WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ah no tak to tez mnie smieszy takie teksty
jakos dziwnie szukam teraz osobe do zespolu i co...dupa!
owszem sa CV..ale jakie..?!
tak wiec nie ma co sluchac takich tekstow09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDlatego zawsze mowilam w poprzedniej pracy trzeba szanowac pracownikow , trzeba isc im na reke (o ile tego nie wykorzystuja) trzeba sie poprostu dogadac , wpsolpracowac ma byc prawdziwy team.
I co?
Mi mieli za zle ze jestem za dobra dla swojego teamu ze kiedys to wykorzystaja i mi numer wywina.
Dzis uslyszalam ze dobrze wyszkolilam swoj zespol ze swietnie sobie radza wiedza co robic i nie trzeba chodzic i zagladac.
Nie chodza na l4 bo wystraczy grafik ulozyc wg potrzeb czlowieka.
Dzis team mnie docenia.
Pani dyrektor chciala wiedziec czemu odchodze a moze jednak wroce powiedzialam ze jak grafik ulozy mi pod meza bo glownie to jest powod odejscia to wroce ale wiem ze wlaczyli im system elektroniczny i nic. Nie mozna zrobic potwierdzila.
Docenia za sczerosc i fakt dzieci sa wazniejsze.
W zlobku panie sie ciesza ze beda na 6:00 przychodzic (zeszlam na dol zeby zapytalay zorientowaly sie na nianie) pani kierownik tez problemu nie robila.
Mowia zeby robert tylko nie chorowal!
Pani kierownik widziala ze go wczoraj nie bylo i jak mnie zobaczyla myslala ze ja chce jej powiedziec ze robert chory znowu
Dzis wyjsvie do zlobka to tragedia darl sie na cala chate ale jakos wyszlismy a potem w zlobku placz.
Musze poszukac i kupic autko niebieskie bo obiecalam.
Na 16:30 idziemy do sasiadki na urodziny matka idzie z winem
Maz do lekarza z tym kregoslupem.
Corka rano zostala sama w domu a ja do zlobkanpojechalam.
Przyjechalam mowi daj jesc! Po chwili wiesz mamo nawet fajnie bylo bez ciebie 😂😂😂😂😂😂😂😂
Niech taka gadaja .
Nie ma teraz ludzi do pracy serio.
A jesli sa to na chwiel.
W przypadku kobiet to po to by zaciazyc.
Pracownicy przyszli chca zarabiac duzo wiec wybieraja takie oferty zeby bylo im wygodniej.
Ja marze o jednym teraz zeby miec stanowisko z dala od klientow i do emeryturki.
Niczego mi wiecej nie trzeba.
Zdrowia dla rodziny zebysmy sobie sami dali rade bez niani. -
Żabka
To prawda ze mało jessg teraz dobrych pracowników - niestety
Dużo jest Millenalsow ktorzytk wyżej sraja niż dupę maja, gowno wiedza a wymagają wiele.
Mam nadzieje ze fak się stanie ze spodoba Ci się w tej pracy i będziesz tam dk emerytury.
Mi się w mojej pracy bardzo podoba, pracuje tam 6 lat - długo i nie długo.
Czasami moi rodzice (60+) mnie zaskakują bo mam wrażenie z wpadli (zwłaszcza koja mama) mentalnie w ten wie 2 lata i zmiana. A mnie to nie kręci, uważam ze to nie jest do re, nie podoba mi się to i nie chce w to wchodzić.
Czasami ki się pyta czy nie szukam gdzi indziej - a ja ze nie! Mi się ram podoba, i o!
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Poranne mleczko j witaminki Spfci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 11:09
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Taaaak !!! I to już trzeci raz w tym tygodniu poszła do żłobka w kitce !!!❤️❤️
Oczywiście wróciła bez heheh
Jest szanse ze nie wezmą opieki społecznej z podejrzeniem zaniedbania hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 19:16
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Żabka
Gratuluję nowej pracy, bardzo się cieszę, super wiadomość i godziny takie jak chciałaś, weekendy wolne no po prostu super
Ja też mam dobrą wiadomość, dzisiaj były wyniki i Antoś dostał się do przedszkolaDo tego z pierwszego wyboru co najbardziej nam zależało i najbliżej nas
Dariah, kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
Marta
Siper !!!!
Miesiąc dobrych wiadomości !!!
Gratulacje dla Antosia ! Będzie mieć jakaś adaptacje w sierpniu?
A co z Natalka? Zostaje w domku czy idzie do żłobka?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
DziękujęAdaptacja będzie pod koniec sierpnia tuż przed rozpoczęciem przedszkola. Narazie Antoś był tam raz na dniach otwartych, obejrzał wszystkie sale i bardzo mu się podobało więc oby też tak było jak już tam będzie chodzić codziennie.
A Natalka zostaje ze mną w domu bo idę na wychowawczy, tylko jeszcze nie wiem na jak długo. Najbardziej bym chciała na 2 lata, wtedy Natalka pójdzie dopiero do przedszkola. Ale to wszystko zależy jak będziemy stać z finansami.
-
nick nieaktualnyDzien dobry.
Wczoraj brak czasu
Kamcia mam nadzieje ze znajdziecie sile na fryzjera.
Ciotki tu czekaja na foto i recenzje:-)
Dariah jaknpieknie Sofcia siedzi przy stole i witaminki je !
I pieknie uczesana !
Super.
Co do pracy jak ja lubisz to nie szukaj inaczej sie pracuje w takim zakladzie .
Najwazniejsze ze ci sie podoba!
Marta dzieki!
Ja tez skladam gratulacje i ciesze sie z wami .
Super.
Dacie rade ja dalam to i wy dacie.
Rozumiem ze nie szukasz innej prwcy tylko wrocisz do swojej.
A gdzie ty pracujesz?
Natka zyjesz kochana? Wszystko ok.
Wstaw jakas foto Amelki ....
Skali jak tam u was?
Odeszly choroby? Jak w pracy!
My wczoraj bylismy u sasiadki na urodzinach.
Otworzylam wino wypilysmy we trzy
Robert dal posiedziec choc mial momenty mamaaaaa
Jedna z sasiadek zaproponowala pomoc jesli moj maz bedzie mial 1 zmiany i ona bedzie prowadzila swoje dziewczyny to moge sprowadzic werke do nich i ona ja zaprowadzi.
Niani na te chwile brak zero odpowiedzi.
Jedna babka odp prywatnie zyczysobie 18zl ale wczoraj mnie sasiadka uprzedzila przed ta kobieta bo to patologia bardzo dobrze prywatnie ja zna.
Wiec nie mam nikogo.
Jezeli bym nie miala robic nadgodzin to do konca roku dam sobie rade bede je odbierac ale wakacje sa dalej problemem.
-
Zabko
Weź popytaj mam że starszych grup w przedszkolu. Może któraś ma nianie i będzie z niej rezygnowala niedługo jak dziecko pójdzie do szkoły.
Odezwę się później, tak na szybkości weszłam zobaczyć co tu słuchac. Mam takie urwanie głowy, że szok. -
nick nieaktualny
-
Kamcia
Super !! Piękny Patrys !!!
My dziś cały dzień w ogrodzie a zaraz siadamy do rocznicowego winka i krewetek itddziś nasza 1 rodzina ślubu hihi
D przygotowuje wieczorny aperitifkamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość