WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:anka, ja tez dzidziusia nie czuję, a przeciez w 2. ciązy powinnam poczuć wcxześniej...nie warto tak bardzo się stresowac
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Ja nadal nic nie czuje w podbrzuszu i dzisiaj chyba zadzwonie do gina, bo juz mnie to wkurza. Brzuch mam bardziej plaski niz wydety, rwanie w pachwinach tez przeszlo, czuje sie jakby sie wszyatko po cichu zakrzymalo, chyba dostane na łeb czy to mozliwe wszsytko bylo ok, moze łozysko nie dalo rady i stad tak sie czuje, plamien nie mam. Zastanawia mnie czy moze ta grzybica fasoli nie zaszkodzila. Chyba zaraz oszaleje ide zjesc i zadzwonic do gina moze mnie dzisiaj przyjmie kij tam 150zl ale przynajmniej rozwieje moje watpliwosci. Juz od 3 dni tak sie podejrzanie czuje ja mam 35 lat i pierwsza ciaze poronilam dlatego cos mi tu nie pasuje i to grubo...
martta, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Jeżeli wizyta ma Cię uspokoić to pewnie idź, ale w 2 trymestrze objawy większości znikają. Może Cię pociesze ja gdybym nie latała do wc co 15 minut nawet bym nie myślała ze w ciąży jestem. Ale to i brzuch ( który jest większy przez to ze już jedna ciążę mam za sobą w poprzedniej długo brzucha nie miałam) mi przypominają ze w ciąży jestem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 09:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Toalety juz czesto nie odwiedzam od 3 dni ostatnio rwalo mnie w pachwinach ale juz od wczoraj nic to co zero obajawow i jest ok, cos za dobrze sie czuje.
-
Angela89 wrote:Ja czuję się jak nowo narodzona nic mnie nie boli. Ale na prawdę jak ma Cię to uspokoic idź na wizytę. Ja wizyty mam częste może dlatego jestem spokojna. A w poprzedniej ciąży dużo detektor mi pomagał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 10:04
-
Mnie teraz brzuch zaczął boleć ale przypuszczam że to jelita bo ostatnio kilka razy się stresowałam a po 10 min okazało się że wc wzywa:P co do ruchów też jeszcze nic ale lekarz mi od razu powiedzial ze jesli brzuch był wyćwiczony to gdzieś w 23 tc mam się martwić ze nie czuje.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki Pappa zrobiona gotowa ma być po Świętach mają zadzwonić chyba
Ogólnie jestem szczęśliwa byłam u mojego gina pokazał mi dokładnie co jest pomiędzy nogami a tam nic czyli miałam racje dziewczynka ma być, ale mówił, że to jeszcze może być za wcześnie, bo może coś wyrosnąć następną wizytę mam 11.04 Ksosiu bardzo proszę zapisz
A teraz mój brzuszek:
I trochę golizny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 10:16
Angela89, Malutka92, mmargol, żabka04, Macioszczyczka, kamciaelcia, mychakruszyna, magdallena69, m.k.83, Pysiaczek89, AniaLewandowska, martta, violett, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, Pauka, Behemottka, Robotka1, YvonnElizabeth, Gumcia, _izunia_, Sabina, Lusia8998, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mięśnie brzucha mam jeszcze mega mocne. Tylko trochę sadełkiem obrośły teraz bo nie ćwiczyłam na brzuch już 3 miesiące.
Ale powiedziałam sobie, że tak bardzo się nie zapuszczę i ćwiczę nogi i ręce.
Staraczka85 ja mam wrażenie, że ta twarda macica to właśnie dzidzia. Naciska ci na tą ściankę. Szczególnie skoro cię nie boli. -
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Dziewczynki Pappa zrobiona gotowa ma być po Świętach mają zadzwonić chyba
Ogólnie jestem szczęśliwa byłam u mojego gina pokazał mi dokładnie co jest pomiędzy nogami a tam nic czyli miałam racje dziewczynka ma być, ale mówił, że to jeszcze może być za wcześnie, bo może coś wyrosnąć następną wizytę mam 11.04 Ksosiu bardzo proszę zapisz
ksosia wysłała zaproszenia do znajomych i prosiła aby na prywatnie jej wiadomości z płcią i terminem wizyty wysyłać
-
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Dziewczynki Pappa zrobiona gotowa ma być po Świętach mają zadzwonić chyba
Mam takie samo zdjęcie z dnia jak dowiedziałam się że to jednak Hania. Tzn. Pozycja dziecka ta sama, a nie dziecko to samo. Haha
-
Witam sie z Wami wiosennie dziewczyny
Niestety nie dam rady was nadrobic po weekendzie :o Wiec napisze tylko, ze u nas wszystko porzadku, dzisiaj na 15.00 wizyta i po cichu licze na poznanie plciDelikatnie sie stresuje ale przeciez wszystko MUSI buy dobrze
Trzymam kciuki za pozostale wizyty! :*
Relacje postaram sie zdac jeszcze dzisiaj a jak mi sienie uda to jutro wszystko wam przekaze
Milego dnia kochane! :*Ania91, Gumcia, _izunia_ lubią tę wiadomość