WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj zrobiłam (pierwsze w moim życiu!!!) bułeczki maślane
Na wyjazd co by Zosieńka miała na spacery / na drogę itd
Co prawda się w pieczeniu skleiły ale je rozcięłam potem
Pyyyyszne !!!!!Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDzieci leżą i zasnąć nie mogą wrrrrr
Dzięki cioteczki.
No nerwy miałam wczoraj dziś już mniejsze .
Ja wiem że trzeba czasu ........
Co do kataru i chorób.
Powiedziałam że katar przezroczysty to nie choroba to pani odp to może zaświadczenie od pediatry PR,unosić ja mówię że pediatra sam kaze słać dziecko do przedszkola A jak panie potrzebują zaświadczenie to każą od pan wziąść 40zl j on wypisze mówię on nie ma takiego obowiązku to oczami przewracala.
Mówię przy golach zielonych wiadomo zakaz ale jak przyjdzie z dworu to tak szybko miesiąc tego kataru to druga się straciła nauczycielką mówi że z kaszlal tak samo na lezakach kaszla dzieci.
Ktoś z biegunka dał dziecko do przedszkola i powiedział że mi zaraz przejdzie czujecie rodzic tak powiedział! Potem pani przyznalala się z ospa kuzwa cycki opadają one nie umieją konsekwentnie odmówić przyjęcia dziecka.
Chłopaki są nie dobre ok jakoś lepek obrał taktykę czyt cel i podchodzi do dziewczynki j nagle ja z impetem uderza albo gryzie wrrrrr
Mówią że nie dają rady z chłopakami są bardzo nie grzeczni .
Kamcia duża dziewczynka .
No ciekawe ile będzie ważyć jak się urodzi.
Dariah obłędnie wyglądają te bułeczki smacznego.
Natka tak wiem ale ......ale się zagotowalam
-
nick nieaktualnyPiękna myszka 🤩💗
Jak się czujesz?
Ogarnęłas wyprawkę i torbę?
Szwagierka kiedy będzie?
Dariah jak droga ?
Wszystko ok?
Natka jak wy się czujecie
Jak minął dzień?
Ja robie już drugie pranie bo jutro napięty dzień.
Jadę z dziećmi na wizytę kontrolną do diabetologa.
Posialam gdzieś kartkę na której zapisałam wymiary moje i waga przed brakiem leków.
Od pon prowadzę oboje dzieci na 6 bo oboje mamy pierwsze zmiany na sama myśl mnie trzęsie:-( -
Zabko
Dziękuję, że pytasz. Ogólnie obie lepiej. Ja mam jeszcze taki scisniety głos i kaszel. Amelka nadal mokry kaszel ale już nie taki natarczywy jak był. W poniedziałek pójdę z nia do lekarza, bo ona się do przedszkola póki co moim zdaniem nie nadaje. Wezmę opiekę.
Właśnie wracam do domu. Byliśmy z D odebrać nasza garderobę do sypialni. I dziś doszła nasza lampa 😊Dariah lubi tę wiadomość
-
Zabko
Szwagierka nocowala z wtorku na środę
Ale gorsze że chce przyjechać dwa dni (niby na 2 dni)przed koncem kursu, czyli zamiast kursu byc u nas...No ale...ostatni weekend nasz czy już jak trafie do szpitala??bo ani na weekend jej nie chce ani nie jest potrzebna gdy mnie w domu nie bedzie! -
A wczoraj przyjechal kuzyn z żoną i w sumie zrobili niespodziankę bo zawitali duzo wczesniej i chlopcy bardzo się cieszyli. Kuzyn rano jeszcze odprowadzil ich że mną do pzedszkola- Piotrek pierwszy raz nie chciał wejść do sali, ale tak serio nie chcial wejść-nie awanturowal sie, nie krzyczal, po prostu Eee
Pani dyr wzięła go do lazienki na mycie raczek (bez jego protestu)więc spokojnie poszlismy
Kuzyn z rana wyjechal w góry-ich pierwszy raz
Są w KarpaczuDariah lubi tę wiadomość
-
Kamcia
Faktycznie, zostal wam tydzień z małym haczkiem. Szczerze, to ta laska chyba jakoś nie ogarnia, że ty na ostatnich nogach jesteś i nie potrzebne Ci teraz jej goszxzenie. -
nick nieaktualnyNatka dzięki.
Jest ok.
Patrzyłam dziś na wyniki bo trzeba było wydrukować więc na lekach mam glukoze 106 A insulinę 12 była 18 więc w 2 tyg ładnie spadło.
Natka jestem za l4 na Amelke.
Dyskutujcie się obie dobrze .
Kup jej może jakieś kwasy omega na wzmocnienie albo tran?
U nas odpukac bez chorób inpomyslec co się działo w żłobku ale cały czas faszeruje imonoglukanem i kwasami plus Multi sanostol.
Kamcia miałam na myśli szwagierke na czas porodu to chyba nie tą szwagierka A może to nie chodzi o szwagierke ? Na czas porodu mówiłaś że ktoś będzie.
Czy ja coś pokrecilam ?
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Na czas porodu o pomoc poprosilismy tę młodszą (starsza siostra meza to rocznik 77 A mlodsza 94 stąd dzielę je wiekowo 🤣)
Nie wiem kiedy przyjedzie...ona ma urlop do 25...ale to dla nas chce przedłużyć
Tyle że jej facet urlop konczy teraz i nie wiem co kombinuja...
Bo ona sama też by przyjechala
Na tę chwilę podalismy date, dalismy im jakby czas pomyśleć, niedlugo zaczniemy rozmawiać o konkretach -
No my u pedagoga dzisiaj na testach
Piotruś z panią sam na sali A mama po cichu na korytarzu
Drzwi otwarte ale nie buntuje się i coś tam robią 🤣
Potem pojedziemy na salę zabaw
Bo to taki nasz ostatni cztetoosobowy weekend
Piotrek daje radę już godzine
SzokWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 10:01
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
My właśnie skręcamy garderobę. Już się doczekać nie mogę, bo życie z ciuchami w kartonach mnie już dobija.
Dodatkowo dziś pogorszył mi się głos a Amelce poglebil kaszel 🤦♀️Dariah lubi tę wiadomość