WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKapiel Nie wyszla.
Wyszlam na dwor po 13:00 bo juz nie padalo poszlam po werke i robert mi usnal o 14:50! Wlasnie go obudziam.
W miedzy czasie jak spal ogarnialam prasowanie czyt bluzki na wf do konca tygodnia spakowalam werke odrobilysmy lekcje teraz jem i spadam .
Dariah brawo dla Sofi
Niech spi hihi -
A Igus malutki haha
choć Kosmitka się wylamuje ale wyjątki potwierdzają regułę.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Hehhe może jakaś jest z tego reguła heheh
A Kosmitka to wyjątek
Kamcia
Woooo !!! Szaleje Patryk ! Ciekawe co jutro? Zacznie śpiewać ? Albo chodzić ? Żartuje oczywiście09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyKamcia powie mamo hahahah
Brawo dla patryczka !
Kosmitka mowisz inna energia zyje? Hahahhaha
Usmialam sie ale ro prawda.
Ja tez roberta wystawiam niech lapie energie pokarmowa
Wrocilam
Moje dziecko czyta na poziomie 3 klasy, pisze jak drukarka , zachowanie wzorowe wszystko wxorowe wyroznione tylko z mowa czyt z skladaniem zdan w sensie opowiadania wypowiadania jakby nie umiala bujnej wypowiedzi stworzyc.
Ale bedziemy pracowac juz ja jej znajde jutro pierwsza lekture szkolna bedzie czytac i opowiadac .
Od jutra zaczyna pisac piorem.
Mama jest dumnaaaaaaakamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :), Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem jestwm.
Az mezowi browara ukradlam z cztero paku bo dostal.
Barek pusty
Byl nawet taniec Rodzicow dla corki i podrzucalismy ja i calusy i gratki i oh ah oh a ona dumna jak paw
Pyta czy bedzie tablet na pewno bo za rok to chce laptop bo te podstawowki to pikus hahaha
No coz trzeba siw dostosowac.
Ps moj maz chory 36,6 i lezy od 15min w lozku -
Żabka ależ masz zdolna córkę brawo.
Kosiu zasnął ja wstawilam ciasto jutro Walenty ma urodziny więc zniesie do pracy zrobiłam też babeczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:08
żabka04, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Uśmiałam się
Ale by potwierdzić te słowa oznajmiam, że moja córka dopiero zasnęła boooooo w przedszkolu przespała się bagatela 20min!!!
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kończymy 9miesięcy
Waga 9,48
Długość 78cm
Zęby sztuk 2
Cha cha
Nie kończymy dziś
Jutro
A co tam
A wczoraj się śmiałam z męża że Walentynki przyspieszyl o dzień
Nie usuwam
Będzie na jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 22:01
żabka04, Dariah, Natka-matka wariatka :), Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje Patryczku
Te oczyska ahhhhhohhhhhh
Sliczna fotka .
Moja werka pobiegla dzis do szkoly bo chec pisania piorem byla silniejsza
Jeszcze pytala czy napewno moze pisac piorem ?!
Do konca tygodnia z kolezanka chodzi co mi totalnie na reke nie musze biegac z robertem wrzeszczacym na rekach.
Mam nadzieje ze przestanie padac i wyjdziemy.
U nas niespodzianka!
Robert rano zrobil siku troszeczke do pieluszki potem duzoooo na nocnik i przed chwila sam przyniosl nocnik i zrobil siku.
No kurcze jestem happy!
Jednak mnienmartwi jego stan zdrowia.
Cos mu charczy ten kaszel jeszcze ale tylko rano i ma znowu katar no bynajmniej rano lekko zolty potem sporadyczny przezroczysty.
Kurcze ?!
Wczoraj jak wrocilam to byl cieply ale nie wiem czy od przegrzania bo nie chxial sciagnac bluzki na dlugi rekaw choc nie mial skarpet , nie grzejemy .
kamciaelcia, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość