WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się czuję bardzo dobrze-jak na stan po czwartym cc.
Przeciwbólowe w nocy niepotrzebne ale rano dawali -chętnie wzięłam
Małgosia mogłaby jeść
Tzn przystawiamy się co 2h (zostałam dogladnieta z kazdej strony)ale nawet ja czuję że nie wyciaga
Ale poczekam na wizytę pediatryczna -
Na początku może nie jeść / słabo jeść
A macie sale tylko dla siebie czy jakieś towarzystwo ?
Cieszę się ze dobrze się czujesz ! To najważniejsze !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
O we dwie to super !
Z jednej strony nie ma tłumów (w niektórych szpitalach są dale 3-4 os)
A z drugiej jest ktoś do towarzystwa - czy pogadać po prostu czy jak che się do wc to ma kto rzucić okiem na dziecko
Tam gdzie rodziłam tez były sale 2 os i to bulo super
Heheh Jaś i Małgosia - No ładnie się dobrali09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ale norma na 3 dni A tu nawet 24h nie minely
No i nie je lepiej, żeby chociaż tu działo się
Poza tym wody plodowe zalegaja-rano wymiotowala
Zaciaga-prawidłowo-nie ciagnie
A ja na pewno ani lyka nie slyszalamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 08:59
-
Oj to widzisz nawet zapomniałam ze tk norma na 3 dni ! Ale to w sumie logiczne..
Ni tak po cc z tego co mi gin opowiadała wody dużo bardziej załatwiają wiec tak może być
Ale czytam ze cycujecie z Małgosia czyżby pierwsza co na cycku będzie ? Czy po wyjściu chcesz mm?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Wczoraj byłam na tym spotkaniu w przedszkolu
- drzemek jako takich nie będzie- maja czas relaksu...zgaszone światło, dzieci się kładą z poduszkami, itd
Kto chce to zasypia - generalnie jie podoba mk się to bo który 3 latek na hasło „kto chce może spać” zaśnie?! Żaden...
Wiec leżą i nie śpią...
Na 25 dzieci zasypia ponoć 2-3...
No ale cóż....głowa muru nie przebije
Generalnie stwierdziłam ze niektórzy rodzice to jacyś powaleni są...
Jedna matka się burzyła ze za DUŻO zajec dodatkowch maja (są nie obowiązkowe wiec to ona decyduje czy zapisze czy nie !)
I przez to ona uważa ze jej syn nie wynosi nic z orzedszkola - w sensie nie widzi aby w domu śpiewał piosenki z orzedszkola czy wierszyki....!
O ja pier******
Inna ze wg niej za mało wychodzą na dwór.
Wh masakra jakaś !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡