WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dziś miałam bardzo.męczący dzień. Z samego rana pojechałam po wyniki Pappa. Mi nie chceli powiedzieć nic przez telefon, ale wiedziałam że tak jest, uprzedzali jak.pojechałam na badanie. A dziś pogoda nie zachęcała do podróży. Było strasznie zimno, padał deszcze ze śniegiem i wiało okrutnie. Powiem Wam, ze byłam przygotowana na zły wynik. Jestem świadoma, ze mój wiek nie działa na moja korzyść. Na szczęście miło się rozczarowalam! Wynik skorygowany mam lepszy niż po samym usg. Cieszę się
bo jak czyta się ryzyko podstawowe trispmii 21 1:164 to nie jest optymistycznie. Bardzo się ciesze że wynik mnie poztywnie zaskoczył
Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za wsparcie.
To ja już nie wiem dlaczego mnie tam wysłał!!?????????
Statystykę chce uzupełnić??????
Aż mnie brzuch boli dzisiaj z tych nerwów niech się skończy już ten dzien.
A i kazał gin mi nie przychodzić 1.04 na prywatną wizytę tylko 12.04 na nfz że załatwimy wszystko na nfz ale w razie wątpliwości wpadać i nie pytać czy mogę. -
agatia wrote:ŻABKO!!!
Ja miałam ryzyko podstawowe 500, skorygowane 760 i nie kwalifikuje to do żadnych badań!!! Halloooo
Zrobiłam Nifty z racji choroby synka.
Ale na wyniku usg + pappa ryzyko było niskie. A Ty masz super wynik.
U mnie wiek zawyzyl wynik podstawowy choc usg było niby super, a pappa niby ciut podniosło, ale nie tak dobrze, jak u Ciebiee.
U mnie na.wyniku nie ma wymienionych żadnych czynników ryzyka, nikt mnie.nie.pytał o cukrzycę, chorobę synka, wczesniactwo czy inne czynniki.
Czyli u ciebie policzyli wiek u krew. ..u mnie przed badaniem usg był ten wywiad
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Angela wyniki krwi miałam bardzo zbliżone do Ciebie, tylko NT mniejsze.
U mnie lekarz z certyfikatem powiedział, że wiek rozwalił mój wynik podstawowy, pappa trochę poprawił, ale po 31 roku życia na trisomie 21 ryzyko skorygowane nie przekracza 1000. I maleje ta wartość (rośnie ryzyko) z każdym rokiem. Zatem ryzyko jest znikome.
Najpierw napisał mi na T21 7600, a potem poprawił na 760, bo po 30 nie ma szans przekroczyć 1000. Tak on to abalizuje
-
nick nieaktualnyJa też mam ale pojedyncze na razie włosy.
Jutro idę do fryzjera więc mam nadzieję że się zrelaksuje i odpicuje.
Może humor się poprawi.
Agatia ja nie rozumiem po co ja mam tam jechać wariata z siebie chyba zrobić.
Kupiłam czekoladę z nadzieniem jagodowym i truskawkowym zamierzam zjeść po kostce w nagrodę za te cierpienia.
I tak cukry dzisiaj to jakieś nie porozumienie.
Chciała u diablo wyszły 86! -
nick nieaktualny
-
Witam się wiosennie
Właśnie Was nadrobiłam ale tylko z dzisiaj dałam radę. Weekend mi minął gościnnie w sobotę i w niedzielę najpierw popołudniu obiadki dla rodziców i teściów a wieczorem znajomi. Tylko się zmęczyłam tym weekendem ale fajnie było. Od męża dostałam bilet na koncert Dżemutylko żebym mogła pójść. Dobrze się czuję, więc mam nadzieję że nie będzie przeciwwskazań.
Miałam dzisiaj mieć wizytę ale niestety moja gin. chora. Może jutro się uda.
Dzisiaj tylko endokrynolog no i TSH rośnie więc zwiększył mi dawkę euthyroxu na 75 codziennie. Kontrola za miesiąc.
Pysiaczek super wiadomościZ tarczycą też dasz radę.
Ksosia gratulacje zaliczonych prac na uczelni
Ja nie robiłam testu pappa, ponieważ z usg wyszło mi niskie ryzyko wad. Na pytanie ginekolog co by zmieniły te dane badania pappa powiedziałam, że nic więc po rozmowie z mężem stwierdziliśmy że nie robimy.
Żabka napewno wszystko jest i będzie dobrzeTo tylko statystyki
Gratuluję udanych wizytżabka04, Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość