WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka92 wrote:U mnie TSH z Lutego 0,989 i zaznaczone jest w normie a zakres mam taki min 0,270-4,200max
Na wizyte do gina wez ze soba wypis ze szpitalaMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyChyba uzupełniłam to co się dało!
Dziewczyny szukam sposoby na WYKŁADOWCĘ!
A raczej WYKŁADOWCZYNIE... Stara panna, przepada za rosyjską telewizją, zwraca uwagę na ubiór, dykcje i srutututu... ale jest NIEPRZEWIDYWALNA.
Miałam z nią egzamin 2 lata temu i to był dla mnie horror, jutro wybieram się żeby przepisała mi ocenę z tego egzaminu, ale boje się że zareaguję silnym stresem... Macie jakieś sposoby na takie sytuacje/ludzi?Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
agatia, aaaa no widzisz, czyli nie dostałaś na samą cukrzycę. O to chodziło. Bo zbaraniałam.
Nawet pracując w terenie - dałoby się zjeść. Jedzenie u nas w socjalu nie oznacza herbatki i kanapy, tylko raczej jedzenie "na jednej nodze", w pośpiechu
Ale u Ciebie przyczyn jest więcej. Więc to co innego.
mychakruszyna - no cóż, czas wywalić szafeczki etc.Zmieścić się da, najwyżej sypialnia będzie wyglądała mniej "przepisowo"
Nasza już dawno przestała
)))))))))))))
Dacie radę)))
kamciaelcia - popieram - serniczek, to samo zdrowie - biało i wapń!!!!Zawsze tak sobie powtarzam
)))
Behemottka - u mnie też ostatnio skok wagowy. Ale przyznam, że trochę sobie pofolgowałam w ostatnich dniach, więc nie wiem czy to takie normalne. tzn.niewielki skok, 700g w kilka dni, ale mówię - trochę to nieobiektywne ze względu na dietę ostatnich dni
Btw - mój brzuszek ostatnio oszalał na punkcie koktajli jogurtowo-owocowych (jeszcze czasem dorzucę "wkładkę": otręby, olej kokosowy virgin, masło przechowe).
PYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. A jak syci!!!
I.... zero przestojów w kibelku)))
Robotka, oooo, to Ci dobrzeja tylko ogórki gotowe ;/ Tyle, że ostatnio zaczęło mnie korcić przetestowanie jakiś ze sklepu eko. Pewnie będzie inna konsystencja i zdrowsze.
Swoją drogą - ostatnio mi się zatęskniło za przetworami z dzieciństwaMieszkaliśmy w bloku, ale piwnica była chłodna.
Mmmmm, te wszystkie kompociki, dżemy i ogóreczki domoweNajbardziej chyba tęsknię.... za kompotami
)))
m.k.83, olej maruderkę. Niestety, niektórym wybitnie brak taktu. Było to widać na OF, widać też czasem na BBF.
mysza, pięęęęękne te wschodnie imiona w Waszej Rodzinie
Pysiaczku, ufffff, jak dobrze, że już u Ciebie lepiej)))
Ksosiu, witaj)) I ZDRÓWECZKA, żadnego chorowania!!! Wiosna idzie
))))
P.S. jak dasz radę - wpisz, proszę, u mnie chłopcaWiadomo, że jeszcze się to u większości z nas może zmienić, ale już drugi lekarz tak stwierdził, więc....
Już się przyzwyczaiłam i mówię na niego MłodY
Ahaś, i TP z USG mam na 16.09. Od początku wychodzi mi 3-4 dni do przodu względem daty z OM, więc myślę, że można już przestawić.
P.S. Co do wykładowczyni.... nie wiem, zwykle na stare panny działa bycie facetemA jak się jest babką, to lepiej się nie odstawiać za mocno, bo jeśli się poczuje "brzydsza", to leżysz
)))
Co do testu z glukozą - Boziu, nic mi nie mówcie ;(((((((( Zbieram się od zeszłego tygodnia, bleeeeee. Miałam kiedyś test z 50gramami i ledwo zdzierżyłam. Jakby mi dziurę w gardle wypalało ;/... A teraz 75g.... i jeszcze z ciążowym żołądkiem i zapędami do mdłości.... BUUUUUUUUUUUUUUUU ;(((((((
Ksosia, Strazaczka1990, Pysiaczek89, m.k.83, Behemottka, _izunia_, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Bratku :* Facetem się nie stanę, ale zrobie wszystko żeby być grzeczną i OPANOWANĄ!
Ale dziś mamy dużo wizytujących!
Ja w ramach mojego niesfornego gardła pije herbatki z cytryną i miodem, co jakis czas psikam tantum verde i zrobiłam syropek z miodu, czosnku i cebulki. Myślę, że wieczorem można spróbowaćStrazaczka1990, Bratek, Kornelia85, mysza0406, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Chyba uzupełniłam to co się dało!
Dziewczyny szukam sposoby na WYKŁADOWCĘ!
A raczej WYKŁADOWCZYNIE... Stara panna, przepada za rosyjską telewizją, zwraca uwagę na ubiór, dykcje i srutututu... ale jest NIEPRZEWIDYWALNA.
Miałam z nią egzamin 2 lata temu i to był dla mnie horror, jutro wybieram się żeby przepisała mi ocenę z tego egzaminu, ale boje się że zareaguję silnym stresem... Macie jakieś sposoby na takie sytuacje/ludzi?
Polecam czarne garniturowe spodnie koszula biała i marynarka. Klasyka. Makijaż prawie niewidoczny, włosy zepnij w koczek z tyłu. ;P
Na takie sytuavje działał najlepiej na mnie duży kieliszek Jagermeister'a. Ale teraz w ciąży to nie wiem. ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:10
Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za wpisanie na listę
Co do wykładowczyni wg mnie życzliwość, skromność i szczery uśmiech potrafi rozładować ciężką atmosferę, jak również zmiękczyć twarde serce. Powodzenia.
Kornelia trzymam kciuki za wizytę i super wieści:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:10
Kornelia85, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Polecam czarne garniturowe spodnie koszula biała i marynarka. Klasyka. Makijaż prawie niewidoczny, włosy zepnij w koczek z tyłu. ;P
Ale brzuch na pewno wyeksponuje!mychakruszyna, martta, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny