X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Jotc Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallena69, trzymamy kciuki i czekamy na wieści! :)
    Ja podziwiam Wasze zdjęcia brzuszków, u mnie jeszcze kompletnie nic nie widać...

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale świetny brzuszek! :) u mnie dalej na rowno z cyckami :P ale mój jest dziwny w ogóle nie okrągły tylko jakby u grubasa miękkie fałdy tłuszczu :/

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc czesc :)
    Anka idz do gina na konsultacje jak sie martwisz, inaczej nie rozwiejesz swoich watpliwosci.
    Pysiaczku czekamy na info jak Ci tam i czy zorbili lekarze co trzeba :) trzymam kciuki :)
    martta, gratuluje chlopaka!
    Ksosia witaj wreszcie :)
    Ale tez Wam zazdroszcze bulgotek w brzuchu, ja mialam kilka dni temu wrazenie, ze przez kilka dni cos czuje, ale nie wiem czy to jest to :) wole sie nie nakrecac. Za to dzisiaj rano jak wstalam to ewidentnie maluch byl z lewej strony bo brzuszek mialam wypiety bardziej, az mezowy pokazalam i tez to widzial, taka gorka wystawala :) zastanawiam sie czy to moze glowka, nozki czy cale ciałko :D
    Ja tez sie czuje bardzo dobrze, zadne bole mi nie doskwieraja, nic mnie nie rwie w pachwinach ani w podbrzuszu, tak na prawde to fizycznie jakos bardzo nie odczuwam tej ciazy, tylko brzuszek zaokraglony :)

Powodzenia na wizytach, samych dobrych wiesci zycze! :)
    Sloneczko za oknem az chce sie zyc! :)

martta, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, u nas tak pięknie słonecznie, odrazu wiecej energii:)

Strazaczka ja bym te skurcze skonsultowałaz lekarzem ale bez nerwów, a póki co magnez aspargin lub asmag(za grosze) nie zaszkodzi, nawet po kilka razy dziennie.

Ania91 brzuch cudowny:)

Anka80 skonsultuj te obawy z lekarzem, wierzę że bedzie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 10:30

34bwsek2p5pf20kh.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91, sliczny brzusio i jaki juz duzy, u mnie w tym tygodniu co Ty jestes jeszcze nic prawi nie bylo :) to pierwsza ciaza? :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Ja się witam w 16 tygodniu :)

Pocieszyłyście mnie z tym, że nie wszystkie czujecie jeszcze ruchy, bo mi też ciężko określić, bulgotki są czasami, ale nie wiem czy to nie jelita :P
    Czekam cierpliwie na pierwsze kopniaki :)

A czy boli Was czasami pęcherz?
    Bo mnie dziś w nocy bolał, po siku trochę przeszło, ale czułam go dość mocno i się zastanawiam, czy maluszek mógł jakoś się tak umiejscowić, że go przyciskał po prostu?

Ksosia, fajnie, że wróciłaś :)

Powodzenia na wizytach:)

• martta Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ja też tak miałam parę razy w nocy, ale to chyba za dużo siku sie zebrało bo potem bylo już ok. No ja mam teraz dodatkowe atrakcje bo pieczę, ale mam nadzieję że teb urosept pomoże.

o148p07w5riqasy7.png
  • ilona29 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2a5lk6o.jpg
    Zaczynamy 17 tydzien

mychakruszyna, Malutka92, m.k.83, mmargol, Ania91, violett, Strazaczka1990, AniaLewandowska, staraczka_85, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość

74700tc7xapwpc4i.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 19:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f1e0eaa5f0b.jpg
    miałam wrzucić w sobotę ale mi się zapomniało :(

Malutka92, martta, m.k.83, mychakruszyna, mmargol, Strazaczka1990, mysza0406, AniaLewandowska, Behemottka, Gumcia, _izunia_, Sabina, Lusia8998, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja juz po porannym usg, które robił sam profesor :) zaśmiał sie ze "oooo u pani to wielowodzie" oczywiście ja na to "cooooo? Teraz w druga stronę?" Zaśmiał sie i powiedział, ze żartuje, a wód jest pięknie, tyle ile powinno byc :) :)
    Druga super wiadomością jest to, ze ta torbiel była dzisiaj na tym łożysku, a raczej kosmowce, jak mnie lekarz poprawił prawie niewidoczna :) ponoc duzo sie zmniejszyła od piątku. Tak sie o to modliłam :) :) i wychodzę dzisiaj, wiec superowo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:06

Malutka92, Angela89, kamciaelcia, martta, m.k.83, mychakruszyna, Ksosia, mmargol, żabka04, Strazaczka1990, violett, mysza0406, Pauka, AniaLewandowska, Bratek, agatia, Behemottka, YvonnElizabeth, _izunia_, Broszka, Robotka1, Sabina lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Hej :)
    Ja juz po porannym usg, które robił sam profesor :) zaśmiał sie ze "oooo u pani to wielowodzie" oczywiście ja na to "cooooo? Teraz w druga stronę?" Zaśmiał sie i powiedział, ze żartuje, a wód jest pięknie, tyle ile powinno byc :) :)
    Druga super wiadomością jest to, ze ta torbiel była dzisiaj na tym łożysku, a raczej kosmowce, jak mnie lekarz poprawił prawie niewidoczna :) ponoc duzo sie zmniejszyła od piątku. Tak sie o to modliłam :) :) i wychodzę dzisiaj, wiec superowo :)
    super wiadomość!

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek no i oby tak dalej, super! ;-)

o148p07w5riqasy7.png
  • m.k.83 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Pysiaczku!!!

Fajne macie te brzuszki:) Nie wiem co ze mna ale jak widze zdj. brzuszków to mi zły lecą.

U mnie dzis ruszył remont naszego piętra w domu, wywalają wszystkie stare regały, podłogi, plytki, cały ten 30letni syf. Ja siedzę w mieszkaniu i mnie nosi bo nie moge tam być i doglądać. Muszę zacząć selekcjonowanie, pakowanie naszych rzeczy, tylko czekam na pudełka od męża.

Pysiaczek89, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość

34bwsek2p5pf20kh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    :-D Widzialyscie to?23lmrt.jpg

Czuję się tak co 4 godziny w nocy ;P

Malutka92, Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku super wieści, nie mogło być inaczej! :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Ania91, sliczny brzusio i jaki juz duzy, u mnie w tym tygodniu co Ty jestes jeszcze nic prawi nie bylo :) to pierwsza ciaza? :)

Nie no coś Ty :P druga a właściwie to 3 (tylko 1 poronienie w 8 tc) po pierwszej ciąży donoszonej brzuchol naciągnięty to wychodzi szybciej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:28

w57vikgnszqgz528.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Nie no coś Ty :P druga a właściwie to 3 (tylko 1 poronienie w 8 tc) po pierwszej ciąży donoszonej brzuchol naciągnięty to wychodzi szybciej :)
    no właśnie tak myślałam, że kolejna, bo brzuszek pięknie już widoczny :) u mnie jego wielkość zależy od pory dnia :)

Śliczne brzucholki macie dziewczyny :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się

Gratuluje udanych wizyt i poznania płci :)

Ja dziś miałam słodka pobudkę.Słyszałam około 50 przedszkolaków :) w wieku 4,5lat .Gwizdzacych na gwizdkach i wolajacych ."gdzie jest wiosna,gdzie jest wiosna" :D

Pysiaczku super że już lepiej

Ksosiu nie zostawiaj Naj już :) miło że wróciła.

Ja mam dziś lenia.Jestem nadal w piżamie i śniadanie dziś jem w łóżku :o

Żabcia nie stresuje się na zapas.Będzie dobrze

Piękne brzuchy :) ja muszę swój zrobić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:36

Pysiaczek89, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Cześć dziewczyny :) Ja się witam w 16 tygodniu :)

Pocieszyłyście mnie z tym, że nie wszystkie czujecie jeszcze ruchy, bo mi też ciężko określić, bulgotki są czasami, ale nie wiem czy to nie jelita :P
    Czekam cierpliwie na pierwsze kopniaki :)

A czy boli Was czasami pęcherz?
    Bo mnie dziś w nocy bolał, po siku trochę przeszło, ale czułam go dość mocno i się zastanawiam, czy maluszek mógł jakoś się tak umiejscowić, że go przyciskał po prostu?

Ksosia, fajnie, że wróciłaś :)

Powodzenia na wizytach:)
    Boli zwłaszcza jak dłużej w toalecie nim byłam :(

violett lubi tę wiadomość

‹‹ 452 453 454 455 456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ