WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka super gratulacje !!!!
Ja muszę wybrać tort i dac Pani która będzie mieć. Impreza w domu raczej sama rodzinka.
Dziewczyny proszę was dalej o trzymanie kciuków o wszystkim powiem za niedługo:)
Ajrin ja też mam porządek jak m.nue ma do tego on myśli że wszystko musimy robić razem jak jesteśmy we deihe A nie że ja no sobie leżę hehe
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wlasnie wrocilam z dziecmi od sasiadki doszla jeszcze jedna sasiadka z dziecmi wiec byl babski klubik oprocz roberta
Dziewczyny sie przebraly robert siedzial w klockach duplo od czasu do czasu mnie wolal zdazylam z sasiadkami wypic butelke wina.
Dariah oj tak zmienia sie i to na gorsze.
Ajrin dlatego ja sie nie dziwie kobietom ze biora rozwody miec takiego wrzoda na dupie! Wrrrrr
Mnie moj wkurzyp bo nic nie robi .
Ahhhh dobra nie gadam tyle.
Ja uwazam ze nie robi nic a ja jestem urobiona po szyje a on twierdzi ze pomaga ile moze chodzi do pracy a ja jestem na wakacjach ot.
Jeszcze sie wybiela ze moje wczorajesze zachowanie bylo karygodne i powinnam przeprosic buhhhhha nie doczekanie leser piiiiiiiiii.
Nie macie pojwcia jak ja tryskam agresja jaki mam kiepski humor od dwoch dni placze na poczekaniu.
Jestem zmeczona mam dosc jeszcze twn robert nic nie jedzacy nie umiem tego tematu olac wkurzam sie bo mam wizje szpitala .
Przeciez to chude wyglodzone dziecko !
W poniedzilek do zlobka daje i mam nadzieje ze to ostatnie jego takie przesiadywanie w domu.
Bardzo bym chciala zeby to sie choc zmienilo bobwiem ze tam zje i sie rozwija i ja odpoczywam w jakis sposob choc chwilke. -
Skali kciuki.
Ja widzę że to on najwięcej bałagan i to raz a dwa ja oczekuje że jak jest to coś zrobi a wychodzi dupa jak jestem sama to to wiem że musi być zrobione i robię jak jet on to ja nie będę robić jak on śpi albo se leżyno i wychodzi ze nic nie zrobione
Żabka kciuki za Roberta nie dziwię Ci się te niejedzenie to masakra a ile on waży? -
nick nieaktualnyAjrin 10-11kg?
Chudy jak patyczak.
U mnie tak wlasnie jest chodzi donpracy, je obiad pod nos postawiony, spi jak jest po pierwszych zmianach a jak lato to lexi do garazu potem kolacja spi dalej.
Do tego komp lub pleystein 3.
A ja ogarniam chate czyt nie odkurzam jak robert jest w domu bo robi histerie mam nie dotykac odkurzacza, latam na zakupy, drzemki, zakuoy, obiady, kapie dzieci ,pranie sranie i jeszcze mam sie wystawic.
Wiecie o czym mowie.
Jak powiem to zrobi ale zeby sam pomyslal to zapomnij.
Sam nie wyskoczy do werki czy ma lekxje zeby zrobic czy nauczyc.
Jak pyskuje to tez jej nie uciszy twierdzi ze mam stanowczo gadac do niej .
Ahhhhh
Faceci
Kamcia daje soki ale nie te geste kubusia czy pysia etc.
Daje takie jak w kartonie tyle ze w butelce np tymbark ti to rozrabiam za kazdym razem w szklance z woda .
Wiec nie jest jakos slodkie.
Nie napije sie wody kupilam butelke kolorowa z dziubkiem i dupa
Herbaty odmawia.
Co do zlobka nie mam pewnosci bo nie widze ale jak stoje pod drzwiami stolowki jak czekam na niego to slysze jak roberta karmi a on je albo krzyczy jak pije .
A ile zjadl nie widze babki mowia ze zjadl wszystko oprocz surowki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 21:11
-
nick nieaktualnyKamcia tak wszytskiego .
Albo mu rosnie w gebie i ma odruch wymiotny albo jest na nie i wszystko jest bleeeeee uderzy w talerz wyrzuci i tyle .
W nim nie ma przyczyny tak twierdza lekarze.
Nawet go odrobaczylam i tez efekt taki ze wieczorem zjadl dwa sloiczki kaszki a rano wszystko wrocilo do normy. -
Natka
Gratuluję, wielkie brawa za prawo jazdy
Ajrin
No czeka Cię spora impreza, udanej zabawy.
Skali
Kciuki mocno zaciśnięte.
A ja się pochwalę, Natalce wyszedł drugi ząbek, ma już dwie dolne jedynki
My już lepiej, można powiedzieć że już jesteśmy zdrowi, a początek tygodnia był kiepski.
Byliśmy dzisiaj w mojej pracy, pogadałam z koleżankami, było miło, wszyscy zachwycali się Natalką, nawet zaliczyła tam karmienieAJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Dali
nic w nocy nie słyszałam a Mela ma taki kaszel, że szok.
Cała noc D do niej wstawał.
Rano mi tylko powiedział"szacun. Wielki szacun do ciebie, że od prawie 2,5roku to robisz".
Zatem opłacało się mieć tego kacakamciaelcia, Dariah, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Natka no to kac warty takich słów o wow.
My zamiast sprzątać pięć i gotować wczoraj do północy oglądaliśmy serial
No nic 2 ciasto już w piekarniku zostało tylko mięsa naszykowac na szczęście dania nie są wymyślne pójdzie szybko a goście dopiero na 18. -
My dziś 5h poza domem w tym 4h na dzialce-przycinalismy drzewa
A nasze są okazalea ze sąsiad z działki pożyczył sprzet to tylko korzystaliśmy. Chlopaki dali radę choć łatwo nie bylo. I ja porobilam. Zakwasy rąk murowane. Dopadne tel męża to cosik pokaże. Teraz byla szybka kąpiel, kolacja w łóżeczku,pranie się robi bo dziś na pewno nikt nie miał tak brudnych dzieci
I chwile bez czapy... -
Natka
Super, że wypad z koleżankami udany.
A mąż nareszcie poczuł się jak Ty chociaż przez tą jedną noc i dobrze, że docenił Twoją pracę.
Ajrin
Mam nadzieję, że impreza udana.
Kamcia
Sporo się napracowaliście na działce, ale skoro taka piękna pogoda to trzeba ją wykorzystać.
My dzisiaj po południu też mieliśmy wyjście z dziećmi bo przyleciała koleżanka z Irlandii z mężem i 3 dzieci i spotkaliśmy się całą paczką w 16 osób. Było 7 dzieci więc poszliśmy na salę zabaw, Antosiowi bardzo się podobało, szalał w basenie z piłkami, biegał po całej konstrukcji z labiryntem i zjeżdżalniąPóźniej poszliśmy na pizzę, oczywiście dzieci zajadały z ochotą, zresztą my też. A do domu wróciliśmy dopiero o 20:30, dzieci szybko padły wymęczone zabawą
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Odpoczywam. Dzień masakra. Amelka ma taki kaszel, że klekajcie narody.
Liczę na to, że jakoś się ogarnie bo w poniedziałek mają w przedszkolu dzień babci i dziadka i mówi wierszyk.
D w pracy na nocce. Ja oglądałam króla Artura (mmmm, rozkosz dla oczu i uszu) i tak się zastanawiam: iść spać czy może jeszcze coś włączyć
-
U nas po imprezce wszystko smakowało ciasta poszły wnet całe zostało dosłownie po jednym kawałku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:08
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Witajcie pozna porą na idę spać dopiero jakoś tak zeszło
Dziś piękna pogoda była ale w sumie ja cały dzień w biegu bo to do weterynarza to zakupy pepco na szybko bo szymkowi spodnie trzeba bo krótkie wszystkie
Pola dziś pierwszy raz zaliczyła spacer na nogach w żadnych butach masakra ona biega i jeszcze jak się przewrócił to nie pozwoli żeby ja podnieść tyko sama może to sprawi że Szymek będzie chciał chodzić bo rak to tylko na ręce albo wózek na A dziś też podchodził liczę że razem będzie aktywniej jutro może wezmiemyroeerki i pojedziemy nad jezioro
Miłej niedzieli dobranoc
-
Mąż dał mi odespac spałam do 9
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość