WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia u nas Igi chce wiecznie postawić Kosia za głowę!
Najlepszego dla patryczka to przebił Kosia i wzrostowi i wagowo!
My 9.400 i jakieś 75cm.
Kosiu ma 3 dniowke choć tak mało go wysypalo, że pojechałam do pediatry z nim ale mówi, że to napewno 3 dniowka. Przy niej może być czerwone gardło i lekki katar z obrzęku śluzówki do tego idą zęby więc to wszystko kumuluje się.
No nic psikac nos gardło inhalowac i jeszcze ketotifen i neosine podawać.
Jadąc do apteki zaliczyłam Rossmanna bo jest obok więc sobie chwilę spędziłam miło czas i oczywiście coś tam siebie zakupiłamkamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Kamciu najlepszego dla Patryka waga zacna my za 2 tyg mamy szczepienie to się dowiem ile panna moja waży ostatnio tylko by jadła no ale to już będzie rok jak ten czas leci masakra !
Szymek jeszcze w domu do końca tygodnia ale id poniedziałku idzie do żłobka na kilka godzin
Dziękuję za kciuki wszystko się okaże trzeba czekać dam znać
U nas dziś słoneczko taze fajna pogoda może Makowie m na spacer czy coś albo kebaba mam taka ochotę albo chińskie ale u nas nie ma u
Ajrin zdrówka dla Kosia dobrze że wyszło co to zawsze to mniej nerwów
Jutro jest dzień otwarty w przedszkolu do którego chce szynka dac i może się przejdziemy zobaczękamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Jeju rok przeraża mnie to a to też za chwilę
-
Kamcia
Cudowny Patryk, już duży chłopak z niego, ale czas szybko leci
Żabka
Brawa dla Weroniki, zdolna ta Twoja córka
Ajrin
Zdrówka dla Igusia.
Skali
Mam nadzieję, że wszystko ok i wszystko się uda.
No Pola zaraz kończy roczek, szybko rośnie dziewczyna
U nas poprawa ze zdrowiem, dzisiaj czujemy się z mężem lepiej i mamy trochę katar. Dobrze, że dzieci zdrowe i nie zaraziły się od nas.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Marta zdrówka.
Jest mały sukces Kosiu dzis przespal nockę u siebie oczywiście 4 pobudki ale bez awantury spał dalej u siebie. Więc z Kosiem już lepiej temperatury nie ma wysypka znika czyli 3 dniowka na bank.
Igi jak zawsze spał z nami przyszedł koło 2 w nocy. Poszedł już do żłobka z Tatą a po zlobku jedzie z ciocią pociągiem nocować u wujka bo my jutro impreza na 16 osób. -
nick nieaktualnyMarta zdrowka.
Ajrin zazdroszcze tej imprezy.
Jak ja tesknie za wyjsciem i nie mysleniem o dzieciach!
Ja potrzebuje jakiegos resetu serio.
Wczoraj z nerwow narozrabialam , zepsulam dzien walentynek ale moj maz poprostu na to zasluzyl mysli razem z werka ze ja jakis cyborg nie do zajechania.
Nie bede mowic co i jak sie zachowal bo pewnie sie domyslacie.
Szkoda slow.
Polamalam robertowi pudelko na klocki ale odkupie (kupowalam takie zwykle przezroczyste plastikowe) to w nerwach uderzylam noga a one w powietrzu siw polamalo na milion kawaleczkow.
Jutro jedziemy do roberta chrzestnego na kawe i zamierzam wypic wino z ciotka serio nawet dwa jak bedzie trzeba.
I pomysoec ze moj maz ma urlop w przyszlym tygodniu chyba zabije.....
Milego dnia cioteczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 09:05
-
Żabka nie ma co zazdrościć ja muszę ją przygotować to u nas posprzątać ogarnąć ugotować i jeszcze to wszystko z Kosiem na rękach
Mi też się marzy noc bez maluszków będzie niedługo bo już w wakacje do tego czasu muszę Kosia nauczyć pić z butli -
Żabka nie ma co zazdrościć ja muszę ją przygotować to u nas posprzątać ogarnąć ugotować i jeszcze to wszystko z Kosiem na rękach
Mi też się marzy noc bez maluszków będzie niedługo bo już w wakacje do tego czasu muszę Kosia nauczyć pić z butli -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
Nie mowilam się wczesniej, bo nie chciałam wywoływać pytań itd
Ale dziś, tak... Dziś, dzień po walentynkach, w dzień singla, ja doprowadziłam jeden z moich projektów, nad którym pracowałam od grudnia do końca i... ZDALAM PRAWO JAZDY!!! Woooow!! Jestem z siebie dumna.
2019 to będzie rok przełomowy.
Teraz jeszcze kolejny projekt, ale nad tym muszę jeszcze trochę popracować , znaleźć sponsora itd a to nie takie łatwe wiec działam dalej
Ale dziś napawam się endorfinami krążącymi w mojej krwikamciaelcia, żabka04, Dariah, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
I pochwalę się, że mam super koleżanki z pracy
w ramach gratulacji zabierają mnie dziś do kina na planetę singli
kamciaelcia, żabka04, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka o tego się nie donyslalam gratulacje bardzo dobry krok! Jeszcze raz gratki i opij dziś sukces
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Natka
Gratuluje !!! Siper !!!
Ale powinnaś oberwać za to ze nic nie mówiłaś nam heheh
Ajrin
Ojej 16 osób ?!!! To niezłe przygotowaniaale fajnie ze Igi odesłany dk wujka lol u nas by to nieprzeszkolona, u nas tatuś i mamuś
ale super !
Moi rodzice zapowiedzieli ze na początku lipca biorą ja na tydzień nad morzewiec siper
Żabka
Ehhh facecipowiem Ci ze u nas tez są czasami takie dni
A tak ostatnio rozmyślałam ...i u nas to w sumie od kiedy jest dziecko się mega zmieniło - na gorsze
Może nie odkrywam Ameryki ale jakos nie sądziłam ze dziecko mlze zmienić pare na gorsze
Nagle jeść tyle powodów do kłótni, sprzeczek, innych zdań, do tego zmęczenie itd....
Ehh nie marudzęNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No ja dziś nawet z koleżanką rozmawiałam że u nas dopiero po 2 zaczęło się psuć kiedy to ja już siadam bo nie wyrabiam i rąk brakuje. Choc nie powiem ostatnio jest między nami ok nie ma już fajerwerków a jego wyjazd na tydzień uświadomił mi wiele w sensie dam radę ba miałam większy porządek niż jak on jest haha. Ale jednak tesknilam i poranki szczególnie o 5 były ciężkie