WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś byliśmy u lekarza ale oslychoeo ok obydwoje inhalacje plus Szymek anfyaleegiczg i zobaczymy. Pola też zabkyje nie chce jeść mleka to jest aż śmieszne Szymek je jak głupi A Pola marudzi także za dobrze być nie może. A mamy zri8c badanie moczu bo wcześniej mało sikal A teraz okrioie dużo tak że co rusz orzezikany
Zabko ja też myślę że się nałożył ale dobrze że wychwycić w porę lekarz przynajmniej nie będzie stresu i bólu daj dobry probiotyk trzyma kciuki oby przeszło
-
U nas nadal chorobowo. Kaszel się uspokaja. Widać było po pierwszej dawce antybiotyku, że jest lepiej. Nadal jednak słychać jak rzezi.
My też mamy zaufanego otolaryngologa rodzinnego. Gościu już mnie z takiej dupy (za przeproszeniem) wyciągał, że ja mu chyba pomnik postawie. Zapisuje antybiotyki tylko w kryzysowych sytuacjach. Potrafi sam przy mnie dzwonić po kolegach po fachu by załatwić mi zdjęcie RTG, czy wizytę u innego specjalisty na NFZ byle szybciej.
Co poproszę i może to wypisuje, w sensie skierowania na badania. Normalnie facet niezastąpiony! Do tego ma poczucie humoru jak ja, zatem czasem nasze sarkastyczne rozmowy bawią mnie do łez
Wracając, wizytę kolejną mamy w poniedziałek. Zatem proszę już teraz o kciuki!
Ach i mąż mi się rozłożył. Rozumiecie: 37,8st i już dramat. On nie wie jak żyć. Dziś już mu powiedzialam, że ogród jest na tyle duży, że zwłoki pomieści. Najwyżej posypie wapnem lub poleje kwasemobraził się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 01:23
-
Natka haha
Ja dziś chyba też poleglam słabo się czuje gardło boli z nosa leciM też podobnie.
-
Piotrek od kilku dni ćwiczy swój układ
Na kostce Patryka upatrzyl sobie jedną melodyjkę i czeka na ten jeden jedyny moment aby"zatańczyć"
Dziś z 20razy powtarzał(kosztem śniadania)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 07:41
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia hahahahha
Nawet robertowi sie spodobal piotrus muzyka tez bo az kazal pokazac co tam mam.
Slicznie
Ajrin mialam wczoraj pisac ale wypasiona fure macie
Zdrowka.
Nas tez rozbiera
Werke na noc nasmarowalam mascia rozgrzewajaca.
Rano zrobilam inhalacje ale to byl dramat .
Werka szopki bo nie chce a robert jej wylaczal inhalator hahahha
Jak jemu chcialam dac to odpalil wrotki i z krzykiem po chacie
Natka zdrowka.
Nie dobrze.
Znowu jakas fala chorob
Skali jak u was?
Marta milo ze przyszli do was
U nas nocka narescie przespana cala!
Spalismy do 8:30:-)
Robert by dluzej spal ale nie chcacy go obudzilamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2018, 12:59
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka fura już jest do klepania haha Igi znalazł przełącznik i sam prowadzi furke.
Ale nie zmieścił się i wjechał w ścianę.
A z wujkiem driftuja M chce dziś wracać do domu a mi się aż jakoś nie spieszy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha
Ajrin, szkoda że fura nie jest z gumy
Zdolniacha z Igiego i tyle
Mój brat był taki-zawsze znalazł jeden slup w okolicy i rowerem na niego wjechal(glowa rozbita)
Piotrek fura nie zainteresowany
Dziadek obiecal mu kupić ale narazie nie ma to sensu co mnie baaardzo cieszy bo chociażby nie mam gdzie czegoś tak wielkiego trzymać -
nick nieaktualnyNo wlasnie ta fura jest bardzo duza
Sama sie kiedys juz przymierzalam do zakupu ale odpuscilam.
Kupilam rowerek.
Robert zasnal .
Byl moment ze zasypial mi a ja bylam nalac wody do wanny ale szybko go wzielam byl placz wykapalam i padl teraz.
Ozyl po kapieli
Polika ma w plamki bialo czerwone , goraczki brak.
Zamowilismy tez pizze robert powiedzial bleeeeeee.
Poszedl glodny spac nic nie chxe .
Ale jest lepiej przez caly dzien budyniu troche , torszke zupy i serek oraz biszkopt.
Picia duzoooooo. -
u nas tez pizza była
sniła mi sie nawet
pyyyyszna
Piotrus zjadł pół swojej tzn wersja dziecieca (mniejsza niz to 30cm)
mam noworocznev postanowienie
minus 10 kg
ciekawe...spadło 30kg bez p[pstanowien-dzieki ciazy
ciekawe po prostu czy sie uda (nigdy nie byłam na diecie)
moze ciazy mi potrzeba?
to taki zart -
Już wróciliśmy do domu dzieciaki w piżamy do auta i tylko transfer do łóżek
w 7 minut zasneli a dojechaliśmy w niecałe 15. My już mamy w domu skuter u teściów stoi klad a teraz 3 auto masakra zabraknie miejsca za chwilę i u nas. Ale fakt auto spodobało się najbardziej.
Ja wzięłam leki i oby do jutra jakąś poprawa dzieciaki już lepiej ale katar jeszcze mają i kaszel. -
Kamcia do mnie dotarło, że z Kosiem już zaczęliśmy myśleć i za 2 tygodnie robiliśmy Kosia szok. Bo to ten czas hihi.
Więc kto wie.
Zazdroszczę 30 mi starczy 10 do szczęścia a u Ciebie to chyba z kości na ości bo ty już chudzina. -
Tak on w poniedziałek do pracy. A co do jego pracy zadowolony dostał paczkę na święta dzieciaki też dostały plus pensje przesłali mu już 21 aby na święta mieli więc naprawdę super. Więc oby podpisał papiery w lutym na stałe to będzie super.
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia -10kg. Raczej za duzo jak na ciebie wg zdjec oczywiscie
Ps pizza byla przepyszna az hamulce musialam wlaczyc bo bym zezarla wszystko a zamowilam 2 duze
A tow ramach postanowienia takiego jak twoje hahahbaha
Z tym ze ja wlaczam od 2.01 leki , bieznie co drugi dzien i dieta .
Szkoda ze mam szafke wypchana slodyczami:-)
Mi sie marzy-20kg albo i wiecej
Ciagnie mnie strasznie.
Ajrin wow ty garaz buduj
A jednak juz w domu.
Fajnie ze tak sie udalo icg przetransportowac