WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 wrote:My akcji w 2015 to mieliśmy 120:) tylko u Nas za wyjazd płacą 15zl za godzinę
nie raz ładnie nawet 1000zl mogę wyciągnąć kwartalnie
Strazaczka moj mąż też w OSP jest jednak w naszej jednostce jest tak od zawsze ze kasę na straż przeznaczaja:/ -
nick nieaktualnyWitam się z rana po nadrobieniu Was wszystkich.
Wczoraj dzień rodzinny: Bajki, kościółek, pizza, spacer, wypad w gości.
Mąż mi się powoli rozkłada. Od wczoraj pokazuje jak cierpi i jaki zabójczy ma katar.
U nas Wielkanoc raczej też dość hucznie się obchodzi. I są zabawy typu: wojna na jajka (komu rozbije się skorupka musi zjeść jajko, gotowane oczywiście). Dzieciaczki będą sukały prezentów w ogrodzie i jajek.
Pysiaczku super wieści
Dziewczyny po przejściach ważne, że teraz się układa. Trzeba cieszyć się chwilą.A o dupkach zapominamy.
Co to za tabelka, którą udostępniacie, czy co tam robicie??
I jeszcze wracając do imion - mąż mówi, że jest Hania i Hanna... Ale jakoś w to nie wierzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 06:17
Pysiaczek89, Behemottka, martta, m.k.83, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
My już wstalysmy z najmłodsza i ona ogląda bajkę a ja nadrabiam;)
Little Red Fox a to Z mamusią nie ma co dyskutowaćokna na święta muszą blyszczec:)
Pysiaczku trzymam kciuki i cieszę się ze jest lepiej;)
Macioszczyczka mi się zdaje ze jest Hanna i Hana jak już cośBehemottka, Macioszczyczka, Pysiaczek89, m.k.83, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry Macioszczyczka i Robotka
. Dzien dobry wszystkim
Ja sie dobranocuje:). Dzisiaj był pierwszy dzien wiosny, mieliśmy wspaniała pogodę, wiec z mężem zagraliśmy partyjkę petanque - M. wygrał dwoma punktamiOgolnie kończę weekend sielski i bardzo przyjemny
. Ze spraw, które mnie zdziwiły, a nie powinny - od dekady pierwszy raz byłam w kościele w niedziele palmowa i okazuje sie, ze tutaj ludzie niosą do kościoła prawdziwe gałązki palmowe! Oczywiście ja nie taka głupia, zeby z łowicką palma z kręconych suszków do kościoła w Kalifornii pomykać, ale kurczę jakoś tak mnie te zielone badylki zdziwiły
Oczywiście nie powinny, bo tu palmy na każdym rogu rosną
. Ha ha. I to mnie wprawiło w dobry humor od samego rana
. No, to tyle ode mnie.
Miłego dnia i dobranoc!Robotka1, m.k.83, mmargol, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Dzień dobry:)
My już wstalysmy z najmłodsza i ona ogląda bajkę a ja nadrabiam;)
Little Red Fox a to Z mamusią nie ma co dyskutowaćokna na święta muszą blyszczec:)
Pysiaczku trzymam kciuki i cieszę się ze jest lepiej;)
Macioszczyczka mi się zdaje ze jest Hanna i Hana jak już coś
Mówiłam mu, że nie ma. Będzie Hanna i koniec. Przecież i tak wszyscy będą mówili Hania, Haneczka. Uparciuch mój:P
Idę się ubierać i budzić mojego Smerfa. Dzisiaj ma iść ubrany na zielono do przedszkola. ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 06:51
-
nick nieaktualnyWydaje mi się,że można bo czasem prenatalne są wieczorem i wtedy też pobierają krew. A raczzej cięrne bez jedzenia nie wytrzymają.
Ale to takie moje gdybanie. Niech wypowiedzą się te co robiły:PWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 07:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde wczoraj mąż zapytał czy faktycznie chce pojechać nad może kiedy będzie miał urlop.
Ma tydzień po świętach a tak mi się marzy morze dwie nocki mi się śniło że tam byłam.
Patrzyłam na oferty i się nie opłaca za trzy nocki i to po rabacie na nas trójkę muszę dać 1000 zł.
A szkoda mi(((
Mąż chce iść kursy robić na Górnika i strzalowego kasa się przyda no i na wakacje mamy jechać w lipcu nad morze jak co roku w ciemno hahhaha
Chyba sobie odpuszczę i pojedziemy gdzieś tu na basenowe atrakcje
Dzisiaj mam wizytę diabetolog mam nadzieję że będzie wszystko ok ale to popołudniu mąż i corka jada ze mną więc dam mężowi pospać po nocce.
Miłego dnia:-)
P.s. Przed chwilą czułam bąbelkaAniaLewandowska, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
mam do Was pytanie, czy Wam też zdarzają się skurcze macicy? Ja mam wrażenie, że co jakiś czas macica robi się bardzo twarda, i jakby cały brzuch tak wysuwa się do przodu. Po kilku sekundach wszystko się rozluźnia. To nie jest bolesne, tylko czuję, jak te mięśnie macicy sztywnieją. Zastanawiam się czy to powód do niepokoju... To zdarza się 3-4 razy dziennie... Czy któraś ma podobne objawy? -
nick nieaktualnyWitam sie rana
Uciekam zaraz z powrotem na drzemusie. U mnie szaro, pada i jest cholernie brzydko.
Muszę przespać jeszcze pare godzin, zeby jak najszybciej czas mi zleciał. Dziś badanie prenatalne - jupiiiiii!!! Trzymajcie wiec kciuki o 14.20
Przyznam sie Wam, ze uwielbiam seks w ciążydoznania są cudowne
nie powiem, ze przed nie lubiałam bo bym zgrzeszyła (pod tym względem dobraliśmy sie z partnerem idealnie), ale teraz mmmmmm.
Dobra, zmykam bo oczy mi sie zamykają.
Macioszczyczka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzień dobry
dziś pierwszy dzień kalendarzowy wiosny a'za oknem zimnica. Jak ja już chce ciepło wtedy dni będą lecieć jeszcze szybciej. Połowę dnia na ogródku, spacery żyć nie umierać. Teraz to krótki spacer i do domu. No i nie chce się chodzić w taką pogodę. Liczę że już po świętach będzie ciepło, przecież u nas od jakiegoś czasu święta wielkanocne to takie zimne i białe jak Bożego Narodzenia
-
nick nieaktualny
-
Hej ja jak zwykle stoję w korku ale od rana na nogach byłam w biedronce bo są fajne rzeczy buty torebki majtki i męskie też wczoraj kupiłam buty ale małe i byłam wymienić. Patrzyłam na pogodę i u mnie na święta ma być 15 stopni więc super się cieszę dziś też zimno i szaro,kurczę ja ruchów nie czuje s może czuje ale nie rozróżniamy ze to one ?
-
nick nieaktualny