WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka
nooo ciekawe cazy maz docenil ?
dawaj znac
Zabka
nooo nic nie mow! mega zlecialo!!
nie wiem kiedy...
Kamcia
o Matulu! to niezły poranek!
najwaznijesze ze nic powaznego sie nie stalo
widze ze jutro zabiegany dzien bedziecie miec
tak wlasnie pamietam ze pisalas ze w jakiejsc kwestii tragedia u Piotrusia - szczerze ja clay czas myslalam ze chodiz o bicie / histerie.
Dzis odprowadzając Sofcie do zlobka okazalo sie ze 2 inne mamy byly w trakcie rozmowy z opienkuna odnmoscnie braku drzemek.
oczywiscie dolaczyam do dyskusji
one jeszcze zostaly i czekaly na dyrektorke aby do niej zagdac
ja musuialam do pracy jechac
ale....potem przyszedl mail ze 14.11 o 15 jest psoktanie w tej sprawie!
super!!
mam nadzieje ze cos sie zmieni!
a w pt jedziemy do Warszawy do mojej kuzynki09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No ja tez mam nadzieje
mam tylko nadzieje ze nie kosztem zajec dodatkowych...
oj w przedskzolu daje popalic paniom czy Tobie przy odbieraniu / zaprowadzaniu ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
nie no jasne, nie dziwie się, że jesli jest jakis problem to normalne ze Cie to meczy
chociaz co mnie zaskauje, Piotrus byl w ppp i nie do konca cos znalezli, a przedszkole znalazlo Sherlocki!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nie nie
oni nie znalezli
w przedszkolu sa badania przesiewowe (pedagogiczne oraz logopedyczne-ale "ich" logopeda na l4)
ta pedagog z PPP
ale inna niż piotruś ma/miałby do czynienia
na pierwszym zebraniu rodzice pisemnie wyrazali zgode na takie badania(badz nie wyrazali zgody-dla jasnosci)
i pojawił sie u nas nagle wielki problem, panie sobie nie radza, poprosiły o pomoc
ale w poradni tez nie maja czasu... -
Kamciu
Trzymam kciuki by jakoś udało się wypracować z paniami i Piotrusiem wspólny cel. Nie musisz pisać co się dzieje jeśli cię to tylko doluje. To jasne i szanujemy to w pełni.
Ja właśnie jadę do domu z pracy. Mam gorączkę to pewne, dreszcze, gorąco mi i zimno na zmianę. Do tego czuje się rozbita.
Amelka ma zapalenie oskrzeli.
Cudowny tydzień się zapowiada.
Ach, i D ma popołudniowe zmiany 🤦♀️ -
Kamcia
Idę, postanowiono. Maila już przekierowalam. Nawet odmówiła home Office. Nie będę pracować. Muszę się doprowadzić do porządku i wrócić z werwa do pracy mam nadzieję w poniedziałek.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej zdrówka natka.
Amelka ? Kurczę ale ja czas To łapie:-(
Kamcia ja też szanuje twoja wole nie chcesz nie mów.
Ale wierzę że masz nerwy.
Ja na sama myśl o jutrzejszym zebraniu i przekazaniu info co Robert umie czego nie itd mnie trzęsie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 09:22
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny