WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Ja jak robiłam i była ze mna inna cieżarna i jej w na czczo wyszło powyżej 90 (miała około 100) to nie zrobili jej badania.
-
nick nieaktualnypróbuję się zmobilizować i zrobić porządek w szafie, co nie jest takie proste, część rzeczy do oddania, część do schowania, w nadziei że po porodzie się w nie zmieszczę
i zrobię przy okazji miejsce na nowe ciuchy
a tak z innej beczki, jak to jest z chodzeniem na obcasach w ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:51
-
Dzien dobry
.
Mąż chrapał jeszcze trochę, ale zasnęłam i jakoś noc przeżyłam. Oczywiście ze mam zatyczki w uszach, bez tego nie zasnę gdziekolwiek, nawet sama - taki mam czuły senM. ostatnio chrapie na lewym boku, wiec mowię mu, zeby na prawy. Ostatnio mi wypomniał, ze lekarze wlasnie zalecają spać na lewym, wiec ja mu na zdrowie szkodzę.... Ech...
-
U mnie w domu święta zawsze były z pompą, uroczyste śniadanie, potem wizyty rodzinne itd...
. Lubie Wielkanoc.
W tym roku chyba zrobię żurek z kiełbaska i moze quicheA na kolacje gdzieś chce M. wyciągnąć. W USA Wielkanoc przechodzi jakoś bez echa
. Są niby jajeczka czekoladowe i zajączki w sklepach, ale nie ma takiej atmosfery - święconki nie ma... Na moim osiedlu zarząd chyba organizuje poszukiwania jajeczek dla dzieci, to moze za dwa lata zaczniemy chodzić. Tylko o ile pamietam dla małych dzieci to było mało fajne, bo starsze szkraby od razu wszystko znajdują. Już widzę jak wspomagam mojego człowieczka, przynoszę własne jajeczka i tak "pomagam" mu szukać
Strazaczka1990, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
agatia wrote:Mmargol mi wodę dolali, więc spokojnie
Jeżeli cukier jest tak jak pisze Kamcia powyżej 125 to nie.robią obciążenia. Ale raczej u Ciebie nie ma o tym mowy
Mi w pietwszej ciąży przy na czczo 100 nie zlecili krzywej, dopiero w 28tc. Chyba "przeoczenie", potem na czczo było ok, więc może to jednorazowy wyskok ze stresu.
Weź gazetki albo.książkę bo się tam nasiedziszwlasnie tak mysle zeby wziac ksiazke
-
U mnie na Wielkanoc jak i Wigilię całą rodzina zasiada do jednego stolu:) jest Nas około 25osob;)
Dla dzieci zawsze jest zajączek.A na Święta pełno paczek.
Obiad zjadlam ale z sosu zrezygnowalam balam się ruszyć.
Behemottka bardzo mi się podobają te Twoje stópki na awatarkuBehemottka, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaraz Was będę nadrabiała, a tym czasem z okazji pierwszego dnia wiosny, dziele sie z Wami duża porcja witamin
Postanowiłam zrobić sałatkę owocowa, któraś chętna?
Strazaczka1990, Behemottka, mysza0406, martta, m.k.83, mmargol, Macioszczyczka, Bratek, Gumcia lubią tę wiadomość
-
AniaLewandowska wrote:Zaraz Was będę nadrabiała, a tym czasem z okazji pierwszego dnia wiosny, dziele sie z Wami duża porcja witamin
Postanowiłam zrobić sałatkę owocowa, któraś chętna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:56
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Dzien dobry
.
Mąż chrapał jeszcze trochę, ale zasnęłam i jakoś noc przeżyłam. Oczywiście ze mam zatyczki w uszach, bez tego nie zasnę gdziekolwiek, nawet sama - taki mam czuły senM. ostatnio chrapie na lewym boku, wiec mowię mu, zeby na prawy. Ostatnio mi wypomniał, ze lekarze wlasnie zalecają spać na lewym, wiec ja mu na zdrowie szkodzę.... Ech...
-
Dzis rano tak leże że Sławkiem a on zadał mi pytanie co sądzę o imieniu Ashley ? Imię ładne ...a Szarika? Imię kojarzy mi się z psem .Jemu podobają się takie imiona dla dziewczynki.
Myślę nad prowadzeniem pamiętnika .Ale jak mają mi komentować glupio dziewczyny ze starego forum .To nie za bardzo mi się chce ;( się denerwowac -
Strazaczka1990 wrote:Behemottka bardzo mi się podobają te Twoje stópki na awatarku
Pisz pamiętnik! Będę czytać wiecej swoich, a nie obcych co to już za chwilę urodzą i pewnie znikną
Robotka a Twój pamiętnik kiedy zostanie odkurzony?
U nas pamiętniki mają jeszcze Macioszczyczka i Inżynierka. Wiecej pamiętników nie znam, są jakieś? Chętnie czytam wiec do roboty dziewuchyStrazaczka1990, m.k.83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:O tym samym myślę!! A w zatyczkach śpię już chyba 15 lat, bez nich nie zasnę
nawet wybuch z armaty go nie ruszy
ja zaraz chcę na sklepy jechać, sprawdzę co jest w H&Mie na promocji i czeka mnie wielka misja poszukiwawcza prezentu urodzinowego dla mojej mamyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 16:03
-
Strazaczka1990 wrote:Dzis rano tak leże że Sławkiem a on zadał mi pytanie co sądzę o imieniu Ashley ? Imię ładne ...a Szarika? Imię kojarzy mi się z psem .Jemu podobają się takie imiona dla dziewczynki.
Myślę nad prowadzeniem pamiętnika .Ale jak mają mi komentować glupio dziewczyny ze starego forum .To nie za bardzo mi się chce ;( się denerwowac -
Behemottka odkurzyłam go dzisiaj rano hihi
muszę częściej coś pisać bo potem nawet fajnie na wyrywki się do tego wraca:)
Strażaczko a to Ty jesteś tą Strażaczką z różowego forum co miała męża strażaka i sama była strażakiem? poznałyśmy się mniej więcej na początku mojej przygody z ovu jakieś 3 lata temu?
nie wiem czy to dokładnie Ty bo ilość postów u Ciebie jak na tak długi czas bytowania na forum mi się nie zgadza;)Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:A w Polsce pozwolą Ashley, czy wpiszą Aszlej?
więc myślę że Ashley pozwolą
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Behemottka odkurzyłam go dzisiaj rano hihi
muszę częściej coś pisać bo potem nawet fajnie na wyrywki się do tego wraca:)
Strażaczko a to Ty jesteś tą Strażaczką z różowego forum co miała męża strażaka i sama była strażakiem? poznałyśmy się mniej więcej na początku mojej przygody z ovu jakieś 3 lata temu?
nie wiem czy to dokładnie Ty bo ilość postów u Ciebie jak na tak długi czas bytowania na forum mi się nie zgadza;)Nie zgadza bo odkąd zaczęło się zgrzyty zdrady to przestałam wlazic na różowa stronę.Zapomnialam hasla .I byłam zmuszona założyć sobie nowe konto.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 16:11