X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabciu mój Slawek jest 2x wyzszy od byłego .A wiem że Sławka się boi.Pamiętam jak rzeczy mi przywiózł przed bramką zostawił i zwiał jak Slawek wyszedł :) nic mu plecy u tatusia nie pomogą :)

Wysłany: 20 marca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszmy się swoim Szczesciem dziewczyny :) nie ma co wracać do tego co było :)

żabka04, Malutka92, Behemottka, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    U mnie to samo.Lecz ja nawet kasy na bieliznę nie miałam bo kartę mi zabierał moja.Wstd sie przyznac ale lazilam w dziurawych.Jak mnie mama zobaczyla co ja nosze .Wszystko wyrzucila.Leczylam się psychiatrycznie,i u psychologa.A wiesz co mi pomogło??kuzynka wyciągnęła mnie na imprezę.Do kumpla.Bo tak to ciągle Plakalam zamknięta w pokoju.Wzielam się w garść .Zaczelam odzywać.Ubierać się jak kobieta .Fakt pamiętam moje pierwsze drogie buty.Jak się rozstalam z nim i wyszłam z depresji.Poszlam bo różowe adidasy Nike :P 300zl i moje słowa do sprzedawcy.Proszę Pana szybciej bo się rozmysle :)

Mnie też kumpela wyciągnęła z depresja tylko mnie do fryzjera wyciągnęła ściskam włosy zrobiłam grzywką to jak ściana grzywką to poczulam stos kamieni wałach się z mojego serca. W szoku była że tak lżej mi się zrobiło. Potem zmiana koloru poszłam do pracy o której marzyłam. Bo gdzie nie pracowałam to się kurwilam!!!! Miałam być kura domowa :-( założyła mi konto na portalu randkowy i tak mbie mąż obecny znalazł. Czepic się i już się nie odczepil.
    Hihi
    Bardzo dobrze kumpela zrobiła i ty tez zaszalalam moja droga figury buty za 300! No nie ważne należało ci się nie?!
    To była forma rehabilitacji :-)

Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 marca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia ja Sławka też znalazłam na portalu randkowym:) pamiętam jak pokazałam palcem na jego zdjęcie i powiedziałam sobie "Ty będziesz mój" tak się stało.Mimo że 100km Nas dzieliło .Sumiennie jeździłam autobusem :) z kilkoma przesiadkami.I Cieszę się że zabrałam go z jego wioski .Bo pewnie by się stoczył przez kumpli rozpil rozcpal .Albo i siedział .Jesteśmy że sobą od 19sierpnia a od listopada 15juz zamieszkalam z nim a w styczniu o ciąży się dowiedzialam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 17:13

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    m.k.83 - Ten troll pamiętnikowy też do mojego zawitał... To jakaś zgorzkniała, zazdrosna osoba jest. Najgorzej, ze system nie daje mi usunąć jej komentarza. Bo ja sie nie cyrtolę, to nie opinia, to troll.
    Wiem wiem, za Twoja sugestią próbowałam usunąć jej komentzarze i nie dało rady, nie wiem o co chodzi.

Strazaczka jak dobrze że wyrwałaś się z łap byłego męża. Ciężki temat, podobne rzeczy przeżyłam, nie w małżeństwie, ale w pierwszym związku. Miałam 20 lat, glupio się zakochałam w 10 lat starszym facecie. Kilka lat zmarnowane, psychika rozwalona, zaufanie do ludzi. Odbudowałam to wszystko dzięki mojego Łukaszowi, z którym juz ponad 7 lat jestem szczęsliwa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 17:31

Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka zgadzam się z tobą tylko w takich związkach toksycznych jak się jest to trzeba umieć wytłumaczyć kobiecie bo ona zaslepiona w swojego kata a po drugie osoba która chce dobrze staje się wrogiem.
    Mi koleżanka do obecnego męża też jakieś miała swoje zdanie ale jej nie posłuchalam i nie żałuję bo gdybym się jej posłucha na pewno dziś z nim bym nie była.

Mamy być szczęśliwe mamy jedno życie i jak sobie pościeli tak się wyspimy.
    Ja sobie obiecałam że z córką będę rozmawiać od młodych lat żeby głupek ja jakiś nie skrzywdzil i żeby ona się też nie dała bo będzie wiedzieć o co chodzi.
    Ze mną nikt nawet mama nie rozmawiała i szukałam i wierzyłam na oślep.

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:
    Behemotka jeszcze ja prowadzę pamiętnik, ale raczej rzadko piszę.
    Ashley pozwolą na 100 %, bo sama mam koleżankę, która ma specyficzne imię z oryginalną angielską pisownią m.in. przez "th" pisane.
    Ale koleżanka czy dziecko koleżanki ma takie imię?
    Bo sie zmieniały ostatnio przepisy, ze spalszczaja imiona. Stad wysyp Brajanow i Dzesik.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ciężkie miałyście przejścia... Dziewczyny, teraz bedzie już dobrze.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę Dziewczyny współczuję nie wiedziałam, że tyle kobiet faktycznie to dotyka.
    Ja nigdy takich przeżyć nie miałam jestem z moim obecnie mężem od lat, już z 8,5 i zawsze był najukochańszy, nigdy w życiu by mnie nie uderzył. Więc nie wiem co przeżyłyście.
    Życzę Wam, żeby w Waszych obecnych związkach już tak zawsze było. Niech Was szanują i kochają tak jak na to zasługujecie.

Behemottka, żabka04, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Ale ciężkie miałyście przejścia... Dziewczyny, teraz bedzie już dobrze.

Musi być dobrze.
    I trzeba umieć wyciągać wnioski z takich lekcji na przyszłość.

Malutka92, Strazaczka1990, Angela89, mmargol, Behemottka lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 marca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Musi być dobrze.
    I trzeba umieć wyciągać wnioski z takich lekcji na przyszłość.
    Prawda.U mnie z zaufaniem do Sławka było bardzo ciężko.Ale udało się ;)
    Na początku sprawdzałam mu telefon .Balam się że nie wyrobi tego.Ale przetrwał to.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 17:50

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka ależ przyjemnie czyta się Twój pamiętnik:)
    A wiecie że ja kiedyś też stalam z moim mężem obecnym na rozstaju drog, było bardzo źle, bez szansna powodzenie, bbył żal łzy i nienawiść.z mojej strony, nie było co ratować.... Ale podjęliśmy decyzję o kolejnej ale już ostatniej próbie ratowania naszego życia wspólnego. Udało się, było ciężko i długo trwało zanim na nowo udało się nam poukladac to czego wydawało się poukladac się nie da. jest nam razem popprostu dobrze:) i jeśli to jest ta miłość o której tyle się słyszy to tak- jestem zakochana:)

Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle yo mój mąż poleciał dziś fo Warszawy na cały tydzień na zawody sportowe a mnie tu skręca. Taa dwie godziny na hali a potem pewnie hulaj dusza, nie lubię być zazdrosna :p

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Behemottka ależ przyjemnie czyta się Twój pamiętnik:)
    A wiecie że ja kiedyś też stalam z moim mężem obecnym na rozstaju drog, było bardzo źle, bez szansna powodzenie, bbył żal łzy i nienawiść.z mojej strony, nie było co ratować.... Ale podjęliśmy decyzję o kolejnej ale już ostatniej próbie ratowania naszego życia wspólnego. Udało się, było ciężko i długo trwało zanim na nowo udało się nam poukladac to czego wydawało się poukladac się nie da. jest nam razem popprostu dobrze:) i jeśli to jest ta miłość o której tyle się słyszy to tak- jestem zakochana:)

Cieszę się że się udało.
    Czasami trzeba dać jeszcze jedna szans.
    Wykorzystaliście ja.
    Teraz dzidziuś ahhhhh.
    Cudowne chwilę przed wami chociaż nie ukrywam jak się pojawi dziecko i czas po porodzie może być ciężko.Ale to przed wami i mam nadzieję że obowiązki zostaną podzielone.

Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

Wysłany: 20 marca 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie slucham sobie z telefonu open FM disco polo.Założyłam różowe słuchawki ;) iii??czuje bulgotki hehehe

Co tam z Pysiaczkiem? Nie odzywała się przez weekend

Wysłany: 20 marca 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze chciałam uzupełnić ta tabele co na maila dostalam ale Wyskakuje mi że trzeba wysłać prosbe o dostęp

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostęp do tabelki daje haneczka

Angela89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[

Wysłany: 20 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Chyba Ksosia musi ci wyslac tabelke
    Ale ja już miałam dostęp do tabelki.Uzupełnialam ja .Bo na maila dostalam

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dostęp do tabelki daje haneczka
    Łoooj wlasnie skleroza sie obudzila we mnie heh ja weszlam w tabelke ale nie moge dodac nic u siebie...

To mam to samo :-P jakis program do edycji mi sie sciagnal :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 20:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dziś najdziwniejsza zachciankę - napój aloesowy mango :D Mąż zakupił 1.5 litra i pije ;D mniam

‹‹ 447 448 449 450 451 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ