WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hj Kochane
Skali
Oo na weekend nie wracasz? Będzie imprezka weekendowa?
Hihi żartuje
Dadzą sobie radę ! Zobaczysz
A jak Ci się w ogółem podoba na szkoleniu ?
Kamcia
Ojje !? A co Piotrusiowi?!
Mam nadzieje ze nic powazneho !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Takie prawie zapalenie oskrzeli ale lekowo już tak potraktowane
Podejrzewam że wczoraj nic by nie było A jutro by się rozkrecilo. Mamy i sterydy i antybiotyk. Chyba nie musze pisać jak wyglada przymusowa inhalacja. Z tej racji inhalacji mąż bierze jutro wolne. Coś czulam że jest na rzeczy ale wiadomo-weekend A u na brak nocnej i świątecznej opieki dla dzieci. U nas A nawet w okolicy-przyjmuje zwykły lekarz i może odesłać na szpital w Gorzowie. No nie widzę siebie na sorze w szpitalu wojewodzkim 😉
No i wczoraj byłam sama z dziećmi. Dziś zalatwilam prywatna wizytę super pediatry w powiatowym...super on jest i sam fakt że w niedzielę przyjął
Na szczęście w porę. No i najważniejsze by ba resztę się nie roznioslo. Mimo wszystko planuję pediatre jutro dla Patryka ale wyjdzie czy zaprowadze chorego rano czy rzekomo chorego po przedszkolu. Przynajmniej tak bym chciala-sęk w tym że gila wspólnie mieli i Piotruś od piątku nieźle kaszlal. Mam wrażenie że czasem słyszę dziś u Patryka kaszlniecie. Całkiem inne no ale...Piotrek nieźle kaszlal w nocy. Nie spalismyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 15:53
-
Kamcia
O kurczę
Dobrze ze w porę byłaś u lekarza z Piotrusiem i ze udało się takiego lekarza znaleźć co w weekend przyjął !
No u nas zapomnij o i halacji...
Nje ma takiej opcji niestety
Ale fakt mamy taki inhalator „dorosły” (niby fajny bo ma 3 poziomy i halacji w zależności czy to początek, czy oskrzela już itd) i od razu nie podszedł Zosience i się zraziła j więcej nawet nie ma opcji podejść
Mam nadzieje ze MAlgonia i Patrys się nie zaraza09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
tata trzyma ciało, mama głowe i maske przytrzymuje-dwie inhalacje (a dokładnie 2x2 bo dwa rózne leki w 5-min odstepie czasu)
masakra
tym bardziej, ze w jednym napisane że absolutnie nie do oczu
zobaczymy
reszta zdrowa, niech tak zostanie
juz w piatek cosik mi nie pasowało-nie tylko wiecej kaszlu ale ropka w oczach i na niej sie skupiłam, rozwazałam na sobote prywatnie pulmonolog nasza(pracowała na naszej neonatologii)ale ostatecznie w sobote nie odebrała telefonu, a ze ropki nie było, zostawiłam temat
kaszel zaczał sie wieczorem, noc masakra, nawet w nocy na balkon brałam piotrusia
taki inny kaszel, nie mokry, nie jeden wielki atak, pokasływanie jakby cos w gardle drapało, raz za razem, az sie wkurzał
dobrze intuicja podpowiadała
dodzwoniłam sie do ordynatora pediatrii w powiatowym(lekarz z powołania)i przyjał w domku, 20 km to nie daleko
oczywiscie i u niego Piotrus musiał kibel zaliczyc
antybiotyk, 2 sterydy, syrop na poczatek oskrzeli, jutro byłoby pewnie juz zle
gil wodnisty był w srode, czwartek/piatek pokasływanie, piatek popołudniu kaszel, zero goraczki
tak niepozornie -
kupiłam Piotrusiowi 3 rózne pizamki w c&a
wczzoraj chciałam założyć druga-szara we stworki kolorowe, za chiny nie chciał ubrac
Ok
odpusciłam, założył kosciotrupa
dzis mąz miał założyć
i co? w trakcie sie zorientował i ze nie...musielismy założyc te trzecia-bez problemu -
nick nieaktualnyPrzepraszam że będę milczeć ale mam zalamke.
Siedzę i ryczę moje życie.....ahhh
O 18 wróciłam od kardiologa.
Jeśli któraś z Was wierzy w Boga to proszę o modlitwę za moje zdrowie.
Jutro mam na 12 przyjechać na badanie w ramach NFZ dobrze że miałam skierowanie na kardiologie będą mk robić rezonans serca A jesli będzie wskazane to zrobią jeszcze tło niewydolności serca.
Szok!!!!! Nie mogę powstrzymać łez.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 19:31
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Trzymam kciuki! Tylko mi się tu nie poddawaj. Teraz to szok i strach. Ale ja wierzę, że będzie dobrze. Teraz ty musisz uwierzyć!
Kamcia
Współczuję chorób u chłopców. Dobrze, że Małgosia zdrowa.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
ZBka
Trzymaj się Kochana !
Będzie dobrze na pewno !!! Nie ma innej opcji !! Zobaczysz!!!
Buziaki Kochana !!!
Kamcia
No co Ty?
Patryka tez rozłożyło i teraz Ty? ;(
No to ładny szpital w domu ;(żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny.
Nic mi się nie chce
Odezwę się po badaniu jak znajdę chwilę.
Wczoraj obdzwonilam wszystkich z rodziny żeby się dowiedzieć czy ktoś w rodzinie am wadę serca, choroby itd szukałam nawet aktu zgonu mojego ojca pisze że zmarł na ostry nagły zawał serca.
Oby się okazało że "jak tak mam" i będę żyć jeszcze do 80 minimum.
-
Patryk nie ma zapalenia itp
Dostal tylko nebbud i pecto drill
Piotrek ma i jeszcze jeden steryd, i antybiotyk
Narazie 2 dawki antybiotyku za nami i 5 inhalacji
Troszke tylek ruszyl więc może już mu lepiej
Nie je id 3 dni w ogóle
Mnie boli gardlo
Jesli ich tak boli to nie dziwi brak jedzenia -
nick nieaktualnyNie zrobił mi badania bo ktoś tam potrzebował go na oddziale, w pośpiechu mnie przyjął i kazal się iść zarejestrować na tomografy mri i tk mam 12.03 I 26.03 na 11:00
Wizytę mam 25.02 u niego w przychodni, mam pokazać jakie ciśnienie mam i puls zobaczy jak leki działają.
Opieka kardiologa do śmierci, jeśli będzie to wada genetyczna to wyśle mnie dalej na badania genetyczne A to mogło być też poporodowe dziś mi tak powiedział chyba się douczyl 🙉 żyć będę bo z tym się da żyć tylko trzeba pomóc sercu więc leki wskazane -
nick nieaktualny
-
Żabka
Trzymam kciuki!
Najważniejsze ze jesteś pod opieka kardiologa ! Teraz będą diagnozować i wszytsko będzie dobrze !
Nawet jeśli trzeba będzie leki do końca - No i co?! Będziesz brać i wszytsko będzie dobrze Kochana !
Nie ma innej opcji
Kamcia
Jak u Was na froncie ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡