WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia
no spostrsezenie trafne eheh
ale z Sofcia jakos mnie tylam..
ale tez mniej jadlam
ale tez ciaza latem, wiec predzej owoce i picie niz baton i carbonara lol
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah oj tam oj tam.
Ja z werka przytulam 28kg! I co?
Z Robertem 11kg .
Daj spokój.
Po tobie nie będzie widać hihi
Nareszcie mam czas.
Siedzę w pracy godz dłużej muszę odrobić z października 1.5h
Więc siedzę i nie robie nic.
U nas ok .
Bez zmian .
Natka jak się czujecie?
Kamcia udanego weekendu .
Życzę Ci już powodzenia i szczęśliwego rozwiązania bo nie wiem czy zdążę
Buziaki kochana i czekamy na królewne 💗💗💗💗💗💗
Dairiah idź kobieto na te l4 jak dadzą.
Marta co U was?
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Hehe Kochane
Ja tez się nie czuje jakos mega przytyta ani nic...
Owszem czuje te 10kg
Ale bardziej mi chodziło o to ze gin w ogóle zwróciła na to uwagę...wiec sama zaczęłam się zastanawiać....
Kamcia
Ostatni piątek i weeeknd w 4!!!
Jejku tk już już zaraz !!!
Żabka
Jakie Wasze plany na weeken ? Góry?
Ma być ładna pogoda przynajmniej w Poznaniu heheh
Ja wczoraj zaczęłam prasowanie ubranek Tosia
Jutro drugie pranie zrobie hihi i D pojedzie po szafę co bym miała gdzie chować ubranka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędzie dobrze kamciu
Nie stresuj się.......
A siostra kupiła coś dla braciszkow?
Mam nadzieję że chłopaki radośnie przyjmą siostrę obiedzie się bez zazdrości.
Ja mam weekend pije już drugiego drnika.
Muszę odreagować wszystko pracę stres dietę odwyk normalnie kumulacja .
Wczoraj dostałam takich boli serca i chyba to były nerwobole było źle maz chciał jechać na szpital.
Niby niczym się nie zdenerwowałem oficjalnie choć w pracy miałam głupia sytuację z wydaniem zaświadczenia i przykrym którym zjadł rozumy ubezpieczonym. Jakoś mi to wszystko ciśnienie podniosło i masz wieczór był z akcjami nawet bym sie niespodziewala .
Robert właśnie zasnął.
Ja jutro wezmę się za sprzątanie bo nie sprzatala dwa tygodnie! Tak tylko ciiiiii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2019, 20:57
-
Kamcia
Czy to jutro się meldujesz w szpitalu??
Jeśli tak to odzywaj się Kochana i pisz !
Jejku to już już !!! Hihi
Jak chłopcy?
W sumie nie pytałam? Piotruś wie / rozumie ze będzie Dzidzi? Bo Patrys to pewnie za mały jeszcze.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Patrys wiecej na brzuszek (dzidzie)reaguje 🤣robi cacy i zakrywa
A Piotruś jakby na goły brzuchol (bo aktualnie jest gigantyczny) nie może patrzeć
Ale dużo rozumie, choć nie okazuje
Np kiedyś kiedyś rozmawialam z mężem o dzidzi A on-siedział w wózku-glaskal swój brzuszek
Albo zdarzylo się że tak delikatnie opuścił mi sweter na brzuch..
Ostatnio w przedszkolu panie jednego i drugiego uświadamiają
Bo widzi też kolyske, lozeczko (do którego nie pozwalam wchodzic)
Najwiecej to się okaże
Jutro na 13:30 jadę
Tak nietypowo...ale ordynator osobiście tak kazal mi być
Szwagierka bedzie rano-wyjezdzaja w nocy, to w koncu 600km -
Amelka spala dziś do 9:30 😲😲
Jak ja mam ją zmeczyc by poszuka spać przed 20:00 bo jutro wstaje o 6:00 🤷♀️
Edit. Zasnela
A jak tam u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:11
-
nick nieaktualnyU nas dzien lenia.
Matka nerwy na poczekaniu , wzięłam tabletkę na uspokojenie (dostałam od internisty ostatnio) wzięłam tylko ćwiartke i po 30min zmoglo mnie spanie. Już wiem że ten lek nie dla mnie .
W sobotę byłam z werka na elsa 2 super film polecam.
Zostawiłam Roberta bo zasnął mi na zakupach z mężem i hasło rzuciłam zaraz byłyśmy w kinie
Dzieci już w łóżkach, matka pazury umalowala i zaraz spać.
Szukam noclegu w górach i nic nie robi na mnie Wow.
Kamcia jak tam apartament?
Spokojnej nocy wyśpij się.
Daria?
Natka jak garderoba?
O której zasnęła na noc?
Ty do pracy? Czy dalej w domu.
Jak wasze zdrówka lepiej?
Edit doczytałam do pracy już wracasz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2019, 20:43
-
Zabko
Tak, zasnęła ciut po 20:00. Udało się.
Tak, wracam do pracy. Amelka jutro do przedszkola.
Ja kupiłam bilety na frozen 2 na 8 grudnia. Idziemy wszyscy razem z okazji Mikołaja 😊
Martwię się o ciebie Zabko, coś ostatnio pisałaś o nerwobolach. Czy coś się dzieje? -
J nas pracowity weekend
Wczoraj D zmontował szafę dla Teosia - stoi u nas w sypialni No tu będzie łóżeczko / komoda przewijakiem / szafa
Byliśmy tez w Leroy kupić farby do pokoju Małego
Dziś z kolei D montował lampy ! Cały dół / na schodach i w przedpokoju na gorze
Tak wiec już są ! Tadam !
Teraz musimy dokupić wszytskie żarówki ehhe
Bo kupiliśmy kilka rodzajów po jednej bo nie wiedzieliśmy jakie będą najlepsze / najładniejsze itd
Kurde wybór teraz taki - głupie żarówki !
Już nie wspomnę o cenach ! 30 zł za sztukę ! Jak masz duża lampe to więcej za żarówki niż za lampe zapłacisz !! Masakra !
I tak o minął weekend
W czw w ciągu dnia moja mama odbierze Sofcie z przedszkola i zabierze ja fo Konina
My w czw wieczorne mamy firmowy : charytatywny turniej bilarda
W pt mamy wizytę u naszej gin - wiec razem pójdziemy bo nie będzie Sofci
A wieczorne idziemy do restauracji
W a sb od rana do Konina bo będziemy z moimi rodzicami zamieniać lodówki - oni maja taka 180 cm co ma duzy zamrażalnik (a nie potrzebują) a my taka mała 140 cm z małym zamrażalnikiem na gorze i się wymieniany09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnySpokojnie cioteczki .
Jak to mój Endo stwierdził denerwuje się nieświadomie i to prawda.
Niby mam coś gdzieś A za chwilę/pozniej/na następny dzień mam akcję właśnie nerwobole.
Leki na uspokojenie poprosiłam bo że względu na pracę w sensie wtedy co tak jedną żmija się mnie przyczepila......żeby mieć w razie czego wiecie o co chodzi.....
I wzięłam na próbę dzisiaj bo moja werka dziś sama siebie przechodziła A ja nerwy mam na poczekaniu i św myślę dobra spróbuję póki w domu jestem (prosiłam o takie które nie będą miały wpływu na pracę, funkcjonowanie czy jazdę autem) i masz po 30min czułam że muszę iść się położyć i poszłam spać 1h mnie nie było jeszcze poszłam do drugiego pokoju co by mi nikt nie przeszkadzał ale oczywiście musieli mnie znaleźć i obudzić
Dobrze że w domu A jak bym tak w pracy wzięła?
Ja mam wysoki kortyzol żaden lekarz nie chce nie umie go ogarnac ? Już kupę czasu twierdzą że muszę bardzo wyluzować, nadcisnie jest pewnie też od stresu ahhh powtórzę się ile lekarzy tyle wersji każdy leczy dwa przypadłość po swojemu .
Prawda jest taka że trzeba włączyć tryb spokoju ale ja nie umiem i kółko się zamyka .
Niby wiem i mówię że mam wyrabane ale ciało umysł robi swoje.
Dariah to prawda żarówek zaroweczek hihi
Ale fajnie szykuj szykuj
A pewnie jak jest możliwość to się wymieniajcie wam teraz będzie większe potrzebna
Natka to fajnie wreszcie między ludzi
My mamy pasowanie w czwartek A w piątek ma z pójdzie z werka do dentysty raczej wyrwać zęba jedynkę coś na mleczaka bo wyrósł stały ząb A za nim został mleczak i ten stały rośnie nie w tym miejscu co trzeba.
Zapisałam na wizytę co robić ale raczej wyrwie bo ten mleczaka nawet przestał się ruszać chyba zablokował to ten stały.
-
Jacie
Tu nie napisalam
To skopiuje
Mam koleżankę na sali i chyba dobrze trafilam. Można wykupić salę rodzinna (na ktorej może zostać mąż na noc), lepsze warunki, kusi, niedrogo (150zl przy cc), tzn o sali wiedzialam i jest wolna (jeszcze?) Ale jest plus kolezanki na sali...no i ta rodzinna na przeciw porodowej-to minus!!
Ale tu gorzej niż u nas
Np u nas lozko mialo barierki...
Nad przewijakiem byly nagrzewnice
Sala cięć cesarkich byla na piętrze, tylko do cięć A tu...ponoć pod pachą piwnicami i windami przynosza dziecko i od razu na matkę...