WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc czesc
Anka idz do gina na konsultacje jak sie martwisz, inaczej nie rozwiejesz swoich watpliwosci.
Pysiaczku czekamy na info jak Ci tam i czy zorbili lekarze co trzebatrzymam kciuki
martta, gratuluje chlopaka!
Ksosia witaj wreszcie
Ale tez Wam zazdroszcze bulgotek w brzuchu, ja mialam kilka dni temu wrazenie, ze przez kilka dni cos czuje, ale nie wiem czy to jest towole sie nie nakrecac. Za to dzisiaj rano jak wstalam to ewidentnie maluch byl z lewej strony bo brzuszek mialam wypiety bardziej, az mezowy pokazalam i tez to widzial, taka gorka wystawala
zastanawiam sie czy to moze glowka, nozki czy cale ciałko
Ja tez sie czuje bardzo dobrze, zadne bole mi nie doskwieraja, nic mnie nie rwie w pachwinach ani w podbrzuszu, tak na prawde to fizycznie jakos bardzo nie odczuwam tej ciazy, tylko brzuszek zaokraglony
Powodzenia na wizytach, samych dobrych wiesci zycze!
Sloneczko za oknem az chce sie zyc!martta, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, u nas tak pięknie słonecznie, odrazu wiecej energii:)
Strazaczka ja bym te skurcze skonsultowałaz lekarzem ale bez nerwów, a póki co magnez aspargin lub asmag(za grosze) nie zaszkodzi, nawet po kilka razy dziennie.
Ania91 brzuch cudowny:)
Anka80 skonsultuj te obawy z lekarzem, wierzę że bedzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 10:30
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Ja się witam w 16 tygodniu
Pocieszyłyście mnie z tym, że nie wszystkie czujecie jeszcze ruchy, bo mi też ciężko określić, bulgotki są czasami, ale nie wiem czy to nie jelita
Czekam cierpliwie na pierwsze kopniaki
A czy boli Was czasami pęcherz?
Bo mnie dziś w nocy bolał, po siku trochę przeszło, ale czułam go dość mocno i się zastanawiam, czy maluszek mógł jakoś się tak umiejscowić, że go przyciskał po prostu?
Ksosia, fajnie, że wróciłaś
Powodzenia na wizytach:)
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f1e0eaa5f0b.jpg
miałam wrzucić w sobotę ale mi się zapomniałoMalutka92, martta, m.k.83, mychakruszyna, mmargol, Strazaczka1990, mysza0406, AniaLewandowska, Behemottka, Gumcia, _izunia_, Sabina, Lusia8998, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja juz po porannym usg, które robił sam profesorzaśmiał sie ze "oooo u pani to wielowodzie" oczywiście ja na to "cooooo? Teraz w druga stronę?" Zaśmiał sie i powiedział, ze żartuje, a wód jest pięknie, tyle ile powinno byc
Druga super wiadomością jest to, ze ta torbiel była dzisiaj na tym łożysku, a raczej kosmowce, jak mnie lekarz poprawił prawie niewidocznaponoc duzo sie zmniejszyła od piątku. Tak sie o to modliłam
i wychodzę dzisiaj, wiec superowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:06
Malutka92, Angela89, kamciaelcia, martta, m.k.83, mychakruszyna, Ksosia, mmargol, żabka04, Strazaczka1990, violett, mysza0406, Pauka, AniaLewandowska, Bratek, agatia, Behemottka, YvonnElizabeth, _izunia_, Broszka, Robotka1, Sabina lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Hej
Ja juz po porannym usg, które robił sam profesorzaśmiał sie ze "oooo u pani to wielowodzie" oczywiście ja na to "cooooo? Teraz w druga stronę?" Zaśmiał sie i powiedział, ze żartuje, a wód jest pięknie, tyle ile powinno byc
Druga super wiadomością jest to, ze ta torbiel była dzisiaj na tym łożysku, a raczej kosmowce, jak mnie lekarz poprawił prawie niewidocznaponoc duzo sie zmniejszyła od piątku. Tak sie o to modliłam
i wychodzę dzisiaj, wiec superowo
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Super Pysiaczku!!!
Fajne macie te brzuszki:) Nie wiem co ze mna ale jak widze zdj. brzuszków to mi zły lecą.
U mnie dzis ruszył remont naszego piętra w domu, wywalają wszystkie stare regały, podłogi, plytki, cały ten 30letni syf. Ja siedzę w mieszkaniu i mnie nosi bo nie moge tam być i doglądać. Muszę zacząć selekcjonowanie, pakowanie naszych rzeczy, tylko czekam na pudełka od męża.Pysiaczek89, Behemottka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:Ania91, sliczny brzusio i jaki juz duzy, u mnie w tym tygodniu co Ty jestes jeszcze nic prawi nie bylo
to pierwsza ciaza?
Nie no coś Tydruga a właściwie to 3 (tylko 1 poronienie w 8 tc) po pierwszej ciąży donoszonej brzuchol naciągnięty to wychodzi szybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:28
-
Ania91 wrote:Nie no coś Ty
druga a właściwie to 3 (tylko 1 poronienie w 8 tc) po pierwszej ciąży donoszonej brzuchol naciągnięty to wychodzi szybciej
u mnie jego wielkość zależy od pory dnia
Śliczne brzucholki macie dziewczyny -
Witam się
Gratuluje udanych wizyt i poznania płci
Ja dziś miałam słodka pobudkę.Słyszałam około 50 przedszkolakóww wieku 4,5lat .Gwizdzacych na gwizdkach i wolajacych ."gdzie jest wiosna,gdzie jest wiosna"
Pysiaczku super że już lepiej
Ksosiu nie zostawiaj Naj jużmiło że wróciła.
Ja mam dziś lenia.Jestem nadal w piżamie i śniadanie dziś jem w łóżku :o
Żabcia nie stresuje się na zapas.Będzie dobrze
Piękne brzuchyja muszę swój zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 11:36
Pysiaczek89, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Cześć dziewczyny
Ja się witam w 16 tygodniu
Pocieszyłyście mnie z tym, że nie wszystkie czujecie jeszcze ruchy, bo mi też ciężko określić, bulgotki są czasami, ale nie wiem czy to nie jelita
Czekam cierpliwie na pierwsze kopniaki
A czy boli Was czasami pęcherz?
Bo mnie dziś w nocy bolał, po siku trochę przeszło, ale czułam go dość mocno i się zastanawiam, czy maluszek mógł jakoś się tak umiejscowić, że go przyciskał po prostu?
Ksosia, fajnie, że wróciłaś
Powodzenia na wizytach:)violett lubi tę wiadomość