WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis miałam ciężka noc
i nie wiem jak to wytłumaczyć .
O 3nad ranem obudził mnie film z laptopa.Mimo tego że laptop miał klapę zamknięta i nie miał Neta podłączonego .Potem miałam koszmar bo wczoraj słoik zbilam dno odpadło tylko a śniło mi się że ktoś stoi za drzwiami i pokazuje mi ten słoik (jakas zjawa) na to wyglądało.
Zero potem spania,balam się zasnąć.
A jak już nad ranem zasnelam budząc się widziałam jak pajęczyny na mnie leca z sufitu.Mimo tego że w domu czysto ! 2x tak dziś mialam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:43
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysiaczek : bardzo się cieszymy obyś do końca już miała spokój
Świetne wiadomości z rana:)
Czyżby dziewczyny w końcu była ta wiosna? Słońce świeci na termometrze dobija do 10:) Będzie dłuuuugi spacer dla Fasolka
Ja Aniu też mam takie myśli...że za dobrze się czuję. Widzę, brzuszek jakby okrąglejszy ale piersi jakby mniejsze i te bóle brzucha ciągle się zdarzają. Chyba zacznę magnez łykać...Czekam na ten detektor jak na zbawieniePysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
mysza0406 wrote:Pysiaczek : bardzo się cieszymy obyś do końca już miała spokój
Świetne wiadomości z rana:)
Czyżby dziewczyny w końcu była ta wiosna? Słońce świeci na termometrze dobija do 10:) Będzie dłuuuugi spacer dla Fasolka
Ja Aniu też mam takie myśli...że za dobrze się czuję. Widzę, brzuszek jakby okrąglejszy ale piersi jakby mniejsze i te bóle brzucha ciągle się zdarzają. Chyba zacznę magnez łykać...Czekam na ten detektor jak na zbawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!
Mam pytanie, bo Wy sie znacie
Chodzi mi o to TSH, FT4II i FT3III
Bo teraz na wypisie mam wyniki i tak to TSH mam 3.03uIU/ml
Ft4II 1 ng/dl, ft3 III 2.96 pg/ml
Dodam ze jeszcze w ogole nie miałam tego badanego, dopiero teraz w szpitalu.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyAniaLewandowska wrote:Mam głupie pytanie: jak myślicie, czy jak na godz przed badaniem wstąpimy z M do Maca do bedzie bardzo tragicznie? Normalnie od ponad 2 godz mam przed oczami frytki i hamburgera...
m.k.83, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:mam stare wyniki tzn z listopada ale TSH norma 0,27-4,20 takze masz ok, resztę mam w innej skali więc nie pomoge;)Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny