WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Obudziłam ja o 18 - w końcu mam zamiar dziś iść spać a nie skakać do 2 w nocy
Pierwsze kolka minut Ok
Potem się zaczęła syrena...buczenie....płacz przez syrenę...
Ale to nie przeszkodziło jej zjeść 6 dużych pierogów z mięsem
Oczywiście buczac i z włączona syrena09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja ledwo żyje. Amelka żółte gile do pasa. Do tego kaszel, chrypka. W nocy wymioty.
Ja czuję się kiepsko. Jakbym miała za chwilę dostać jelitowki. Do tego boli mnie każdy mięsień w ciele. -
nick nieaktualnyJa usiadlam do pazurow .
Ale zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce to bylo by super.
Dzieci sprzedane.
Chata posprzatana i podlogi nawet umyte a nie bralam tego pod uwage.
I siedze sluchajcie dostalam mega boli brzucha bo rano mnie @ nawiedzila.
Dariah super.
Natka grypa?
Zdrowka .
Idziesz do lekarza ? -
Żabka ja też dostałam @ hehe
Ja czekam do lekarza medycyny pracy Pola jest z dziadkiem oby przetrwali oboje
Dzwonili dziś z przedszkola i Szymonek dostał się tam gdzie chciałam. Także jeden stres mniej.Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali hahaha
Brawooooooo !
Bardzo sie ciesze ze Szymus sie dostal.
Ja czekam .....28.03 dopiero sie dowiem.
Chyba ze kolezanka da znac ze sa wyniki to moze jakos sie dowiem.
Nie martw sie dziadek da sobie swietnie rade .
Nie zrobie pazurow.
Klej odmowil posluszenstwa
Waham sie czy do kuzynki nie dzwonic i zapytac czy mi zrobi.
Do fryzjera mam za tydzien:-(
Czyli mam tydzien na podjecie decyzji jak krotko sciac te kudly
No nic w takim razie szkoda czasu bombek mi sie nie chce robic wiec wypelnie album roberta bo lezy i patrzy .
Werce musze tez zamowic taki album i zrobic.
Moje dzieci tego by nie mialy ale ze robert dostal w prezencie to fajnie bedzie jak i werka takie bedzie miec
A wy macie takie albumy? -
Skali,
brawooooo!!!
a co z Pola? do zlobka czy masz kogos kto bedzie z nia?
wlasnie macie juz fotelik upatrzony?
Zabka
nie ja nie mam zadneog albumu : chodiz IC o takie album dziecka, peirwszy zabek, pierwsza kupa itd?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah tak taki wlasniw album.
Umowilam sie do kuzynki na jutro przyjdzie do zakladu szybciej
Przy okazji podjade do swojego zakladu pracy podpisac jakies papiery na bony swiateczne i podhade na grob ojca .
Super.
Przyjade do siebie to skocze na zakupy potem po dzieci .
Jak tam u was?
U nas snieg wczesniej gras padal.
Pogoda masakra !
Swieci pada ciemno pada swieci i tak w kolko.
S atu jakies specjalistki podkladow? Fluidow? Zwal jak zwal chodzi zeby polozyc na gebe i nic wiecej zadnych pudrow etc.
Chce cos zapytac -
U nas tez śnieg, deszc, graf, ulewa, itd do wyboru dolnolotną i mieszane również
Także pogoda do dupy!!
Cioć ki to „na rękę” można powiedzieć bo rozwiązało mi to tymczasowo problem braku butów dla Sofci
Tamte co złe przysłali odesłałam a nie widziałam nic ładnegoale ze jeszcze ze 2 tyg ma być taka brzydka pogoda i zimno to będzie mieć te co ma teraz a za tydz zobaczę może będzie coś nowego w internecie lol
Co do podkładów, makijażu itd ——->>>> Natka specjalistka ❤️❤️❤️09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyTak mi switalo ze to nasza natka spec
Dariah to chociaz tyle dobrego z emasz czas na poszukanie/przeszukanie i kupienie
Moze cos ladniejszego ustrzelisz.
Serio dwa tygodnie takie?
A mi sie swinia wlaczyla.
Jestem mega glodna no slonia bym zjadla i tak opycham sie i zapycham sie czym kolwiek.
Najgorsze ze robert pokasluje na sucho!!!!
Najgorsze ze odmawia pic sokow wyczuwa leki? Neosine? No jest specyficzny w smaku aale ze czuje?
Mialam jeden soczek w folii to wlalam mu tam syropy na kaszel .
Jutro go wysle do zlobka bo nie mam wyjscia jak nic nie skomentuja to bede puszczac z reszta zobacze jak to wyjdzie.
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Odpisałam, ale się napisałam
Jeśli coś to pytaj i pisz. Postaram się odpisywać na bieżąco.
U nas też dziś pogoda na maksa podygana.
Deszcz, słońce, grad a na końcu śnieg.
Tylko burzy brakowało i byłby komplet.
My po wizycie u lekarza. Niby osłuchowo jesteśmy czyste ale najprawdopodobniej zaatakował nas jakiś wirus. Stąd u mnie w nocy gorączka, u Amelki żółte gile i kaszel.
Mamy jakieś witaminy i mamy się regenerować. Siedzę w domu zatem do końca tygodnia. Cóż. -
nick nieaktualny
-
Skali
Gratuluję, super, że Szymonek dostał się do przedszkola
Żabka
My mamy takie kroniki dla dzieci, obie dostaliśmy w prezencie i raczej na bierząco je uzupełniam.
Oprócz tego mamy 2 albumy, osobne dla każdego dziecka, do których wklejam zdjęcia, są od narodzin i tak co miesiąc robimy zdjęcia. Po roczku Antosia to już trochę mniej jest tych zdjęć ale przy uroczystościach i okazjach cykamy fotki.
U nas weekend intensywny, w sobotę ze znajomymi byliśmy na Polskiej Nocy Kabaretowej i super się bawiliśmy, naprawdę nieźle się pośmialiśmy. Z dziećmi zostali moi rodzice, wieczorem dzieci dostały po kaszce, bez problemu usnęły i tak spały całą noc do 8. A w niedzielę byliśmy u teściów na urodzinach i imieninach teścia, pojechaliśmy na obiad i siedzieliśmy do wieczora więc też cały dzień szybko zleciał.Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Marta
super ze udalo Wam sie spedzic fajny wiefzor bez dzieciakow
w ogole lubie czytac twoej posty bo tak pachnie sielankaeheh
co do albumut o ja tworze dla Sofic taka "foto ksiaŻke" ale ze strony francuskiej czy hiszpanskeij - juz nie pamietam
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Dziękuję
U nas nie zawsze jest taka sielanka, są dni naprawdę super, dzieci grzeczne i nie marudzące. Ale zdarzają się też gorsze, głównie przez Antosia bo potrafi robić aferę i histerię dosłownie o byle co, bo siedzę nie tak, bo stoję nie w tym miejscu, bo coś buduje z klocków i mu nie wychodzi. Jak jest zmęczony i nie miał drzemki to po południu jest masakra bo wycie o wszystko. Zauważyłam, że jednak lepiej jak tą drzemkę ma a jedynie pojedyncze dni mogą być bez.
Dzisiaj po obiedzie już widać po nim było, że zmęczony więc szybko go do łóżeczka i na szczęście od razu usnął. Spał ponad 1h, wstał uśmiechnięty i wypoczęty, właśnie ogląda książeczki i złote dziecko