WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela wyniki krwi miałam bardzo zbliżone do Ciebie, tylko NT mniejsze.
U mnie lekarz z certyfikatem powiedział, że wiek rozwalił mój wynik podstawowy, pappa trochę poprawił, ale po 31 roku życia na trisomie 21 ryzyko skorygowane nie przekracza 1000. I maleje ta wartość (rośnie ryzyko) z każdym rokiem. Zatem ryzyko jest znikome.
Najpierw napisał mi na T21 7600, a potem poprawił na 760, bo po 30 nie ma szans przekroczyć 1000. Tak on to abalizuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZABKA
DZIWNY BYŁ TEN GIN
ale moj akurat był na chorobowym i ten przyszedł na zastepstwo, później juz mój prowadził ciążę
dla tego na pewno byłam zbyt papusna (jego słowa), miał specyficzny humor
ale to on , nawet jego sylwetka, łysinka
Nawet położna z mojej poradni wtedy nie pracowała z nim ale postaram się podpytac na wizycie czy to nasz doktorekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 19:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:A kazdy lekarz je wykonuje czy lepiej z certyfikatem?
-
Ksosia nie mam pojęcia czy w takim usg potrzebny jest certyfikat. Lekarz musi pomierzyc dzidzie. Wymiary przelicza się na wiek ciąży. U nas lekarz zajrzał do serduszka. Pomierzyl tam komory i przedsionki,kąty między nimi, przepływy. Tyle pamiętam z takiego usg
-
żabka04 wrote:Dziękuję dziewczyny za wsparcie.
To ja już nie wiem dlaczego mnie tam wysłał!!?????????
Statystykę chce uzupełnić??????
Aż mnie brzuch boli dzisiaj z tych nerwów niech się skończy już ten dzien.Tego się trzymaj i nie płacz Myszko...
A i kazał gin mi nie przychodzić 1.04 na prywatną wizytę tylko 12.04 na nfz że załatwimy wszystko na nfz ale w razie wątpliwości wpadać i nie pytać czy mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 19:43
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hm mam dylemat wam powiem bo nie wiem co sądzić o moich wizytach...byliśmy z mężem na zwyklej wizycie prywatnie w Gliwicach gdzie lekarz pomierzył wszystko. Tydz później byliśmy niby na prenatalnych u mnie w mieście które daly nam nawet mniej pomiarów niż tamto badanie jedynie nt dodatkowo zbadane bylo. Teraz dzwonilam do lekarza w Gliwicach zapytać o prenatalne w 20tc ale nie może mi zrobić bo 1 nie bylo robione u nich, także zapisałam się na zwykla wizytę do niego. Teraz piszecie ze połówkowe to wszystkie pomiary...czyli tak jak poprzednio na 1 wizycie to zrobil...czyli myślę ze mimo iż prenatalnych nie wykona to pomiarów dokona:)
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Hm mam dylemat wam powiem bo nie wiem co sądzić o moich wizytach...byliśmy z mężem na zwyklej wizycie prywatnie w Gliwicach gdzie lekarz pomierzył wszystko. Tydz później byliśmy niby na prenatalnych u mnie w mieście które daly nam nawet mniej pomiarów niż tamto badanie jedynie nt dodatkowo zbadane bylo. Teraz dzwonilam do lekarza w Gliwicach zapytać o prenatalne w 20tc ale nie może mi zrobić bo 1 nie bylo robione u nich, także zapisałam się na zwykla wizytę do niego. Teraz piszecie ze połówkowe to wszystkie pomiary...czyli tak jak poprzednio na 1 wizycie to zrobil...czyli myślę ze mimo iż prenatalnych nie wykona to pomiarów dokona:)