WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHahaha Kamcia A ile czasu myślenia nad podjęciem decyzji mi to zajęło.
Masakra.
Oby ruda nie zadzwoniła w przyszłym tygodniu i prosiła o powrót do pracy.
Dzwoniła inna koleżanka tą nową i mówi że zapierdol , że uczy się czegoś nowego bo będą potrzebować osób.
Kręcę obiad potem wyprawa do sklepu.
Zamówiłam Roberta że jak zje zupkę lub kaszke to kupię transformensa przyniósł kaszke zjadł 1.5 porcji więc kupię mu niech mu będzie.
Może ziemniaki później zje z nami naloze na talerz niech patrzy nawet na nie. -
nick nieaktualny
-
Kamcia
ah rozumiem
czyli mysle ze narazie nie bede panikowac
najwayzje na pierwszej wizycie jaka sie odbedzie po powrocie do normalnosci zpaytam lekarza co o tym sadzi
nie bedzie jeszcze za pozno mam nadzieje...?
no tak jak lezy to na wprost
staramy sie mu dawac zabawki z jeden i drugiej strony
a wiaodmo z czasem zacznie co raz mniej byc na pleckach
Zabka
dobra decyzja Kochana!
oj Robert ma zaciecie w niejedzeniu!
my obiecalismy pojazd Rockera z Psiego Patrolu w nagrode jak bedzie grzeczna i nie bedzie przeszkadzac tatusiowi w pracy z domu narazie super sie sprawuje!
i dzis zamoiwlam jej 11 ksiazek po FR z Psim Patrolem co by D czytal jej przed snem
i dzis przyszla piaskownica
tak wiem trroche pozno na piaoskownice ale ona ni gdy nie lubila piasku!
Natka moze potiwerdzic co Zosienka wyczyniala u nich zbey tylko nogami piasku nie dostknac ehehe
ale ostatnio polubila wiec zamawowlismy
generlanie mamy sporo rzeczy do zawmoienia do grodu dla dzieciakow w tym roku, bo D juz uprzatnal wsyztsko, scielismy drzewa itd wiec mozna wypelniac ogrod akcesoriami
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój prędzej by na dworze zasnął, w domu też nie śpi A dziś taki dzień? Na dworze miał czerwone oczka ale dzielnie na nogach bez wózka szedł.
Dzwonily kadry!!!!spr ile byłam na opiece i czy nie przekroczyłam 28dni opieki.
Mówiła że wraz z mezem łącznie możemy być 28dni.
Spr odp jej i mówi że wniosek poprawny mogę spokojnie się dziećmi zająć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 16:24
-
Kamcia
O to ładnie poszło z dydusiem Patryka
Chhba nawet szybciej zrezygnował niż Piotus nie ?
No ciekawe jak z waga chłopaki
Żabka
Tak tak ona już się przekonała do piasku
Mieliśmy stertę piasku na ogrodzie i nią się bawiła, ale jako ze D wyrównał ziemie j zasiał trawę to już nie ma tej stery
I nie ma czym się bawic hehe
Wiec stad ta piaskownica09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Haha.. Przypomniałam sobie Zosię. Nooo... Piasek ble. Mela teraz czasem ma fazę na piaskownice czasem nie. U niej ostatnio główna zabawa to zabawa w sklep. Ona jest uwaga cytat "sklepkowa" a ja jestem "kupowaczka". Znosi wszystko w zależności od miejsca czy to mieszkanie czy ogród i muszę od niej kupować. A jak ładnie wymyśla co jest do czego 😅
Zabka
Siedź w domu jeśli możesz i chcesz oczywiście. A co do Roberta i jego brak jedzenia to ja już Ci kiedyś pisałam o moim mężu. Nic nie jadł. Do czasu... A potem to masakra. Teraz zje wszystko. Wszystko! Serio.
Kamcia
Dobrze, że macie chociaż ta dzialeczke. Jest gdzie wyjść. I gratuluje odsmoczkowania 👍
A Amelka zgadzam się. Jest piękna i ma niesamowite oczy. Jest do mnie bardzo podobna, ale ona ładniejsza 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 22:44
kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
Hej !
Kochane chciałabym Wam życzyc
Wesołych Świat pomimo wszechobecnego smutku
Spokoju pomimo chaosu wokół
Zdrowia pomimo panującej choroby
!
Niech ten czas spędzony w rodzinie będzie pięknym czasem !
kamciaelcia, żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Śliczne zdjęcie i śliczne dzieciaki, Teoś rośnie pięknie.
Kamcia
Ale masz cudowną rodzinę, wszystkie maluchy słodziaki i tacy podobni do siebie.
Żabka
Bardzo dobrze, że wzięłaś opiekę na dzieci. Wiem, że w domu ciężko ale na pewno bezpieczniej.
Ja też siedzę w domu z dziećmi, korzystamy z balkonu bo mamy zabudowę i zrobiliśmy fajne dodatkowe pomieszczenie na zabawę. Oczywiście dzieciaki szaleją bo energia ich roznosi, głównie Antka ale codziennie z przedszkola ma zadawane prace domowe więc to trochę go zajmie no ale trzeba go przy tym przypilnować.kamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCioteczki zdrowych spokojnych radosnych Świąt Wielkanocnych 🐣🐣🐣🐣🐣
Kamcia super rozkręca się Piotr Robert też tak zaczynał.
Brawo Piotruś 😘😘😘😘
Natka jak u was?
Dariah serio?! Niesamowita hihi
Marta jakie ładne wasze dzieciaczki.
Urocza Natalka w tej opiece i jaką czarnulka fiu fiu.
Hmmm nadzieję że nie zwariuje hihi
Wczoraj zabraliśmy dzieci popołudniu pojechaliśmy do ojczyma mojego bo jednak sam moja mama wraca po świętach na weekend zawiodłam mu walowke pogadaliśmy przez płot. Dzieciom się usnelo, trochę się dotlenlismy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2020, 11:53
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny