WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny.
Myślę, że pazurki na bank będziemy obcinać na pierwszej wizycie u weta tzn za ok 1,5tyg.
Drapak zamówię, więc będzie w razie czego.
Ogólnie to upatrzył sobie mnie. Rano wskakuje mi na nogi. Dosłownie. Ja stoję a on skacze i wczepia się w nogi. Muszę robić make up jedna ręka bo na drugiej mam Largo 😉 dziś rano jak na mnie skoczył to akurat robiłam kreski eyelinerem i zaczęłam w kaciku a poleciał a mi aż do brwi. Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy wkurzać 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 19:34
-
Natka
Ja mialam taki obcinacz do pazurków - bardzo fajnie się tym obcinallo i szybko
Polecam
Ale to i fak zostają krótkie pazurki - wiec jak kot drapie dla zabawy to to nic bien pomoże - mój tak robił
Ne zamawiaj wielkiego drapaka - weź mały na początek
Dlaczego!
Bo są dwa „typy” drapakow : pionowy i poziomu
Mój kot nie akceptował pionowego (taki jakby kołek), wręcz się go bal..
U nas na drapanie sprawdził się....wycieraczka / wywanik mały z Jyska za 5 zł lol
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia
A mówisz o takim z bocianim gniazdem?
Siper to jest !!
U nas by się sprawdziło samo bocianie gniazdo hehe
Ale drapak jako taki to nieeee
Natka
Po prostu pisze jak u nas było - żeby sprawdzić może najpierw co kicia lubi zanim kukisz coś dużego ;€09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kamcia
Zadam takie głupie pytanie może. Jaki żwirek używacie do kota? Jest jakiś taki bio co można wraz z odchodami spuszczać w toalecie? Wiadomo tylko odchody oblepione żwirkiem. A sam żwirek w przypadku wymiany i wymycia kuwety to do kosza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 21:32
-
To ten nasz żwirek oblepia kupy (są stałe) i z siuskow robi takie kulki. Póki co wyrzucam do woreczka i do śmieci ale zastanawiam się nad takimi bio. Czy to w ogóle pochłania zapach itd.
-
Natka
My mieliśmy wlansiebtaki co Ty masz - zbrylajacy tak zwany
Ze robi kulki z siusiu i obłapia kupkę
Ja nie wrzuclaam do toalety, niezmieniany tej wersji bio
WrUclaismy do woreczków śniadaniowych, woreczek na supełek i do kosza (mieliśmy oddzielny w łazience, szczelnie zamykany)09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡