WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Śle jak dziś dostałaś L4 to skąd wiadomo ze zaginęło ??
Nie rozumiem heheh
Natka
Bidulko!!! Cieszę się ze jiz lepiej pod względem goraczki itd ale nie lube za oko!
A może jakiś jęczmień czy coś tego typu?!
Jak Amelka ?
Żabka
Ale się cieszę ta Twoja praca !!! Jak głupia !
Hhhe
Nianie znajdziesz
W sumie racja z ta tablica ogłoszen...ale dobrze ze są kolejne kandydatki
Skali, Marta
Co u Was ?
U nas bez zmian
W weekend w sb prace w ogrodzie a w niedziele zalegaliśmy w domu bo pogoda była strasznaporządki, D coś tam sobie majsterkować
Sofcia raz zrobiła takie mega prawdziwe siku do nocnika w niedziele
Zdjęłam jej pamersa na jakiś czas, i tak k wyszłox
Ale to jednorazowy sukces heheh
Zwykle jej się pytam - idziemy siusiu na toaletę?
Taaaaa!
Wiec idę po nią
A ona ; fini siusiu (koniec siusiu)
I zrobione do pampersa...
Uduszę...!!!!
Hehhe
Tak wiec tego
A poza tym w piątek przylatują teściowie na ponad dwa tyg09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Bo pracodawca nie dostał mojegol4 oraz ZUS go nie widzi. W razie czego mam instrukcję co robić i chyba ostatecznie jeszcze raz pójdę po l4w czwartek. ZUS podpowiedzial nawet co lekarz mógł źle zaznaczyć że w systemie nie widzą. Jedna opcja że ZUS wyjaśnia z lekarzem. Druga że ide do lekarza-on anuluje tamto i wystawia nowe też od 14.maja -
Kamcia
Ahaa genetyczne robisz prywatnie tak ?
Coś mówiłaś ostatnio o tych testach nie? Czyli już nie długo będziemy wiedzieć kto tam mieszkahihi
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
zawsze robię ważne usg u dwóch róznych lekarzy na róznych sptrzetach, już takie moje zboczenie
z Patrykiem prywatny obstawiał i dobrze po wyrostku obstawił (choc sam mówił, ze to i tak loteria) ale jesli zrobie test sanco to po 6 lub 12 dniach bedzie niemal pewność -
Kamcia
Aaaa Ok
U nas na prenatalnych lekarz odstawiał dziewczynkę po wielkości pęcherza moczowego który ponoć dziewczynki maja większy.’
U dobrze obstawiał
Ale to sanco się zdecydowała robić czy sie wahasz jeszcze ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyKamcia tak myslalam ze cos zle zaznaczyl lekarz i wisi w powietrzu twoje l4.
No wyjasnic trzeba.
Ja ogladam o ksiazach ten film na you tube w glowie mi sie nie miesci
Mam uraz do ksiezy serio.
Dariah przyjdzie dzien ze zatrybi.
Widze ze tez walczycie?!
Jak ja bym chciala zeby juz umial sikac do wc.....
-
nick nieaktualny
-
Dariah
No to będziesz mieć niedługo pomoc przy Sofcija dobrze kojarzę, że teściów masz całkiem spoko?
Kamcia
Ja też robiłam badania u dwóch lekarzy i dwóch prowadzilo mi ciąże. Chociaż ten na NFZ to był niezły element, bo do końca nie powiedział mi co urodze poza tym, że dzieckou nas rozpoznał prywatny płeć wcześnie koło 12tyg ale powiedział, że nie powie, że na kolejnej wizycie i faktycznie w 16tyg młoda ustawiła się centralnie Bożena do usg
wszystko pokazała. Ale raz jedyny a potem usiadła na dupce i ni cholery obrócić się nie chciała.
Zabka
Widziałam film. Ogólnie nie wstrząsnął mnie tak mocno bo ja o tym już słyszałam wiele. Ze kościół to instytucja ponad prawem gdzie ludzi zamiast karać się przenosi. Dlatego też nie uczestniczę w tej farsie i od paru lat zastanawiamy się z D nad apostazja. Mela ochrzczony nie jest. Jeśli Sama świadomie o tym zdecyduje to proszę bardzo. My jej wiedzy nie broni y.
Chociaż powiem szczerze, że największy szok wywołała u mnie informacja o tym jak np z pedofilia "radzą" sobie świadkowie Jehowy. Tam to jest dopiero masakra (np aby oskarzyc kogoś dziecko musi mieć 3 świadków!!! 3 świadków tego zdarzenia!! Czyli praktycznie szanse by to zrobić są minimalne. Oczywiście mówię o zborze. Zawsze Swiadek może zgłosić się na policje ale z takimi odstępcami zbór postępuje szybko: sąd i wyrzucenie że świadków. -
Część dziewczyny znowu mnie wessalo normalnie ja nie wiem gdzie ten czaspanietam jak byłam w ciąży z szynobkiem rano przed praca kawa lektury bbf na wszystko byk czas teraz to ani czytać ani pisac ech
Dzieci zdrowe Szymek chodzi do żłobka robi postępy także trzymam kciuki i jestem dobrej myśli pojedyncze skowa się zdarzają ale dalej nie chce mówić tak nie itd
I nie chce pić z kubka tylko słonka ale zamówiłam doidy może pójdzie na niego
W tym miesiącu wydatków masa bo robimy konwersji kredytu plus byka koparka równać podwórko takzd jest już dużo lepiej
Żabka gratuluję pracy oby się układało wszystko
Kamciu trzymam kciuki żeby było dobrze
Postaram się częściej pisać chociaż,m id 20 ma jechać w delegacje także kolorowokamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali milo ze zawitalas.
Nie przejmuj sie ze pije ze slomki.
Robert w zlobku pije z kubka a w domu ze slomki!!!!
Mamybten kubek i wyobraz sobie ze nie dotknie go.
Kupilam w pepco taki zwykly z dwoma uchami i jeden z jednym uchem pamietam przyjechalismy do domu kazal sobie nalsc picie i wypil ladnie z kubka sam i to byl jeden jedyny raz.
Ale to ja na niego chyba tak dzialam.
Ostatnio jak mnie nie bylo w poniedzialek maz mowi ze wzial serek , sam z szuflady lyzke duza poszedl do malego pokoju meczyl sie z otwarciem serka ale wiedzial jak maz otworzyl ale sie sploszyl i tyle bylo jedzenia serka.
Czyli wie o co chodzi potrafi a struga nieudolnego.
Ja wlasnie pije ciepla kawe byla zawiezc roberta do zlobka.
Nie chxial wsrac i zrobil mega histerie.
Ojjjj ciezko to widze
Najwazniejsze zeby nie chorowal.
Meczy mnie jedna mysl co zrobie kiedy bede sama z dziexmi szykujac sie okaze sie ze robert musi zostac bo np ma goraczke?!
Nie mam kogo zawolac,maz albo go nie bedzie bo pojechal na 1 zmiane albo dopiero przyjedzie z nocki ale bedzie 7:30! Gdzie ja juz musze byc w pracy.
Nie wiem jakis stresik mnie lapie czy co ?!
Wiem ze musze to przetrwac, ze potem bedzie mi wynagrodzone ale.....
Mysle czy nie zaproponowac przyszlej niani taka opcje ze jezeli mogla by przyjechac w takiej sytuacji na jeden tylko dzien czy kilka godzin bo maz pozniej by bral opieke czy l4 za jakas super stawke .
-
Byłam z szymonkiem na badaniach dziś płakał bardzo ale musieliśmy pobrać ummunogkobiny czy coś takiego
Mam problem bo już drugi czy trzeci raz szynka ugryzł kolega że żłobka wiecie ja wiem że się gryzą itd tylko Szymek ani nie płacze nie sygnalizuje że mu się coś dzieje w domu jak tylko pola coś mu zrobi to się drze boję się że sobie z niego zrobią kozla ofiarnego chyba muszę porozmawiać z opiekunką bo to chyba ten sam chłopczyk już drugi raz
-
Skali
Miło cię tu widzieć. Ja też jestem zdania, że trzeba rozmawiać. Te panie są tam również po to by zapewnić naszym dzieciom nie tylko zabawę i edykacje ale także opiekę i bezpieczeństwo.