WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Strazaczka1990 wrote:Tak Kochana to ja ale ja się z mężem strazakiem rozwiodlam .Moje malzenstwo trwalo 1,5roku.Pamiętam Cie doskonale
Nie zgadza bo odkąd zaczęło się zgrzyty zdrady to przestałam wlazic na różowa stronę.Zapomnialam hasla .I byłam zmuszona założyć sobie nowe konto.
współczuję sytuacji z mężem byłym, ale cieszę się że wszystko się poukłądało:)
powiedz lepiej jak się stało że po tak długim czasie Twoich niepowodzeń, chyba nawet długich cykli udało się? mam ogromną lukę od czasów różowej strony.
opowiadaj
i koniecznie zakłądaj pamętnik;) -
Strazaczka1990 wrote:Lepsze Ashley niż Szarika.Na mi się Michalina, Judyta podba.Miała być Nicola.Będzie ciężki wybór bo zdania mamy podzielone
Strazaczka1990, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
Z byłym mężem staralam się 2lata...Robilam badania,on jakos nie chciał zrobić badań nasienia.Brnelam w ploty ludzi dociekalam aż wreszcie sama wybrałam się do tej dziewczyny.Okazalo sie ze znam ja doskonale bo to wsiowa kurwa .Wszystko powiedziała:) po miesiącu rozstania wyprowadzki okazało się że złapała go na dziecko.Ja szczerze cieszyłam się z rozstania mimo depresji .Bo miałam dość jak kłamie mnie a wiedziałam że się z nią spotyka .Jakoś nie umiałam zakończyć tego.
Żałował mi na wszystko .Reke na moim koncie on trzymał.Sterował jak marionetka.Aż się odwazylam i złożyłam pozew o rozwód,z jego winy.I spotkalam Sławkaon chociaż nie podniesie na mnie ręki tak jak były mąż.I jestem szczęśliwa
i Kochana.Bardzo pragnelam dziecka .Nawet myslalam że jestem bezpłodna bo sam były mąż stwierdził to bezpodstawnie w Sądzie.Po nocnych rozmowach z Moim Sławkiem zdecydowaliśmy się na dzidzie .W pierwszym cyklu się udało
Na akcje pożarowe jak na razie zaprzestałam jeździć bo ciąża na to nie pozwala:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 16:28
-
to nie zazdroszczę w takim razie tego co przeszłaś
bez sensu, jak mógł podać jako argument że jesteś bezpłodna nie mając żadnych wyników badań? no ale tak, tonący brzytwy się chwyta.
mam nadzieję że tym razem jednak się wszystko ułoży, choć wychodzę z założenia że aby kogoś dobrze poznać trzeba z nim beczkę soli zjeść i to często później w małżeństwie też.
to wy chyba nie długi staż macie z obecnym partnerem? -
Strazaczka1990 wrote:
W jednostce jestem jedyną kobietą na 30facetow
u nas we wsi też jest jednostka i też jedna kobita na kilkunastu chłopa
ale oni to na akcję jak dobrze pójdzie raz w roku jeżdżą jak się jakaś trawa w lecie zapali albo strumyk wyleje w trakcie obfitych deszczów;)
Julianna już parę dziewczyn płeć zna. ja też znam ale imienia jeszcze nie wybieram, nawet nie myślę o myśleniu o nim;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 16:33
-
Robotka1 wrote:to nie zazdroszczę w takim razie tego co przeszłaś
bez sensu, jak mógł podać jako argument że jesteś bezpłodna nie mając żadnych wyników badań? no ale tak, tonący brzytwy się chwyta.
mam nadzieję że tym razem jednak się wszystko ułoży, choć wychodzę z założenia że aby kogoś dobrze poznać trzeba z nim beczkę soli zjeść i to często później w małżeństwie też.
to wy chyba nie długi staż macie z obecnym partnerem?
Tylko teraz mam problem bo od rozwodu nie minęło 300dni a ja w ciążę zaszlam i jak nie wezme cywilnego przed urodzeniem dziecka to dziecko będzie nosiło nazwisko byłego.A nie w sosie mi chodzić do niego i prosić by się zrzekł.Teraz takie prawa.Więc przed urodzeniem cywilny wezme.Z biegiem czasu,za to że mnie bił zdradzał stwierdziłam że nie Kochałam go nigdy.Teraz czuje że żyje i jestem szczęśliwa -
Robotka1 wrote:u nas we wsi też jest jednostka i też jedna kobita na kilkunastu chłopa
ale oni to na akcję jak dobrze pójdzie raz w roku jeżdżą jak się jakaś trawa w lecie zapali albo strumyk wyleje w trakcie obfitych deszczów;)
Julianna już parę dziewczyn płeć zna. ja też znam ale imienia jeszcze nie wybieram, nawet nie myślę o myśleniu o nim;)nie raz ładnie nawet 1000zl mogę wyciągnąć kwartalnie
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Z byłym mężem staralam się 2lata...Robilam badania,on jakos nie chciał zrobić badań nasienia.Brnelam w ploty ludzi dociekalam aż wreszcie sama wybrałam się do tej dziewczyny.Okazalo sie ze znam ja doskonale bo to wsiowa kurwa .Wszystko powiedziała:) po miesiącu rozstania wyprowadzki okazało się że złapała go na dziecko.Ja szczerze cieszyłam się z rozstania mimo depresji .Bo miałam dość jak kłamie mnie a wiedziałam że się z nią spotyka .Jakoś nie umiałam zakończyć tego.
Żałował mi na wszystko .Reke na moim koncie on trzymał.Sterował jak marionetka.Aż się odwazylam i złożyłam pozew o rozwód,z jego winy.I spotkalam Sławkaon chociaż nie podniesie na mnie ręki tak jak były mąż.I jestem szczęśliwa
i Kochana.Bardzo pragnelam dziecka .Nawet myslalam że jestem bezpłodna bo sam były mąż stwierdził to bezpodstawnie w Sądzie.Po nocnych rozmowach z Moim Sławkiem zdecydowaliśmy się na dzidzie .W pierwszym cyklu się udało
Na akcje pożarowe jak na razie zaprzestałam jeździć bo ciąża na to nie pozwala:)
Wtrąca się w rozmowę
Bardzo mi przykro że trafilas na takiego faceta ale pamiętaj nie jesteś sama też takiego miałam ale nie był moim mężem bo nigdy nim nie chciał zostać dzieci też nie chciał.
Dziś dziękuję Bogu że tak się stało nie mam z nim dzieci bo same kłopoty by były i że abog mnie wysłuchał i dał normalnego męża. Chociaż moja teściowa twierdzi nie mów hip hahaha tak o swoim synku tak mówi.
Nie ważne.
Kochana tak miało być życzę mu szerokiej drogi i patrz na swoje obecne gniazdko nie długo się pojawi wasz owoc miłości i najważniejsze żeby było bezpieczne w waszym domu a szczególnie żeby miało miłość.
Tamten etap zamykamy
Życzę Ci szczęścia a tamten frajer -soryyyyyy niech widzi ze ci się bardzo dobrze wiedzie i jesteś szczęśliwa i nic ani nikt tego nie zmieni. A on trafił na swoją i jeszcze będzie płakał. Ty oczywiście się wypij na niego.
Szczęścia kochana:-))) -
żabka04 wrote:Wtrąca się w rozmowę
Bardzo mi przykro że trafilas na takiego faceta ale pamiętaj nie jesteś sama też takiego miałam ale nie był moim mężem bo nigdy nim nie chciał zostać dzieci też nie chciał.
Dziś dziękuję Bogu że tak się stało nie mam z nim dzieci bo same kłopoty by były i że abog mnie wysłuchał i dał normalnego męża. Chociaż moja teściowa twierdzi nie mów hip hahaha tak o swoim synku tak mówi.
Nie ważne.
Kochana tak miało być życzę mu szerokiej drogi i patrz na swoje obecne gniazdko nie długo się pojawi wasz owoc miłości i najważniejsze żeby było bezpieczne w waszym domu a szczególnie żeby miało miłość.
Tamten etap zamykamy
Życzę Ci szczęścia a tamten frajer -soryyyyyy niech widzi ze ci się bardzo dobrze wiedzie i jesteś szczęśliwa i nic ani nikt tego nie zmieni. A on trafił na swoją i jeszcze będzie płakał. Ty oczywiście się wypij na niego.
Szczęścia kochana:-)))a były widzi mnie że Sławkiem bardzo często i mierzy
Stwierdził że dresiarza wytatuowanego i zbudowanego sobie znalazłam
niech myśli co chce
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie teraz niech cię pocałunek w dupe!!!!!
A to jak syn policjanta to zostawię bez komentarza. Głupek i tyle.
Ja jak mnie zostawił były a zostawił w wigilię bez pieniędzy na życie nie miałam na kromke chleba a na utrzymaniu miałam dobrmana psa bo mi kupił poszedł z kumplem do hotelu i tam się dobrze bawił.
2 p. Fajek jaram dziennie i żyłam na kawie. W mc ważyła 40 kg z 75! Wyglądała jak duch.
Ale karma wraca więc mam go w dupie.
Najbardziej mnie wkurza że ta mordę chce zapomnieć a ona mi się śni po 8 latach nie bycia że sobą!!!!!
Też przeszłam depresję itd. Teraz twierdzę że nie warto ale stało się i czasu nie cofniesz.
Trzeba do przodu brnac.
Będzie dobrze tylko żeby się nie mscil twój były na obecnym partnerze.
Skoro ma takie plecy u tatusia.
A cywilny też bym wzięła żeby tylko dziecko nie dostało jego nazwiska.
Głowa do góry.Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Lepszy dresiarz/ktokolwiek niz damski bokser
-
żabka04 wrote:Dokładnie teraz niech cię pocałunek w dupe!!!!!
A to jak syn policjanta to zostawię bez komentarza. Głupek i tyle.
Ja jak mnie zostawił były a zostawił w wigilię bez pieniędzy na życie nie miałam na kromke chleba a na utrzymaniu miałam dobrmana psa bo mi kupił poszedł z kumplem do hotelu i tam się dobrze bawił.
2 p. Fajek jaram dziennie i żyłam na kawie. W mc ważyła 40 kg z 75! Wyglądała jak duch.
Ale karma wraca więc mam go w dupie.
Najbardziej mnie wkurza że ta mordę chce zapomnieć a ona mi się śni po 8 latach nie bycia że sobą!!!!!
Też przeszłam depresję itd. Teraz twierdzę że nie warto ale stało się i czasu nie cofniesz.
Trzeba do przodu brnac.
Będzie dobrze tylko żeby się nie mscil twój były na obecnym partnerze.
Skoro ma takie plecy u tatusia.
A cywilny też bym wzięła żeby tylko dziecko nie dostało jego nazwiska.
Głowa do góry.300zl i moje słowa do sprzedawcy.Proszę Pana szybciej bo się rozmysle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 17:00
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Wlasnie...Była sytuacja że zepchnął mnie że schodów.Operacja kolana,gips,stabilizator,powrót do pracy po roku czasu.Mamie się tylko przyznała do tego .Tacie już nie bo by było z nim ciężko.
Nie ma czego żałować.
A może kiedyś by cie napierdzielal non stop. A może z dzieckiem byś musiała wiać a może by Ci krzywdę zrobił i kaleką byś była.
Nie warto takiego nawet szanować.
On się czuję pewny bo tatuś dupe mu wybroni.
Ja też byłam bitą i poniżana.
Oczy zaklepane niby miłością bo byłam młoda i głupia.
Ciesz się że jesteś wolna od niego.
Dostałaś rozwód i koniec kropka.
A dresiarz sory ale pewnie mądrzejszy od niego!!!!
Ja miałam chłopaka mniejszego od siebie o pół głowy troszkę gruby ale nie za bardzo ale z urody bardzo ładny co z tego jak pusty a myślał mniejsza głowa szkoda ze tak późno się skaplam.
Ale nie ważne......