WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W sumie z tym wzrostem to też się potem wkurzam, bo na każdych występach jest ustawiona z tyłu. Nie żebym miała jakieś aspiracje by grała pierwsze skrzypce ale ciężko jest się jej potem przebić do zdjęcia choćby.
-
nick nieaktualnyMój Robert ma wszystkie spodnie adresowe wiązane plus gumka wszyta przeze mnie obowiązkowo.
Te na rozmiar 92-98 już bez gumki będzie Wow.
Natka Kamcia dzięki niby mnie wasze słowa uspakaja ale i tak dostaje kota .
Do 14rz ja pitoleeeeeeeeee.
Ja nieoszczedzam ja marnuje na nim i tej lodówce bo ja się nagotuje nakupuje A on nie rusza.
Masakra
Co za egzemplarz kochany wrrrrr
Mówię do męża dobra podjęłam decyzję patrzy na mnie mówię wpisz mnie na listę jak się uda zjechać to zajadę patrzy na mnie i pyta bez koleżanek? Zjezdzalam z dwoma ostatnim razem .
Mówię jedną się boi i nie chce A druga i właśnie w tym momencie odpisała do mnie że z chęcią A jej mąż do mojego męża pisze czy to prawda i że ma wpisać jego żona bo on na urlopie.
Także kciuki znowu mi na urodziny lwpszegonprezentu nie trzeba hihi -
nick nieaktualny
-
Zabka
Ja to bym z tobą chętnie zjechała. Tylko u mnie jeden problem...
Boję się windy... Nienawidzę, mam zimne poty na samą myśl, że miałabym wsiąść do windy 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 22:23
-
nick nieaktualnySerio?
Tak winda jest jak ci to opisać nie zamknięta?jest mnóstwo tlenu baaaaa wiatru deszczu jak się zjeżdża 😁😁😁😁
Mam pogawędke z mężem dostał wczoraj propozycje zmiany miejsca pracy , goscia zlapali byl pijany ibwyrzucili z roboty ,więcej robią świetowek co wiadomo wiecej kasy by zarobił nasz budżet by urósł ale minus taki że pracuje się tam tylko na dwie zmiany od 10-19 I od 22-7 czyli nic nie uda mu się załatwić, świata nie widzi i tak na prawdę z dziećmi też znikomy kontakt A ja bardziej udupiona.
Kusi to kasa , wiem że długo nie wytrzyma tam bo będzie się wkurzal że względu na godziny pracy bo pracuje od pon cały czas nawet w soboty i niedziele ..... siedzi j myśli co zrobić.
Mówię że jak na chwilę czyt 3 mc to ok ale jak na stałe to ciężko to widzę.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2019, 22:32
-
Hej dziewczynki u nas kaplica pola znowu chora teraz ma anginę. Nie chce jeść dostała antybiotyk. Także kolorowo oby tylko poszła na ten antybiotyk
Szymonem wczoraj miał pasowanie na przedszkolaka nawet sprawnie poszło. Jest najmniejszy najchudszy i najniższy panie zaczynają sugerować jakieś badania boi tyle co on ja to aż dziwne tak twierdzą więc od nowa się zamartwiam bo nic mi do głowy nie przychodzi dziewczyny może wy mi podpoeoecie co zbadać ?
Trzymam kciuki za ciężarówki
-
nick nieaktualnySkali zdrowka dla Poli.
Co do Szymona.
Ile ma tej twój chłopak wzrostu, wagi, taki rozmiar nosi?
A Ty twój mąż jacy duzi jesteście? Też szczupła natury? Może dziadki szczupłe?
Mi lekarz powiedział że jeśli dziecko nie ma objawów typu krew z nosa, osłabiony, otepialy oraz biega zwawe dziecko to nie szukać mu choroby.
Ma taki etap i ie potrzebuje jeść, zglodonieje to poprosi sam i w przypadku Roberta tak bylo pokazywal na lodowke lub mowil mniam mniam.
Z tego co pamiętam to Ty jesteś szczupła wydaje mi się że jakieś geny.
Z badań co możesz zrobić morfologia z rozmazem, mocz, trójka tarczycowa czyli tsh, ft3 i ft4, ferretyne. U mnie w rodzinie mamy chłopczyka który się okazało ma chora tarczyce je bardzo dużo ale bardzo mało przybiera na to co je
Nie nakręcaj się skali może to taki etap badania wiadomo dla świętego spokoju możesz zrobić.
-
Hej Kochane
Nie nadrobię wsyztskoego ale....
Natka
Widziałam piękna, duża Amelkę !!
116?! Chyba żartujesz ?!
Woooo!
Mój chrześniak co w marcu będzie mieć 5 lat nosi 116...! i jest w ruoie jednym z wyższych ehheh
Kamcia
Widziałam super Myszkę dla Małgosi !
Królewna już niedługo będzie z Wami!
Co do starszej szwagierki to No comment !!! Jakaś kpina..
Co do młodszej - super ze udało się ja załatwić aby przyjechała! I to miłe z jej strony !
Co do Piotrusia - daj znać co „mądrego” napiszą w opinii
Suuuper chłopaki ! Hehhe
Żabka
Nie znam się na branży Twojego M ale...ja osobiście nie zmieniałaby na coś co z góry jest „skabe wiec tylko na chwile”...
Poza kasa - ta praca co ma teraz jest lepsza czy nie ?
Jelsi teraz lepiej - to ja bym nie zmieniała
Skali
Zdrówka dla Poli !! Niech się kuruje bidulka ;(
A co do Szymona - ile wazy / mięrzy / rozmair ?
Ja bym nie panikowała...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My godzinę temu wróciliśmy
Było bardzo super !!
Pogoda nie dopisała tak jak w prognozach - ale to nic
Na wczoraj wieczór planowaliśmy spacer po Wilanowie, ale nie wypaliło bo Zosienke coś ścięło
- coś z nosa leciało, kaszel, zimno jej itd
Wiec odpuściliśmy bo bez sensu
Temp nie ma
Ale kaszle nieładnie
Jutro zostaje ze mną w domu i idziemy do lekarza09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
A to moja Królewna na sali zabaw
Moje 94 cm i 13 kg wracając do tematu rozmair 92/98Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2019, 21:26
Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258, kamciaelcia lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
U mich dzieci inhalacje pomagają na kaszel, poprzednio poprawa była już po 2-3 dniach. Teraz też jest duża poprawa u Antka, po 3 dniach inhalacji nie ma już kaszlu w nocy, coś tam w dzień się zdarzy, że zakaszle ale to jak szaleje i biega.
Piękna waga Małgosi, no rośnie dziewczyna.
Żabka
Widzę, że te karty pracy w przedszkolu to jak egzamin ale myślę, że nie ma co się przejmować, każde dziecko rozwija się i przyzwyczaja do przedszkola i innych dzieci w swoim tempie więc Robert ma na wszystko czas i nauczy się, przecież ma dopiero 3 lata więc spokojnie wszystko przed nim.
U nas też są karty pracy, pierwsze zebranie we wtorek i też coś czuję, że będzie wypisane, że Antek nic nie umie.
Nie tylko Ty masz chudego niejadka, mój Antek to ten sam typ.
Dariah
Bułeczki wyglądają na przepyszne.
A Zosia śliczna, zdrówka dla niej.
Natka
Super, że już macie garderobę, przecież ubrania trzeba gdzieś pochować
A Amelka duża dziewczyna. Mój Antek nosi rozm 98 ale jeszcze jakieś pojedyncze 92 też dobre ale on jest bardzo szczupły więc najczęściej ubrania robią się za krótkie.
Natalkę wczoraj wieczorem dopadł katar i prawie całą noc się męczyła z zapchanym nosem, budziła się, płakała, marudziła i nie mogła usnąć. W dzień leciało jej z nosa, ale drzemki miała spokojne. Oby dzisiejsza noc była ok i przespana.
-
W sumie za dużo się nie dowiedzialam bo Piotrek nie chciał sam posiedzieć na sali obok A rozmowa przy nim nie za bardzo...
Wiem że w ramach tego programu "za życiem " reh i pedagog też się dołącza-ale kiedy, to mam czekać na telefon, w soboty zajecia (dla mnie super)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2019, 14:10
-
Skali
Zdrówka dla Poli
Dariah
Cudo wna zosienka! I jaka rozesmiana!
Marta
Mam nadzieję, że Natalce szybciutko minie ten katar.
Kamcia
W sumie niby niewiele się dowiedziała ale to u tak zawsze coś. Zobaczysz co ci tam napiszą. Nie odradzam, bo masz już specjalistów od tego i wierzę, że wam pomogą wypracować pewne działania. Mogę tylko napisać, że uważam, iż dobrze, że chodzi do przedszkola bo izolowane go chyba było by chyba dla niego gorsze.
Trzymam za was kciuki bardzo mocno.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Byłyśmy dziś na kontroli i tak: w oskrzelach Amelki nadal coś swiszczy więc zmiana leków i jeszcze tydzień ma się nebulizowac nebbudem.
U mnie gorzej. Schodzi na oskrzela więc zmiana leków na sterydy wziewne i do piątku w domu.