Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    U mnie TSH z Lutego 0,989 i zaznaczone jest w normie a zakres mam taki min 0,270-4,200max
    Na wizyte do gina wez ze soba wypis ze szpitala
    No akurat super sie złożyło ze dzisiaj mam wizyte u swojej gin, to wezmę to wszystko i jej pokaze. Niby w szpitalu lekarze powiedzieli ze ok. Ale to juz jednak 3, czyli tak przy tej górnej granicy jednak....

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Popłakalo mi się....
    też płakałam jak to czytałam..

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wpisz mnie proszę na 1 stronę, termin 13.09., dziewczynka(info z nifty).

34bwsek2p5pf20kh.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu ja tez poproszę o wpisanie na pierwszej stronie chłopca :)
    Mojego Marcelka ❤️

m.k.83, _izunia_ lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• martta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek niby powinno byc do 2,5 tsh, ale to już lekarz jak dzisiaj zobaczy to Ci powie co i jak dokładnie.

o148p07w5riqasy7.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Popłakalo mi się....
    Ksosia proszę wpisz mi dziewczynkę na pierwszej stronie :) a wizytę na 11.04

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 12:45

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

w57vikgnszqgz528.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksiosiu wysłałam Ci zaproszenie <3

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Pysiaczek niby powinno byc do 2,5 tsh, ale to już lekarz jak dzisiaj zobaczy to Ci powie co i jak dokładnie.
    Kurde.. Wlasnie tak mi sie wydaje. A ja juz II trymestr i nic nie brałam na to. zaczynam sie martwić :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba uzupełniłam to co się dało! :)

Dziewczyny szukam sposoby na WYKŁADOWCĘ!
    A raczej WYKŁADOWCZYNIE... Stara panna, przepada za rosyjską telewizją, zwraca uwagę na ubiór, dykcje i srutututu... ale jest NIEPRZEWIDYWALNA.
    Miałam z nią egzamin 2 lata temu i to był dla mnie horror, jutro wybieram się żeby przepisała mi ocenę z tego egzaminu, ale boje się że zareaguję silnym stresem... Macie jakieś sposoby na takie sytuacje/ludzi?

Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, aaaa no widzisz, czyli nie dostałaś na samą cukrzycę. O to chodziło. Bo zbaraniałam.
    Nawet pracując w terenie - dałoby się zjeść. Jedzenie u nas w socjalu nie oznacza herbatki i kanapy, tylko raczej jedzenie "na jednej nodze", w pośpiechu :P
    Ale u Ciebie przyczyn jest więcej. Więc to co innego.

mychakruszyna - no cóż, czas wywalić szafeczki etc. :P Zmieścić się da, najwyżej sypialnia będzie wyglądała mniej "przepisowo" ;) Nasza już dawno przestała ;))))))))))))))
    Dacie radę :))))

kamciaelcia - popieram - serniczek, to samo zdrowie - biało i wapń!!!! :P Zawsze tak sobie powtarzam ;))))

Behemottka - u mnie też ostatnio skok wagowy. Ale przyznam, że trochę sobie pofolgowałam w ostatnich dniach, więc nie wiem czy to takie normalne. tzn.niewielki skok, 700g w kilka dni, ale mówię - trochę to nieobiektywne ze względu na dietę ostatnich dni ;)

Btw - mój brzuszek ostatnio oszalał na punkcie koktajli jogurtowo-owocowych (jeszcze czasem dorzucę "wkładkę": otręby, olej kokosowy virgin, masło przechowe).
    PYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. A jak syci!!! :-D
    I.... zero przestojów w kibelku ;))))

Robotka, oooo, to Ci dobrze <3 ja tylko ogórki gotowe ;/ Tyle, że ostatnio zaczęło mnie korcić przetestowanie jakiś ze sklepu eko. Pewnie będzie inna konsystencja i zdrowsze.

Swoją drogą - ostatnio mi się zatęskniło za przetworami z dzieciństwa :) Mieszkaliśmy w bloku, ale piwnica była chłodna.
    Mmmmm, te wszystkie kompociki, dżemy i ogóreczki domowe <3 <3 <3 <3 <3 Najbardziej chyba tęsknię.... za kompotami ;))))

m.k.83, olej maruderkę. Niestety, niektórym wybitnie brak taktu. Było to widać na OF, widać też czasem na BBF.

mysza, pięęęęękne te wschodnie imiona w Waszej Rodzinie <3 :)

Pysiaczku, ufffff, jak dobrze, że już u Ciebie lepiej <3 :))))

Ksosiu, witaj :))) I ZDRÓWECZKA, żadnego chorowania!!! Wiosna idzie :)))))
    P.S. jak dasz radę - wpisz, proszę, u mnie chłopca :) Wiadomo, że jeszcze się to u większości z nas może zmienić, ale już drugi lekarz tak stwierdził, więc.... ;) Już się przyzwyczaiłam i mówię na niego MłodY ;)
    Ahaś, i TP z USG mam na 16.09. Od początku wychodzi mi 3-4 dni do przodu względem daty z OM, więc myślę, że można już przestawić.
    P.S. Co do wykładowczyni.... nie wiem, zwykle na stare panny działa bycie facetem :P A jak się jest babką, to lepiej się nie odstawiać za mocno, bo jeśli się poczuje "brzydsza", to leżysz ;))))

Co do testu z glukozą - Boziu, nic mi nie mówcie ;(((((((( Zbieram się od zeszłego tygodnia, bleeeeee. Miałam kiedyś test z 50gramami i ledwo zdzierżyłam. Jakby mi dziurę w gardle wypalało ;/... A teraz 75g.... i jeszcze z ciążowym żołądkiem i zapędami do mdłości.... BUUUUUUUUUUUUUUUU ;(((((((

nick nieaktualny, Strazaczka1990, Pysiaczek89, m.k.83, Behemottka, _izunia_, Robotka1 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzisiaj usg prenatalne, strasznie się martwię czy wszystko jest dobrze i cieszę się, że zobaczę Bąbelka :)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do imion od 7 lat była wspolna wersja ze będzie Maks...a mój wczoraj zasypiając wymamrotał ze Wiktor mu się podoba...

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia
    Życzę Ci aby twój dzidziuś pomachal do ciebie kazda zdrową swoją częścią ciała ;)

Strazaczka1990, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Bratku :* Facetem się nie stanę, ale zrobie wszystko żeby być grzeczną i OPANOWANĄ! :)

Ale dziś mamy dużo wizytujących!

Ja w ramach mojego niesfornego gardła pije herbatki z cytryną i miodem, co jakis czas psikam tantum verde i zrobiłam syropek z miodu, czosnku i cebulki. Myślę, że wieczorem można spróbować :)

Strazaczka1990, Bratek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Kornelia
    Życzę Ci aby twój dzidziuś pomachal do ciebie kazda zdrową swoją częścią ciała ;)

Dzięki za miłe słowa :) trzymaj kciuki. Usg mam dopiero 18:40... dłuży się dzień :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia tez nie lubię tak późnych wizyt ale sama takie umawiam ze względu na pracę męża. Takie dni są bardzo długie. Ale z jakim pięknym zakończeniem ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Chyba uzupełniłam to co się dało! :)

Dziewczyny szukam sposoby na WYKŁADOWCĘ!
    A raczej WYKŁADOWCZYNIE... Stara panna, przepada za rosyjską telewizją, zwraca uwagę na ubiór, dykcje i srutututu... ale jest NIEPRZEWIDYWALNA.
    Miałam z nią egzamin 2 lata temu i to był dla mnie horror, jutro wybieram się żeby przepisała mi ocenę z tego egzaminu, ale boje się że zareaguję silnym stresem... Macie jakieś sposoby na takie sytuacje/ludzi?

Polecam czarne garniturowe spodnie koszula biała i marynarka. Klasyka. Makijaż prawie niewidoczny, włosy zepnij w koczek z tyłu. ;P

Na takie sytuavje działał najlepiej na mnie duży kieliszek Jagermeister'a. Ale teraz w ciąży to nie wiem. ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:10

Bratek, _izunia_ lubią tę wiadomość

• m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wpisanie na listę:)
    Co do wykładowczyni wg mnie życzliwość, skromność i szczery uśmiech potrafi rozładować ciężką atmosferę, jak również zmiękczyć twarde serce. Powodzenia.

Kornelia trzymam kciuki za wizytę i super wieści:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:10

nick nieaktualny, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Polecam czarne garniturowe spodnie koszula biała i marynarka. Klasyka. Makijaż prawie niewidoczny, włosy zepnij w koczek z tyłu. ;P
    Skad ja Ci Kobitko wezme spodnie i koszule gdy przytylam 5kg i niedlugo zaczne 5msc :D

Ale brzuch na pewno wyeksponuje!:)

mychakruszyna, martta, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś w końcu przytył tyle co ja. Aż mi raźniej. ;)

martta lubi tę wiadomość

‹‹ 454 455 456 457 458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ