WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta
heeh ah to pocieszyłaś mnie mówiąc ze Antos tez robi histerie o wszytsko
Czy tylko ja jestem wyrodną matką i nie smaruję Sofci po kąpieli żadbym balsamem ani oliwką?
Pamietam jak była mala to nam lekarz mowil zeby nie smarowac zeby skóry nie przyzwyczaic...i tak mi zostalo..
za oc moja matka oczywiscie mnie zjebala..
a Wy smaruejcie?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ah i po tym jak ostatnio spala do 9 rano i potem nie miala drzeki do 18 to juz wiem ze ona muuuusi miec ddrzemke
i w sumie w 99% ma drzemke
pilnujemy tego bo widze ze potrzebuje, i to nie to ze mi tak latwiej tlyko po jej zachowaniu widac ze nie ogarnia nerwow i zmeczenia09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Ja od początku nie smarowalam. Też wszyscy byli oburzeni, no jak to? A tak to.
Kapalam w linomagu i nie smarowalam. Jak mojej mamie i teściowej pokazała skład oliwki bambino i wytłumaczylam co i jak to się skończyły głupie pytania.
Amelka nie miała problemów ze skóra więc też nie było potrzeby.
Co innego gdyby takowe problemy byly. Wtedy szukałabym rozwiazania.
Nasza położna z resztą też była z tych co nie smarować, jeśli nie trzeba. -
nick nieaktualnyNo wiec roberta sprzedalam dzis do zlobka po nocy okropnej.
Co chwila kaszlal
Ja spac nie moglam
W zlobku powiedzialam jak jest i ze go zostawiam bo nie mam co z nim zerbic jak cos to dzwonic ja musze "jechac do pracy"
Pani powiedziala ze katar ma a zakaszlal moze z trzy razy?
Wszystko ladnie zjadl.
Ale powiedzialam ze zostawie go w domu.
Werke od jutra bedziw prowadzic mi kolezanka
Bylam u kuzynki mam ladne brwi i pazurki teoche krwi upuscilam bo za bardzo skorki wycielam wczoraj hihi
Werka prace czyt opowiadaniw lektury zaliczyla na 6+!
Madre to dziecko
Bylam u ojca na grobie mam nadziejw ze na jakis czas da mi w snie spokoj.
Marta no super masz.
Tak to prawda nasze dzieci potrzebuja drzemki jeszcze to widac.
Dariah ja jak natka kapalam od urodzenia w linomagu i chgba dwa razy go posmarowalam bo cos tam mu wyszlo?
A tak to nie smaruje.
Natka jak samopoczuciw i amelka sie ma? -
Amelka dziś zajmowała się ładnie sobą. Bawiła się, tańczyła, śpiewała. Co prawda zrobiła też taki bałagan, że k lękajcie narody ale było spoko.
Pod wieczór była już kapryśna i złośliwa.
Ja podam. Zaliczyłam dziś temperaturę. Boli mnie głowa. Mam też przeziębiony pęcherz a u mnie poza ciągłym parciem równiez ogromne pieczenie i ból
Mam nadzieję, że wkrótce mi minie.
Amelka ma nadal kaszel. Smarki jakby minimalnie mniejsze. I noc minęła nam bez wymiotów, więc uff.
Zobaczymy co się będzie działo dziś.
Ach i nadal bez smoczka. Ja aż nie wierzę w to. Ona i jej przyjaciel. Ciągle nierozlaczni. A tu wystarczyło, że smoczki zapodziala (już znaleźliśmy ale schowalismy i nie ma) i jakoś się udało i udaje. Raz o nich gadała. Szybko zmieniliśmy temat. Teraz póki co nie wspomina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 19:08
-
nick nieaktualny
-
Natka
Brawooooooo dla Amelki !! Wiedziałam ze da radę ! Hihi
A Ty się kuruj Kochanawspółczuje bardzo ;(
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Żabka
Brawa dla Weroniki, no zdolną masz tą córkę
Natka
Zdrówka dla Was.
A ze smoczkiem idź za ciosem, jak nie ma to nie ma. Chyba takie sytuacja najlepsze na zmianę niż po prostu zabranie.
U nas było podobnie tzn Antoś nadgryzł smoczka i mu pokazaliśmy, że zepsuty, ale trochę pomogliśmy bo jak był taki naderwany to jeszcze podcięłam nożyczkami i ostatecznie to on go rozerwałPrzez kilka dni mówił o zepsutym smoczku a później zapomniał.
Dariah
My ogólnie też nie smarujemy po kąpieli, jedynie kolana i łokcie jeżeli są przesuszone.
No i u nas też jednak lepiej jak drzemka jest bo wtedy nie ma po południu takiej histerii ze zmęczenia.
Zdarzają się dni bez drzemki ale chyba za dużo ich więc narazie drzemka raczej będzie większość dni.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczęta
Ja też nie smaruje po kąpieli niczym i skóra ok.
Ja dziś byłam pierwszy dzień w pracy. Same szkolenia bhp itp także nic ciekawego..umowę mam.ns 3 miesiące także muszę się starać plus kombinować żeby dostać cały etat. No zobaczymy.
Ale jestem zmęczona bo było tam mega gorąco i normalnie żaduch okropny.
Byłam dziś wybierać buty Adidasy oczywiście stałam pół godziny i nie kupiła bo ki się podobają dwa i nie wiem które. Może jutro się zdecyduje.
Będę pracować poniedziałek czwartek piątek łącznie 20 godzin (8+6+6) zarobki marne także muszę doszkolic język ale ma razie odpuszczam poszukiwania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 23:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTemp wrocila znowu.
Jutro zarejstruje nas do pediatry podjade niech zobaczy co mu jest.
Od rana zjadl swoja porcje zupy pomidorowej i pije jak kon.
Ogolnie jest ruchliwy i pogodny jak na temp 38,5.
Drzemki nie bylo dzisiaj ja tez na dwor z nim nie szlam.
Dzis maz biega.
Prosto z pracy biegiem pobiegl po corke wpadl umyl zeby wybiegl do dentysty z lista i torbami na zakupy
Ja siedze caly dzien w domu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daj, daj.
Ja do obliczania leków polecam taki kalkulator od mamy ginekolog. Super jest, bo dawka podana na opakowaniu podaję ilość dla minimalnej wagi.
https://mamaginekolog.pl/kalkulator-objetosci-syropu-przeciwgoraczkowego/żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Na prawdę nie wiem ;( u nas zawsze reagowała na leki
A kiedy i co dałaś ?
Natka
Dzięki za link ! Super !
Skali
Woo to już pierwszy dzień pracytak jest zawsze ze poerwsze dni to szkolenia szkolenia itd
A co z dzieciakami ? Kto się nimi zajmuje ?Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny