WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ostatnio miałam sen jak na swojego Sławka marchewki spuszczałam z helikoptera.Bo mi uciekł we śnie sprzed ołtarza
zamiast bomb to marchewki ;d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:51
Macioszczyczka, Behemottka, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Ksosia daj linka do tego kalkulatora
Kamcia miała dziś 3 koszmary, a ja 3 ORGAZMY!!!
To był horror! Ale zasnęłam ok 19-20, więc mialam na to duużooo czasu, a i pragnienie sie we mnie odezwało, bo ostatno celibat mi mąż nałożyłStrazaczka1990, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
Anka ja mam 34lata, jedno poronienie w 2 trymestrze ciąży za sobą.
Po prenatalnych wszystko wyszło super, w pappie wiek zaniżył wynik. Dałam namowić się na nifty, ale drugi raz bym nie zrobiła, wszystko wyszło dobrze, plus taki że znam wcześniej płeć.
Musicie sami z lekarzem pogadać, przeanalizować. Mója gina odradzała dodatkowe badania, mowiła ze jest wszystko ok, ale Ci ludzie z kliniki gdzie robiłam prenatalne mi namieszali w głowie, chybą są do tego odpowiednio szkoleni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:58
-
Ksosia wrote:http://babyonline.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.html ja patrzyłam na ten
Kamcia miała dziś 3 koszmary, a ja 3 ORGAZMY!!!
To był horror! Ale zasnęłam ok 19-20, więc mialam na to duużooo czasu, a i pragnienie sie we mnie odezwało, bo ostatno celibat mi mąż nałożyłWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 13:55
-
nick nieaktualnyAnka ja mam 32 l.i bogata historia do wglądu pod suwakiem. U mnie wg usg też wszystko super a pappa czeka do odebrania i konsultacji ginem jeszcze dziś.
Ale umknęło w kolejce do diabetologa wrrr
Ja uważam że chcą cie naciągnąć na te badanie. A pappa zaniza wiek.
Pogadaj z ginem.
Ale ja bym się głęboko zastanowiła czy wart. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Anka trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Daj później znać co lekarz powiedział. Bądź dobrej myśli.
Ja też strasznie się boję ze względu na ta bakterie moja ktora niesie duże ryzyko poronienia...zwłaszcza ze w necie znalazłam przypadki gdzie i w 30tc poronienia się zdarzają...wolę o tym nie myśleć
-
żabka04 wrote:A ja jestem anty na seks.
Czy że mną wszystko ok????
W pierwszej ciąży miałam tak jak wy a teraz dla mnie seks może nie istnieć
Teraz jak jestem w drugim trymestrze to troche lepiej juz z tym.Ale nie jest tak bardzo dobrze jak z przed ciąży bo mogłam nawet wtedy 8 -10 razy dziennie.
A teraz są dni że mam ochote a jest nawet tydzien jak nie mam. -
nick nieaktualnyWitajcie !
Po wizycie nie miałam czasu wejść i napisać co i jak, bo na drugi dzień rano wyjechaliśmy do rodziny i w weekend dopiero wróciliśmy z przygodami samochodowymi
U Nas prenatalne usg wyszło wszystko dobrze, zdecydowaliśmy się zrobić Pappa i tu jeden parametr wyszedł w średnim ryzyku.. ale chyba nie zdecydujemy się na dalsze badania statystyczne. Oczywiście też mamy to przemyśleć, czy taka statystyka to dla Nas dużo, czy mało i czy chcemy mieć pewność.
Dzisiaj byłam na dodatkowym usg i też niby wszystko ok, serduszka słyszałam już dwukrotnie, ruchy też widać na usgżabka04, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, martta, mmargol, Gumcia, violett, Broszka, _izunia_, AniaLewandowska, Pauka, Żabcia_, Bratek lubią tę wiadomość
-
m.k.83 wrote:Anka ja mam 34lata, jedno poronienie w 2 trymestrze ciąży za sobą.
Po prenatalnych wszystko wyszło super, w pappie wiek zaniżył wynik. Dałam namowić się na nifty, ale drugi raz bym nie zrobiła, wszystko wyszło dobrze, plus taki że znam wcześniej płeć.
Musicie sami z lekarzem pogadać, przeanalizować. Mója gina odradzała dodatkowe badania, mowiła ze jest wszystko ok, ale Ci ludzie z kliniki gdzie robiłam prenatalne mi namieszali w głowie, chybą są do tego odpowiednio szkoleni.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszyscy jak widzą zdjęcie USG to mówią że maluch nosek ma po mnie, tez taki zadarty.
A tak się modliłam by nie miał nosa po mnie.No ale jak się okaże że reszte ma po tacie,to chociaż nosa bedzie miało po mamusi
Ostatnio z siostrą rozmawiałam i mówie jej o tym nosie a ona do mnie,że powinnam się cieszyć bo jej syn ma wszystko po ojciu a po niej tylko pupe -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Anka ja mam 32 l.i bogata historia do wglądu pod suwakiem. U mnie wg usg też wszystko super a pappa czeka do odebrania i konsultacji ginem jeszcze dziś.
Ale umknęło w kolejce do diabetologa wrrr
Ja uważam że chcą cie naciągnąć na te badanie. A pappa zaniza wiek.
Pogadaj z ginem.
Ale ja bym się głęboko zastanowiła czy wart.
-
nick nieaktualny