WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelka ani sana nie pójdzie ani sama się bawić nie będzie. Więc nie zaspokaja jej nawet fakt, że jestem obok. Muszę brać czynny udział w zabawie.
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Tak, widzę to na zdjęciach szczególnie, że rysy jej się wyostrzają. Nie jest już bobasem a dziewczyna.
Pochwalę się, że wczoraj zrobiła nam śniadanie.
Poszła z krzesełkiem do kuchni, wyciągnęła z lodówki ser, benecol (pamięta, że niestety nie jem masła 😥).
Wyjęła chleb z chlebaka, ściągnęła masło, nóż z szuflady i zrobiła kanapki. Po jednej dla każdego.
Poprostu patrzyłam na to i serce mi rosło ❤️Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka
wooo brawo dla Amelki
cudnie!!
juz sie nie moge doczekac jak Zosienka nam kiedys zrobi sniadako heheheheh
Pocieszylyscie mnie ze u Was tez tak to wyglada
myslalam ze tylko nasza taka "przyklejona"Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa byłam w trasie już hihi
Wystawiłam wczoraj na sprzedaż część małych ubrań po Robercie i buty + zimowe .
Ale rano coś mnie tknelo i napisałam do stałej klientki co bierze od noworodka ubranka po Robercie od słowa do słowa i mówi że weźmie.
Mąż mówi że możemy zawieźć (póki chce) i pojechaliśmy.
Kasy wpadło sporo bo 550zl więc warto było po drodze musiałam kupić słuchawkę i wąż do wanny bo się popsuło i nie mam jak włosów myć.
Teraz obiad potem lekcje.
Ps powariowali mamy mega dużo zadane.
A potem będziemy siać nasionka bo coś tam kupiłam dla zabawy ale jak się wyrobimy z czasem -
Żabka
NO to super że udało sie tak sprzedać !
Masz problem z głowy i kasa wpadła!
Ja ciuszki po Teosiu dziele na 3 części :
Te co dostalm od kogoś - oddaje
Nasze i to takie naprawde najlepsze zostawiam dla najbliszej kuzynki co stara się o dziecko
Cała reszta idzie na wydanie (oczywsice nie zniszczone itd)
No i właśnie problem jest z tym wydaniem bo chciałabym oddać jakiejs biednej rodiznie bo nie udam kontenerów i innym organizacjom
Ale...
Nie znam takiej rodziny niestety
Pytałam się tez przyjaciółki i tez nie zna
Druga przyjaciółka ma zapyyac tesciowej bo pracuje w szkole i zna duzo ludzi z ich miasteczka
Wiec generlanie stoja te ciuszki...
O!
Taka historia
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamcia
Czasem ja siebie tam ubieram i Mele.
Jakość średnia. Są rzeczy lepsze i gorsze ale sweterki to dramat. Mamy kilka i masakra. Robią się sztywne i kolor szybko tracą. A ja raczej z tych co sweterki pióra głównie ręcznie lub na trybie delikatne. Koszulki porównywalnie do hm więc spoko. Spodnie spoko.
Koszule damskie spoko aczkolwiek lubią się lekko wstąpić. No i materiał głównie sztuczny.
Ja bym porównała sinsey do hm lub może odrobinę lepsze pepco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 20:52