WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Cieszę się że się udało.
Czasami trzeba dać jeszcze jedna szans.
Wykorzystaliście ja.
Teraz dzidziuś ahhhhh.
Cudowne chwilę przed wami chociaż nie ukrywam jak się pojawi dziecko i czas po porodzie może być ciężko.Ale to przed wami i mam nadzieję że obowiązki zostaną podzielone.
Mąż spisuje się na medal, w domu robi wszystko łącznie że sprzątaniem, praniem, prasowaniem;) a jak trzeba to dziećmi się odpowiednio zajmuje czy zostaje z nimi jak mam wychodne tak że ten.... No nie ma na co na narzekać
No może czasem na własną psychikę że czasem wraca niepotrzebnie do starych sprawżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Kocgana, od tego czasu to już nasze trzecie dziecko;)
Mąż spisuje się na medal, w domu robi wszystko łącznie że sprzątaniem, praniem, prasowaniem;) a jak trzeba to dziećmi się odpowiednio zajmuje czy zostaje z nimi jak mam wychodne tak że ten.... No nie ma na co na narzekać
No może czasem na własną psychikę że czasem wraca niepotrzebnie do starych spraw
Hahhahahahhahahahha
Nie wiedziałam
A to spoko dajecie radę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To muszę do niej priv napisać bo mój Synek nadal nie uzupełniony;)
Teraz będę z wami trochę częściej bo męża nie ma...wieczory samotne, choć przyznam że już dziewczyny śpią a ja razem z nimi;)
Mój myje okna teżale najbardziej lubi ti robić że mną
i w ogródku też najlepiej praca idzie we dwoje:)
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
U mnie narazie bez zmian, w weekend nic sie tutaj nie działo. Moze jutro sie cos ruszy? Trzymajcie kciuki zeby ta torbiel sie nie powiększyła, a wręcz zmniejszyła...
Z tych lepszych wiadomości, to ten płyn mi juz nie leci, teraz mam tylko takie skąpe białe upławy. Ale bede ich cisnąć o zrobienie tego wymazu z szyjki.Sabina lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek89 wrote:Hej!
U mnie narazie bez zmian, w weekend nic sie tutaj nie działo. Moze jutro sie cos ruszy? Trzymajcie kciuki zeby ta torbiel sie nie powiększyła, a wręcz zmniejszyła...
Z tych lepszych wiadomości, to ten płyn mi juz nie leci, teraz mam tylko takie skąpe białe upławy. Ale bede ich cisnąć o zrobienie tego wymazu z szyjki.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Hej!
Z tych lepszych wiadomości, to ten płyn mi juz nie leci, teraz mam tylko takie skąpe białe upławy. Ale bede ich cisnąć o zrobienie tego wymazu z szyjki.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość