WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kocgana, od tego czasu to już nasze trzecie dziecko;)żabka04 wrote:Cieszę się że się udało.
Czasami trzeba dać jeszcze jedna szans.
Wykorzystaliście ja.
Teraz dzidziuś ahhhhh.
Cudowne chwilę przed wami chociaż nie ukrywam jak się pojawi dziecko i czas po porodzie może być ciężko.Ale to przed wami i mam nadzieję że obowiązki zostaną podzielone.
Mąż spisuje się na medal, w domu robi wszystko łącznie że sprzątaniem, praniem, prasowaniem;) a jak trzeba to dziećmi się odpowiednio zajmuje czy zostaje z nimi jak mam wychodne tak że ten.... No nie ma na co na narzekać
No może czasem na własną psychikę że czasem wraca niepotrzebnie do starych spraw
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Kocgana, od tego czasu to już nasze trzecie dziecko;)
Mąż spisuje się na medal, w domu robi wszystko łącznie że sprzątaniem, praniem, prasowaniem;) a jak trzeba to dziećmi się odpowiednio zajmuje czy zostaje z nimi jak mam wychodne tak że ten.... No nie ma na co na narzekać
No może czasem na własną psychikę że czasem wraca niepotrzebnie do starych spraw
Hahhahahahhahahahha
Nie wiedziałam
A to spoko dajecie radę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To muszę do niej priv napisać bo mój Synek nadal nie uzupełniony;)
Teraz będę z wami trochę częściej bo męża nie ma...wieczory samotne, choć przyznam że już dziewczyny śpią a ja razem z nimi;)
Mój myje okna też
ale najbardziej lubi ti robić że mną
i w ogródku też najlepiej praca idzie we dwoje:)
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!
U mnie narazie bez zmian, w weekend nic sie tutaj nie działo. Moze jutro sie cos ruszy? Trzymajcie kciuki zeby ta torbiel sie nie powiększyła, a wręcz zmniejszyła...
Z tych lepszych wiadomości, to ten płyn mi juz nie leci, teraz mam tylko takie skąpe białe upławy. Ale bede ich cisnąć o zrobienie tego wymazu z szyjki.
Sabina lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️

Mikuś

-
Trzymam kciukiPysiaczek89 wrote:Hej!
U mnie narazie bez zmian, w weekend nic sie tutaj nie działo. Moze jutro sie cos ruszy? Trzymajcie kciuki zeby ta torbiel sie nie powiększyła, a wręcz zmniejszyła...
Z tych lepszych wiadomości, to ten płyn mi juz nie leci, teraz mam tylko takie skąpe białe upławy. Ale bede ich cisnąć o zrobienie tego wymazu z szyjki.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnySuper wiadomość że upławy ustąpiły, daj znać co jutro na obchodzie powiedzą i trzymam kciuki aby znikły torbielePysiaczek89 wrote:Hej!
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

a męża akurat do tego ciężko zagonić
mój narzeka że za zimno na mycie okien, że go zbiera przeziębienie i marudzi, a mnie się w głowie kręci i boję się tak skakać po parapetach, na dodatek wysokie mamy 

[