WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczorajsza zabawa
"pomaga" tacie składać meble
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2019, 21:45
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej .
Kamcia mam nadzieję że wizyta się udała do końca.
Opowiadaj co tam się dowiedziałaś....
Jak wypad na sali zabaw?
Natka ojej współczuję.
To zamiast lepiej to gorzej 😤😤😤😤
Mybjuz w domu.
Zapamiętam ten wyjazd do końca życia.
Wjezdzalismy na ślimaka (tam kiedyś była stara droga i wiecznie ktoś uległ wypadkowi lub umierał na miejscu) ograniczenie do 40km i dobrze! Jadę jadę przede mną trzy auta nagle pierwsze auto się zatrzymuje ! Dwa zjechała na lewo chyba chcieli wyprzedzić to pierwsze więc wszystko widziałam moje dzieci również;-(
Wyleciał nagle facet z drugiego auta do tego pierwszego macha rękoma prosząc o pomoc pyta czy ktoś ma coś drewnianego.
Wiecie wyglądało to tak jakby kierowca jako matka bo to kobieta byla wpadła w szał bo jej dziecku się coś dzieje tym bardziej że facet zaglądał do tyłu auta .
W tym czasie jeden gość wyciągał tą kobietę z auta nie miał siły, pasażerka tego faceta przedstawiła to pierwsze auto żeby miejsce kartce zrobić, mi kazano poprosić o drogę życia bo za nami lawina aut A inny facet z trzeciego auta dzwonił na pogotowie.
Co się okazało bo niosła koc termiczny dla poszkodowanej to młoda bardzo dziewczyna jechała z koleżanka nie umiejaca prowadzić auto , nawet jej nie umiała pomoc bo zdebiala, dziewczyna miala atak padaczki i przegryzla siebie język wszędzie krew .
Nie wiem co dalej się działo bo pojechałam niechcialalm żeby moje dzieci patrzyły na to wszystko bo werka zaczęła przeżywać, kobieta miała kilka osób które się ni A opiekował do przyjazdu karetki więc uznałam dla dobra dzieci jadę.
Cały czas mam ja w głowie, werka pyta co jakiś czas co z tą panią.
U lekarza ok .
Mogę przyjść za mc ale nie muszę, bez wyników świeżych, zwiększył mi dawkę także chyba pójdę dopiero w nowym roku od rodzinnej wezmę sobie leki no bo po co gnac tyle km i jeszcze wydawać za wizytę kasę plus leki .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 14:41
-
Zabko
Nie zazdroszczę widoku. Ja jako 12sto letnie dziecko widziałam jak chłopak motorem wyprzedza z prawej strony i wjechał w rozdzielnie pradu (te "domki" stojące murowane). Pamiętam dobrze ten huk, mnóstwo krwi i kask, który się po poboczu turlal. Nigdy na motor żaden nie wsiadam i nie wsiade. -
Zabko
Nie pytalam w ogóle o wnioski
Badanie trwalo 1h
Wszystko slyszalam tzn zadania, nie domyslam się wszystkich odp Piotrusia
Nie pytalam bo ogolnie przyjmuje że w poniedzialek poznam wnioski i przede wszystkim zalezy mi na pisemnej opinii (czego nie dostalam rok temu A teraz i by przedszkole chciało)
Jesli jesteś ciekawa co "badala "to np znajomość kolorow, lateralizacje, jak reaguje na rozne faktury , dmuchal w coś, chyba sznurowki
Takie krotkie drobiazgi przez godzinę
Potem wyszli
Piotruś zawołał siusiu
Jedynie co pewnie ja zadziwilo-ze tak ladnie byl skupiony przez godzine i jeszcze z uśmiechem wyszedl (na zasadzie że umie skupic uwage, ja zawsze to twierdzilam...)
I dowiedzialam się dlaczego ostatnio Piotruś "dziwnie się ubiera 🤣🤣 tzn np kurtke ubiera jak kaftan bezpieczenstwa 😲
Na sali zabaw super
Gorzej ta chwila po wyjsciu ale to bylo zmęczenie
Dziś dali radę cale 2h
W aucie padli ale przed domem 🤣
Zdjęć nie mam
Mam krotkie filmiki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2019, 21:26
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia ale masz superasnych chłopaków!!!!!
Ciacha normalnie ci rosną.
Piotr duży chłopak to fakt.
Ekonomiczny mówisz to chyba dobrze hihi
Dzięki za szczegóły.
Daj znać czy napiszą ok pismo.
Robert właśnie padł.
Dziś żywił się w 100% energia kosmiczna nie dotknął nawet wafelka wrrrrr
Siwieje cioteczki przez mojego synusia dupusia 😁
Mąż mówi że są zapisy na zjazd pod ziemię kiedyś byłam pewnie pamiętacie korci i huba kaze mu mnie zapisać hihi -
Zabka
Pewnie
Jak jest okazja i chęci-to się zapisuj
I sama jestem ciekawa opinii
Natka
A dla mnie Amelka na zdjęciu wygląda na taka mądra dziewczynkę
Te jej oczka
Ale wiemy też że oczka po mamusi 🥰
Rozmiar buta nie zmienił się od roku?
I nadal nosimy dluuuugo już rozmiar 104 😉
Na jednym filmiku Piotruś niezle oklepal Patryka
Tak mamy często
Ten akurat zjazd byl z Patrykiem z przodu co Piotrusiowi się nie podobalo 🤣
No i widać czolo po wypadku w przedszkoluNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNawet nie zwróciłam uwagi na jego czoło hihi
104 powiadasz Wow ja właśnie schowałam do pudła 86-92 wyciaglam tylko 92-98 gdzie nam do 104?! Chyba że zacznie zrzec sory jak świnka to szybko mi synuś urośnie.
Ale to nie realne.....
A te bicie to raczej z zazdrości, niechęci w danym momencie czyt nie po jego myśli.
Dla mnie normalne zachowanie pokazuje swój charakterek, on chciał sam A Patryk musiał wsadzić tyłek na zasadzie chciał zwrócić uwagę.
Nakrecialm ale mam nadzieję że zrozumiałe o co mi chodzi.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No
U nas kilka rodzajów tych braterskich bitew 🤣
Takie oklepanie to najmniej szkodliwe-poza tym raz Patryk tego nie zauważy, innym razem ryk-krzyk na zawołanie 🤣🤣
86-92 nosi Patryk ale on jest taki przecietny gabarytowo. Spodnie wiązane musi mieć
Piotruś wyszczuplal stąd dłużej nosi rozmiar
Spodnie też musi mieć wiązane
Ale i tak np wczoraj na spacerze 2x mu spodnie z tyłka spadły -
U nas Amelka ogarnia właśnie 116!!
Ja z miesiąca na miesiąc albo kupuje albo wyciągam (po starszym kuzynostwie) kolejne ciuchy.
Buty 26/27 zależy od marki i rodzaju 🤦♀️
Oczywiście nic nie przesądza o tym czy ona będzie wysoka czy nie, bo równie dobrze może tak lecieć do 150cm i potem stóp chociaż u mnie w rodzinie ja jestem raczej z tych niższych a mam 170cm. Co do dawcy nie wiem.
Jak patrzę na te nasze dzieciaki to dla mnie to jest niewiarygodne. Niedawno takie bobaski, buziunie takie bobasowe a teraz? Chłopcy, dziewczynki. Takie wiecie, te buzie są "już jakby doroslejsze"? Nabierają swoich specyficznych cech. -
nick nieaktualnyNatka zgadzam się w 100% były bobaski 🤣😫😫😫
Matko to tylko mój taki kurdupel? Gdzie on z rodziny i genów wielkich ludzi?!!!!!
Niech on zacznie jeść.
Ja na łeb znowu dostaje z tym jego nie jedzeniem serio.
Dobrze że w przedszkolu jakiś talerz zupy dostaje.
Teraz będzie od 6 w przedszkolu to jest szansa że rzuci się na śniadanie z głodu 😁😁😁 -
Zabka
Mój D był takim niejadkiem. Praktycznie nic nie jadł i dopiero mu się odmienilo uwaga
Będąc nastolatkiem. Teściowa twierdzi, że to trwało do ok 14roku życia!!
A teraz to w ogóle on uwielbia jeść. Zje dosłownie wszystko. Jest mega otwarty na wszelkie smaki.
Zatem mateczka, spokojnie. Jeszcze będziesz wspominać jak to na nim w lodówce oszczedzalas 🤣żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
No i mnie wkurza w spodniach że wraz z długością rośnie ich szerokość A to u Piotrusia niepożądane
Z Patrykiem natomiast "odkrylam "że najlepsze są spodnie dresowe dla dziewczynek że smyka 🤣 sa przede wszystkim waskie
Jeden czarny model kupilam w trzech rozmiarach 🤣🤣Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
-
A propos wysokości. Wygrzebalam zdjęcie z pasowania Amelki. U niej w grupie ona i jeszcze 3 inne dzieciaki są tak wysokie. Wygląda przy nich jakby ja wróciłi z 6scio latków 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2019, 21:45
kamciaelcia, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość