WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kolejny kawalek już rączka ukradl
Ale on też był po zjedzeniu swojej porcji 😉
Ciekawe o ktorej Piotruś zaśnie
Nie dość że wstaje wczesniej to opanowal do perfekcji wychodzenie z łóżeczka
Co rano mamy tup tup zamiast nawet godzinnego polegiwania
Dziś pobił rekord we wczesnym wstawaniu 5:45 😱
Nie dziwne że padł po sali zabaw i takiej pobudce
Szybko go rano chwycilam na rece, pobieglismy do lozeczka i lezelismy godzinę
Dluzej ja nie dalam rady-bez kawy😁 -
Dariah
Udanego wieczoru.
Kamcia
Niezle przystojniak z twoich chłopaków
Marta
Gratulacje.
Skali
Jak tam twoje szkraby?
Zabka
Na spokojnie wszystko ogarniesz a teraz świętuję zwolnienie i ogarnięcie nowej pracyżabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Ja dziś padam na twarz. Do Meli przykleić się jakiś podły kaszel. Prawie całą noc ja nosiłam. D miał nocke więc na polu bitwy byłam sama. Do tego z kaszlu wymiotowala. Masakra.
Ona sobie dosypiala po 10-15min i znów się budziła. Ja nie spałam prawie nic.
Do tego dziś intensywny dzień. Dużo pracowałam w ogrodzie.
Teraz Amelka śpi a ja jestem tak padnięta, że nawet mi się nie chce nic zrobić do jedzenia w czuje, że mnie niemiłosiernie ssie. Idę spać. Jak nie zjem to mi się nic nie stanie a może kilka deko stracę -
nick nieaktualnySwietuje swietuje.
Juz drugi dzien.
W tyg znowu bedzie okazjia podpisanie umowy i peacy i oby za nianie to tez opije.
Mowie wam takiego cykora ze niw znajdziemy......
Natka przykro mi.
Masz racje idz odsypiaj.
Dobrej nocki spijcie do rana bez przerw.
Kamcia tak niech sie uczy. -
Dariah
Udanej rocznicy i wszystkiego najlepszego.
Żabka
Ja pracuję w służbie zdrowia i po wychowawczym raczej wrócę do swojej pracy. Ale myślę też nad zmianą na taką bliżej domu bo tutaj muszę dojeżdżać na drugi koniec miasta. Plusem były zawsze dla mnie godziny pracy bo od 7 czyli jeszcze przed korkami na mieście i nieraz były popołudnia od 12 ale to tylko przez 2-4 mies w roku. No i pracowałam jeszcze dodatkowo 2 dni po południu ale teraz z 2 dzieci to nie wchodzi w grę pracować od 7 do 21. Ewentualnie powrót do pracy tylko na te 2 dni ale narazie nie myślę o tym bo i tak karmię piersią Natalkę. Zobaczymy jak to później się ułoży, jak będzie Antosiowi w przedszkolu, czy będę chciała wrócić, narazie mi się nie śpieszy.
-
nick nieaktualnyNatko biedna ty.
O ktorej poszlyscie spac?
No tak nie szukaj daleko!
Ona ma po tobie wiec ty pewnie taka sama.
Czemu akurat to ma po tobie?!!!!!
Oj warczalabym.
Ale i u mnie dzis siw okazalo co coreczka ma po mamie.
Oj bedzie ciezko z nauka idzie coraz gorzej!
Dzis (bo ma duzo zadane) pytam czytanki a raczej wiersza ktory ma umiec czytac wyobrazcie sobie godzine!!!!!! Jeczala cudowala plakala itd za nim przeczytala.
Takze ten tego. Po mamie to ma mnie nawet bito z braku cierpliwosci.
Marta rozumiem.
Rozgladac sie mozesz a moze sie uda.
Trzymam kciuki.
Ja poprosze jeszcze raz kciuki cioteczki.
Zglosila sie jedna pani a raczej dziewczyna mloda z checia opieki nad moimi dziecmi.
Umowilam sie na poniedzialek na 16:30.
Oby byla kompetentna osoba .
Kamien z serca by mi spadl i na spokojnie bym chodzila do pracy choc wiadomo nie mozna ufac do konca komus obcemu.
My siedzimy w domu.
Werka mi sie rozchorowala.
Jest przeziebiona ale leki inhalacje poszly w ruch nawet dalam jej siare roberta moze postawi ja na nogi. -
nick nieaktualny
-
natka
zdrówka
ja w czwartek byłam przerażona angina-nagły ból gardła, jakby jezyka...
majówki podpowiedziały że kamienie migdałkowe...nigdy o tym nie słyszałam, nie miałam, jak trafione-usunełam, dwa dni później po wszystkim
a miałam juz iść w piątek po antybiotyk -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny