glowie mi sie krecilo wiec ratowalam sie cukierkiem.
    Potem po obiedzie wyszlam po werke i poszlam znowu na dwor i znowu 3h :-)
    Dzieci wykapane nakarmione.
    Czekam az usna :-)

Ajrin piekne prezenty juz widz wjak igus sie bawi.
    Chetnie poczytam recenzje.
    Mysle ze warzywa beda wymiatac bo moj tym sie zainteresowal u sasiadki .

• marta258 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny, musimy szybko się wykurować bo za półtora tyg mamy szczepienie Natalki a za 2 tyg przyjeżdża do nas rodzina męża z Francji więc musimy być wszyscy zdrowi.

Ajrin
    My mamy podobną zabawkę do kąpieli dla Antosia z aliexpress, bardzo ją lubi i często się nią bawi w kąpieli.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Witamy się.
    Noc była O-KRO-PNA. Wędrówki ludów do naszego łóżka co najmniej 4razy zakończona ostatecznie u nas ale ilość kopniaków jakie dostałam w głowę, ilość uderzeń rękoma w twarz: niezliczona. Zasnęła dopiero coś koło 4:00. I znów zaczęła się rzucać po łóżku, bo ona nie śpi w jednym miejscu. O 8:00 się obudziła z radosnym: dzień dobry.
    A ja czuję, że to nie będzie dobry dzień.

Zabko
    Amelka nie jest już taka super wysoka. Trochę przystopowała na szczęście z tym wzrostem póki co. Nosi rozmiar 104, więc ta kurtka jest faktycznie duża. Jeśli dla Roberta ta kurteczka na 98tez będzie ok to nie ma się co łamać. Rozmiar ciuchów rozmiarowi nie równy. My z HM nosimy 98 i jest akurat. Ani nie ma lekkiej nadwyżki ani nie jest nawet ciut za małe, bo HM ma większą rozmiarowke.

Marta
    Trzymamy zatem kciuki byście szybko wyzdrowieli &

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka az sie usmiechnelam ale z tych kopniakow.
    A tak na powaznie: jak ja cie rozumiem!
    Od wczoraj moj robert zle spi wstaje placze (cos mu sie sni ze ktos cos mu zabiera) albo wlasnie mnie kopie po buzi bo spi w pozycji nie tej co trzeba.
    Wiec hmmmmm do bani nocki.
    Ale znosnie u nas
    Jakby malo bylo wdtalam z bolem zeba !
    Co drugi dzien mnie napierdziela.
    Raczej meza wykurze z listy oczekujacych na dentyste :-) tylko musze kase wykombinowac:-( na kanalowke oczywiscie jesli bedzie taka potrzeba.
    Wrrrr

Kciuki ciotki od jutra nie daje mu lekow wiec oby mu przeszlo .
    Wczoraj bylo ok bez ani jednego na dzien kaszlu a dzis znowu cos tam pokasluje ale flegamina moze dziala tak.
    Nie zamierzam go trzymac kolejny tydzien w domu bo nic mu nie jest a nie podoba mi sie ze nic nie je!

Ja juz posprzatalam, obiad mam gotowy nalesniki z serem przyjade z pogrzebu to upieke.

Wlasnie zaczelam sie szykowac w zlowim tempie .

Natka zovaczymy jak przyjdzie kurteczka.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie miałam marudzić na noc tragedia ale widzę nie jestem sama.
    Ja robiłam torty i ciasta do 2 nocy ale ciągle biegałem Góra dół Igi wstawać w tym czasie 5razy! A Kostek dwa. Jak się położyłam to dopiero się zaczęła jazda Igi histeria nie dało się go uspokoić nie wiadomo o co mówił nie ma ale czego to sam nie wiedział. Jak zasnął Igi toKostek histeria jak zasneli poszłam spać i znowu za chyba 15minut Igi ryk ide a on Mamo siusiu i pokazuje na spodnie a on cały zasilany pampersy przepuścić, więc przebieranie i usypianie. Jak usypia łam słyszę zeKostek ryk że głodny ale nie mogłam wyjść więc M się im zajmował ale rozbudzil się bo z 20minut czekał. No to karmienie i usypianie jak już zasypia się zesral i od nowa przebieranie rozbudzil się i znowu usypianie. Walka długa jakoś zasnął ale wierci się został u nas w łóżku poszłam spać nawet nie wiem która godzina była nie miałam siły jak tylko zasnęłam to Igi płakał ale już tylko 5min i on spał do rana ja też padam Kostek płakał z rana dałam jeść nie chciał spać ale to M się zajął. Jak zasnął to Igi wstał ale już go na dół zabrał i dał mi odesłać z Kosiem.
    Więc serio się chłopaki zmowili najgorsze ze Igi tylko mama mama nam z histeria jak go tuli to go drapie i kopie. Nosz nabank 3 dziecka mi się nie chce w życiu.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Dariah Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane
    Przepraszam ale zabiegana jestem ;)
    Nasza nocka tez średnia, co prawda bez wędrówek ludów i histerii ale popłakiwała coś i się przebudziła..coś w powierzy wisi skoro wszystkie dzieciaki złe spały ;)
    My wlansie w samochodzie i jedziemy do Kalisza do mojej kuzynki ;)
    Mieliśmy ość dziś na 9 na basen ale zastaliśmy a niw chcieliśmy nadstawiać w weekend budzika - zwykle Sofcia budzi się koło 7-7:40 wiec się wyrabiamy ale dziś spała do 8 ;)

Ajrin
    Piękna kuchnia ! Można zpaytac gdzie kupiła ? Chce na Gwizdke Sofci kupić do nowego pokoju ;)
    Współczuje ciężkiej nocki ;(
    Nooo 3 to musi być hard core lol hehhe

Natka
    Matulu ;( biedna Ty ;(
    A jak zdrówko ? Mam nadzieje ze odpoczelas i ze lepiej się już czujesz ;)?
    Jak Twój projekt ? Dobrze pamietam ze coś miałaś ie wyjaśnić w ten piątek lub weekend ?

Marta
    Zdrówka dla Was ! Trzymam kciuki żebyście się wykurowali do przyjazdu rodzinki ;)

Żabka
    Kciuki zaciśnięte za prace !!!! Będzie dobrze !!!
    Ale jesteś zabiegana Kochana !!! Jak Werka w szkole? Wszystko dobrze ?

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png

Wysłany: 6 października 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    No nieźle ci tam się w nocy działo. Współczuję serdecznie.

Zabko
    Widzę, że i u was nie zabaedzo się nocka udała :( masakra

Dariah
    Kiedy przeprowadzka do nowego domu?

Projekt w powijakach a pierwsza część muszę "oddać" w czwartek. Także cykam się trochę, że nie zdążę.

5v79kzu.png

Wysłany: 6 października 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I musze wam powiedzieć, że ta promocja w Rossmannie -55% mnie wykończy :D
    W tym miesiącu wydałam tam już mega dużo, wykorzystałam wszystkie trzy podejścia, które można mieć z tą promocja wiec...
    Mam bana na Rossmana ;)

5v79kzu.png

• marta258 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Współczuję Wam ciężkiej nocy. U nas niby nie najgorsza bo Antek całą przespał więc chyba wtedy katar go tak nie męczy ale w dzień ciągle mu cieknie z nosa. Zresztą mnie też więc chusteczki muszę mieć pod ręką. Ja spałam gorzej bo wybudzałam się na każde wiercenie Natalki a obudziła się na cyca o 4:30. Wzięłam ją do łóżka na karmienie i razem zasnęłyśmy, o 7 jeszcze pociumkała, obudziła się po 8 i sporo ulała i znowu trochę przysnęła. Więc ja skorzystałam i pospałam do 9:30.

Natka
    Ja przy poprzedniej promocji w rossmannie zrobiłam zapas kosmetyków więc jeszcze mam, dlatego teraz nie będę nic kupować ;)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety mam taki finansowy dołek że nawet nie zachodze tam.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin wierze i wspolczuje.
    Ja tez mam.
    Moze to pocieszajace mam 50zl do 10.10! Z czego 9.10 ma werka urodziny i obiecalam jej ze kupie mini torta sybolicznego bo przyjda sasiadki :-(
    Modle sie aby robert od wtorku poszedl do zlobka to chociaz bedzie jadl cos a ja nie bede tracic na jedzenie bo tego nie tego nie wrrrrr

Dariah nie dziekuje.
    Tak werka ok .

Glowa mnie boli bardzo ale to od emocji.
    Bylo .....jak to na pogrzebach.
    Jedyne z czego sie ciesze to to ze poszlam i powiedzialam kolezanxce (zonie zmarlemu) ze ma moje wsparcie i moze dzwonic o kazdej porze dnia oraz kondolencje.
    Plakalysmy we dwie i tak naprawde najdluzej nam zeszlo patrzac na pozostalych.
    Ojciec zmarlego mial piekbe przemowienie wszyscy plakali.
    Waham sie werce powiedziec ale raczej nie powiem , poprosilam ze jak martynka bedzie mocno plakac a tak moze byc to ma ja bardzo przytulic i pocieszyc bo ona tego potrzebuje teraz.
    Straszna tragedia:-(

Robert dzis nie mial drzemki wiec chodzi marudny strasznie.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna imprezka za nami.
    Prezenty bardzo się podobały a okręt wymiata :)
    Czekam aż dzieciaki zasna i idę znowu do kuchni haha.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/317908ee2f2c.png

Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258, Skali89, żabka04 lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin piękny tort !!!

Natka A na co teraz jest ta promocja??

My dziś sprzatalismy na budowę i powiem wam że stoi już narożnik także od jutra już tam będziemy urzędową ale jeszcze parę rzeczy zostało do zrobienia ale to co najważniejsze już jest

AJrin lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali to już zachwile na swoim super.
    Co do tortu masa cukrowami nie wyszła trzeba było improwizowac. Bardzo chciałam koparke ale szkoda mi kasy na tort kiedy za 1/3 ceny mam pyszny domowy tylko z gorsza dekoracja. Tort był marchewkowy.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

Wysłany: 7 października 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin
    Piękne wypieki robisz. Masz smykałkę do tego.

Skali
    Promo na kolorówkę jest.
    Super, że już za chwilę będziecie na swoim. Co u siebie to u siebie.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2018, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin piekny tort!

Skali super ze juz za chwilke bedziecie u siebie :-)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejna impreza a nami padnie i jesteśmy :)
    Igus z ukochaną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:32

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Dariah Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Padam! Wczoraj byliśmy u kuzynki mojej cały dzień w Kaliszu. Wróciliśmy po 22..oczywiście Spfcia spała cała dróg wiec wielkie pranie : ci będzie jak dojedziemy i ja obudzimy? ;)
    Na szczęście wyjęłam ja z samochodu, wjechaliśmy dk nas na 5 pietro, jak tylko zobaczyła swoje łóżko/materac to zeskoczyła z moich rąk i hop do spania ;)
    Oczywiście nie wzięłam piżamy ze sobą ale przed wykazem u dałam ja w bodziaka, getry i tshirt na długi rękaw i tak jechałam samochodzie i potem tak spała cała noc ;)
    Wybiegała się z kuzynka - ma 16 miesięcy ;) Sofcia to menda mała hheheh wszytsko koje i moje..uderzyć nie uderzy! To oddaje jej ;) ale lalka koja, tamta chciała inna zabawkę to Sofcia tez..skakanie po kanapie, bieganie itd itd..
    A dzis na spoojnie, zakupy, potem buła u nas na obiedzie nasza przyjaciółka i wieczorne zabawa itd ;)

Natka
    Będziemy mieć klucze w połowie listopada wiec jakieś odmalowanie, złożyć meble u Sofci i myśle ze w grudniu na początku będziemy się wprowadzać ;)

Ajrin
    Piękne zdjęcia !!! Ale impezjkecie !!! Co najmnie jak 18 a nie 2 urodziny hehhe ;)
    A najbardziej mnie ta kuchnia intryguje ;) moi rodzice chcą Sofci kupić coś takiego na Gwozzke i nie wime gdzie. Wiem ze w Ikea ponoć tez maja fajna. A Ty gdzie kupiłaś jeśli mogę zapytać ;)
    Piękne zdjęcie Igusia z ukochana ;) hihi

Żabka
    Straszna tragedia z tym tata koleżanki :/ nie wiadomo kiedy na kogo padnie :(
    Pamietam jak jeszcze moja mama pracowała, to była tak siostrzane ze jej koleżanki z pracy maz ktorgos dnia zaczął kaszleć wieczorem, następnego dnia jeszcze gorzej aż wieczornej zaczął kaszleć krawi - izba przyjęć, szpital itd..po 3 dniach jie żył już.. rak płuc !!! Facet w życiu nie palił !! Nie pamietam chhba jakos po 40 był..może z 45... młody facet!!! Tragedia tez straszna ! I takich historii jest pełno ;( a z drugiej strony widzimy ludzie, przepraszam za słowo, często patologie, nie dbają o się ie, pała, piją i złego diabli nie biorą!! Wiem ze tak się nie powinno mówić ale czasami na prawdę ni wiem czy tak ktoś u góry sobie losuje bawi się czy co?!?
    Mam nadzieje ze córka tego pana sobie z tym poradzi..

Skali
    Już tuż tuz i na swoim będziecie !!!! Wooo!!
    Zdjęcia prosimy !!!! ;)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria to też lada chwilę i też czekamy na fotki :D
    No skumulowaly się 2 imprezy na jeden weekend ale wsumie dobrze to co nie zeszło wczoraj przerobilam na dania na dziś cześć plus coś tam nowego i zeszło prawie wszystko a było 21 osób. Miało być więcej ale 3 pary odmówiły bo dzieciach chore.
    No i tak dwa razy w roku nas czeka bo urodziny dla rodziny i osobno dla znajomych raz Igi raz Kostek dzieli ich pół roku więc na 6 miesięcy mam spokój haha.
    Co do kuchni kupiona na allegro była tańsza od Ikea i moim zdaniem fajniejsza nam bardziej się podobała.
    A chłopaki mega się na bawili a dziewczynki ciastolina

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:33

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 7 października 2018, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robocze zdjęcie części salonu plus schody ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef333248a507.jpg

Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 4275 4276 4277 4278 4279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ