WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To teraz ja
Śpiący misiek
Puzzlomania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2020, 14:31
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Piekna wszystkie dzieciaczki !!!
Robert się szykuje na boksera ?
Kamcia
Patrys jak wyrósł ! I widzę ze również sportowiec !
Siper sprzęty
Czyli tak jak Piotus polubił rowerek ?
-
No wlansie ja to się tego obawiam - zwolnień..
Siebie uspokajam ze jesgem na macierzyńskim to mnie raczej nie mogą zowl ic ..?
Mam nadzieje ze D tez się uchroni..
Bo przez ten cały gowno wirus gospodarki padną..zwolnienia już się sypia grupowe
A przecież skoro zwolnienia grupowe i masowo to sie nowej roboty nie znajdzie...
Wtedy tk będzie jazda...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Na macierzyńskim raczej prawa nie mają. Zatem ty możesz być bezpieczna. No chyba, że nagle firma padnie to wtedy macierzyńskie przejmuje ZUS.
Ja boję się o Darka, chociaż on mówi mi, że spokojnie, będzie dobrze. Ale i tak widzę, że sam się denerwuje.
Ja póki co pracę mam. Zleceń jest 70% mniej. Czekamy. Dzwonimy do klientów, słucham tego co się u nich dzieje i płakać się chce.
Obserwuję to, co dzieje się za granicą i widzę, że mimo dużej ilości krzywa zachorowań w IT, FR zaczyna się spłaszczać. Musimy zatem być cierpliwi, czekać, siedzieć na tyłkach, dbać o ochronę zdrowia, pielęgniarki, lekarzy, obsługę medyczna i to się w końcu skończy.
Ebola wygasła, SARS, MERS wygasł, nawet grypa hiszpanka, która pochłonęła miliony ludzi w końcu odpuściła.
Staram się patrzeć optymistycznie ale mimo to strach mnie dopada. -
Natka
oczywiscie ze w koncu odpusci
potrzeba czasu
ale np we FR od przyszlego tyg sporo firm sie ponownie otwiera, a jeszcze wiecej planuje po Wielkanocy...
wiec z jednej strony maja duzo wiecej zachorowań i smierci, a z drugiej wracaja do funkcjonowania...bo jak nie to padna firmy...
ehhh
trzeba siedziec i czekac! tyle
nic innego nie zrobimy...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Hej KOchane
mam pytanko, bo juz zaczynam sie zastanawiac czy to u Sofci coś nie tak czy to jest normalne..
jak zrobi siusiu, podetrze sie to pare minut potem zawsze jeszcze jakies kropelki poleca, wiec oczywiwcie zmiana majteczek bo jej to przeszkadza
i pytanie : czy u Was dziewczynki tez tak mialy / maja?
przejdzie to z czasem ?
czy to jakis problem z pecherzem myslicie?
chcoiaz z drugiej strony - ona ma mega wytrzymaly pecherz! nigdy nie popuszcza!
w nocy nie wstaje na siku, a jak rano sie obudzi to wcale nie biegnie do wc...moze tak jeszcze z godizne u nas lezec i dopiero jak ja przebieram i mowie aby poszla do wc to idzie i jest meeeega duze siku...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
To jest kwestia tego, że niby się podetrze ale nie do końca i jak się nie postara to faktycznie kilka kropel w majtkach jest i też przebiera.
Z tym, że ona nie jest szczęśliwa posiadaczka mocnego pęcherza jak ja 😅 ona chodzi sobie co chwilę. W nocy koniecznie ja trzeba nasadzic. Budzi się w nicy, leży i wola: sikuuuuu. Ale nie wstanie tylko wola mądralińska 🤣 -
Zdjęcia świeżutkie jak buleczki z piekarni za rogiem, w której nie byłam już od miesiąca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2020, 09:40
-
Natka
Super zdjęcia !
Amelka już taka duża dziewczynka
Znam te kurtkę Zosieńka tez taka miała ! One są super ! Teraz tez jej kupialm - idealna na przejściowy okresNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Dariah
Teoretycznie kurtka jest na styk ale ze względu na to, że nie tyłam się po marketach czy odzieżowych to donasza to co jest 😉
Tak, duże te nasze dzieciaczki są. Coraz większe.
A ja dziś miałam takiego osobistego asystenta 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2020, 09:39
-
Natka
Nie załapałam się na zdjęcie kociaka ;(
U nas Ok
Jakos jeszxze ciągniemy hehe
Zosieńka dostała nowy zestaw dvd z Psim Patrolem w wersji francuskiej i siedzi i katuje
A za tydzień przyjdzie cały zestaw Heidi...
No wiec tak to u nas....
Wiem wyrodna matka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡