X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Little Red Fox jeszcze jest czas na mycie okien:)
    Ja na pewno umyje jak będzie ciepło i slonecZnie:)

Dobranoc
    powiedz to mojej mamie, która jest perfekcyjną panią domu :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    My akcji w 2015 to mieliśmy 120:) tylko u Nas za wyjazd płacą 15zl za godzinę :) nie raz ładnie nawet 1000zl mogę wyciągnąć kwartalnie :)

Strazaczka moj mąż też w OSP jest jednak w naszej jednostce jest tak od zawsze ze kasę na straż przeznaczaja:/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana po nadrobieniu Was wszystkich.

Wczoraj dzień rodzinny: Bajki, kościółek, pizza, spacer, wypad w gości.

Mąż mi się powoli rozkłada. Od wczoraj pokazuje jak cierpi i jaki zabójczy ma katar. :P

U nas Wielkanoc raczej też dość hucznie się obchodzi. I są zabawy typu: wojna na jajka (komu rozbije się skorupka musi zjeść jajko, gotowane oczywiście). Dzieciaczki będą sukały prezentów w ogrodzie i jajek. ;)

Pysiaczku super wieści
    Dziewczyny po przejściach ważne, że teraz się układa. Trzeba cieszyć się chwilą.:) A o dupkach zapominamy. ;)

Co to za tabelka, którą udostępniacie, czy co tam robicie??

I jeszcze wracając do imion - mąż mówi, że jest Hania i Hanna... Ale jakoś w to nie wierzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 06:17

Pysiaczek89, Behemottka, martta, m.k.83, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    My już wstalysmy z najmłodsza i ona ogląda bajkę a ja nadrabiam;)

Little Red Fox a to Z mamusią nie ma co dyskutować:) okna na święta muszą blyszczec:)

Pysiaczku trzymam kciuki i cieszę się ze jest lepiej;)

Macioszczyczka mi się zdaje ze jest Hanna i Hana jak już coś:)

Behemottka, Macioszczyczka, Pysiaczek89, m.k.83, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Macioszczyczka i Robotka :). Dzien dobry wszystkim :)

Ja sie dobranocuje:). Dzisiaj był pierwszy dzien wiosny, mieliśmy wspaniała pogodę, wiec z mężem zagraliśmy partyjkę petanque - M. wygrał dwoma punktami :) Ogolnie kończę weekend sielski i bardzo przyjemny :). Ze spraw, które mnie zdziwiły, a nie powinny - od dekady pierwszy raz byłam w kościele w niedziele palmowa i okazuje sie, ze tutaj ludzie niosą do kościoła prawdziwe gałązki palmowe! Oczywiście ja nie taka głupia, zeby z łowicką palma z kręconych suszków do kościoła w Kalifornii pomykać, ale kurczę jakoś tak mnie te zielone badylki zdziwiły :) Oczywiście nie powinny, bo tu palmy na każdym rogu rosną :). Ha ha. I to mnie wprawiło w dobry humor od samego rana :). No, to tyle ode mnie.

Miłego dnia i dobranoc!

Robotka1, m.k.83, mmargol, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Dzień dobry:)
    My już wstalysmy z najmłodsza i ona ogląda bajkę a ja nadrabiam;)

Little Red Fox a to Z mamusią nie ma co dyskutować:) okna na święta muszą blyszczec:)

Pysiaczku trzymam kciuki i cieszę się ze jest lepiej;)

Macioszczyczka mi się zdaje ze jest Hanna i Hana jak już coś:)

Mówiłam mu, że nie ma. Będzie Hanna i koniec. Przecież i tak wszyscy będą mówili Hania, Haneczka. Uparciuch mój:P

Idę się ubierać i budzić mojego Smerfa. Dzisiaj ma iść ubrany na zielono do przedszkola. ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 06:51

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Czy ktoś może mi powiedzieć, czy przed badaniem Pappa można jeść i/lub pić?

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się,że można bo czasem prenatalne są wieczorem i wtedy też pobierają krew. A raczzej cięrne bez jedzenia nie wytrzymają. ;)

Ale to takie moje gdybanie. Niech wypowiedzą się te co robiły:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 07:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)
    Ania tak możesz jeść i pić na badanie posiłek nie ma wpływu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde wczoraj mąż zapytał czy faktycznie chce pojechać nad może kiedy będzie miał urlop.
    Ma tydzień po świętach a tak mi się marzy morze dwie nocki mi się śniło że tam byłam.
    Patrzyłam na oferty i się nie opłaca za trzy nocki i to po rabacie na nas trójkę muszę dać 1000 zł.
    A szkoda mi :-((((
    Mąż chce iść kursy robić na Górnika i strzalowego kasa się przyda no i na wakacje mamy jechać w lipcu nad morze jak co roku w ciemno hahhaha
    Chyba sobie odpuszczę i pojedziemy gdzieś tu na basenowe atrakcje :-)

Dzisiaj mam wizytę diabetolog mam nadzieję że będzie wszystko ok ale to popołudniu mąż i corka jada ze mną więc dam mężowi pospać po nocce.
    Miłego dnia:-)

P.s. Przed chwilą czułam bąbelka <3

AniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 19:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Żabko, ale Ci zazdroszczę tego Szkraba w brzuszku :) ja nie czuję nic a nic :)

Jeszcze poczujesz.:-)
    Ale mówię do niego/niej żeby jeszcze raz mamusie kopia i już nic z tego :-)
    Ale dobre i to dla mnie spokój psychiczny że wszystko jest ok:-))))

• staraczka_85 Koleżanka

Wysłany: 21 marca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

mam do Was pytanie, czy Wam też zdarzają się skurcze macicy? Ja mam wrażenie, że co jakiś czas macica robi się bardzo twarda, i jakby cały brzuch tak wysuwa się do przodu. Po kilku sekundach wszystko się rozluźnia. To nie jest bolesne, tylko czuję, jak te mięśnie macicy sztywnieją. Zastanawiam się czy to powód do niepokoju... To zdarza się 3-4 razy dziennie... Czy któraś ma podobne objawy?

ckai43r875tbq03c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie rana :)
    Uciekam zaraz z powrotem na drzemusie. U mnie szaro, pada i jest cholernie brzydko.
    Muszę przespać jeszcze pare godzin, zeby jak najszybciej czas mi zleciał. Dziś badanie prenatalne - jupiiiiii!!! Trzymajcie wiec kciuki o 14.20 :)
    Przyznam sie Wam, ze uwielbiam seks w ciąży :) doznania są cudowne :) nie powiem, ze przed nie lubiałam bo bym zgrzeszyła (pod tym względem dobraliśmy sie z partnerem idealnie), ale teraz mmmmmm.
    Dobra, zmykam bo oczy mi sie zamykają.

Macioszczyczka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoń do gina!
    3-4 razy dziennie to za dużo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki trzymamy.:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :) dziś pierwszy dzień kalendarzowy wiosny a'za oknem zimnica. Jak ja już chce ciepło wtedy dni będą lecieć jeszcze szybciej. Połowę dnia na ogródku, spacery żyć nie umierać. Teraz to krótki spacer i do domu. No i nie chce się chodzić w taką pogodę. Liczę że już po świętach będzie ciepło, przecież u nas od jakiegoś czasu święta wielkanocne to takie zimne i białe jak Bożego Narodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na temat skurczow się nie wypowiem bo się nie znam. Nigdy nie miałam i nie wiem jak to jest. Ale wydaje mi się ze jeszcze za szybko aby macica zaczęła ćwiczyć

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja jak zwykle stoję w korku ale od rana na nogach byłam w biedronce bo są fajne rzeczy buty torebki majtki i męskie też wczoraj kupiłam buty ale małe i byłam wymienić. Patrzyłam na pogodę i u mnie na święta ma być 15 stopni więc super się cieszę dziś też zimno i szaro,kurczę ja ruchów nie czuje s może czuje ale nie rozróżniamy ze to one ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale na takie ruchy to jeszcze czas, teraz można czuć bulgotki a na kopniaki czas przyjdzie.Ja czuję bulgotki co jakiś czas ale na kopniaki czekamy kawaler jest jeszcze za mały aby walnąć z siłą

‹‹ 449 450 451 452 453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ