WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDariah no nieźle......
Oby się do wesela zagoilo:-)
Ja po rewolucji w szafach córki 🤣🤣🤣🤣
Wzięło mnie nagle A tak lubię najlepiej bo szybko pójdzie.
Zajęło mi to 2.5h!!!
Ale ile szmat wyrzucilam do wora szok 131szt!
Wystawiła Na sprzedaż może ktoś kupi
Tak ja też w Tesco kupuje f&f.
-
nick nieaktualnyNo i chwalę się i oby tak mu zostało.
W czasie mojej akcji w szafie Robert sam od siebie wziął krzesełko zapalił światło w wc i mówi sam siku i kupę mówię ok Robert tylko mamę zawiła jak zrobisz pomogę wytrzeć pupę odp ok mamooo.
Poszedł wchodzę A on mnie wygoania!!! Mówi sammmm!
Wyszłam ale zaraz wróciłam pomogła wytrzeć.
Boziu jakiś cud nastał A zawsze mamo mamo.
Ostatnio siedział 15min i ryczał bo kazałam mu buty ściągnąć samemu A on chciał żeby mama ściągla.
Przetrzymalam go i sam ściągnął.
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Natka
oo to widze ze ostry trening!!
ja biegam od 3 tygodni
biegam eheh robie szaone 4 km
ale od czegos trzeba zaczac
Kamcia
uuu wsplczuje ;(
a powiedz, jak np Piotr robi afere to co inni? budzi Malgosie? podburza to Patryka?
pytam z ciekawosci jak to wyglada czy jedno ciagnie drugie
U nas usypianie bez problemu
wie ze idziemy około 19:30 na gore zeby się kąpać (na zmiane, jednego dnia ZOsia, drugiego Teoś)
po kąpieli idziemy do nas do lozka, ja karmie Teosia a D czyta Zosi 2 ksiazeczki wybrane przez nia
a potem idzie z D do jej lozka, klada się i ona zasypia w 5-10 min
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah
Powiem tak
Takie piotrusiowe afery to są ale nie często
To już ekstremalny stan
Sa w dzien
I bywaja bo zaczyna się od czegoś A potem złość bo go nikt nie rozumie, nie umie powiedzieć, a chciałby
Odkad nie chodzi do przedszkola w ogóle nie spi w dzień...A to ma znaczenie dla afer
Ale powiem też tak
Aferzysta jest Patryk
On na w ogóle przydomek krzykacz. Od każdego kto to nawet nie zna
Pisk, wrzask
Czegoś takiego nigdy nie slyszalam
Nawet w nocy
Miałam nie raz nagrać...
Ale to nikogo nie budzi
Tzn Piotra w nocy czy Malgosie w dzień (ale ona często śpi z szumami)
Piotrek w ciagu dnia nie raz trzepnie Patryka za te piski
Ale uwierzcie, ja tego nie umiem wytrzymac...
A Patryk piszczy bo wie że tak ma nie robić
Więc piszczy na zawolanie ale też jak mu szczerze źle
Jednak nie bylo też masowej histerii tzn zeby ktoś zaczal plakac bo drugi placze
Piotrek uderzy za to ale równocześnie potrafil stanąć w obronie Patryka (kiedy bardzo plakal przy przymusowej inhalacji), teraz ewentualnie kontroluje dlaczego p
Braciszek tak placze -
Dariah
Jakby ktoś mi kazał przebiec 4km to ja mówię od razu: bez mordęgi, wycinaj płuca i kolana bo po kilometrze sama je wypluje i odetnę 🤣
Serio, ja się nie nadaje na bieganie.
Ja wolę interwały, cardio, rozciąganie, abt i inne takie 😉 -
Nie wiem czy tu pisałam
Ale "cofnelismy "się trochę w usypianiu- bo chlopaki sami zasypiali jak spali w lozeczkach nie mieli jak wyjść 🤣
Teraz uwielbiam ich usypiac, kładę się obok lub siadam na podlodze obok (z Patrykiem, ale odkad nie ma dydusia trochę go bujamy do zasypiania i odplywa w 2 min wtedy; ewidentnie brak smoczka)
I jakoś dla wlasnej potrzeby nie mam zamiaru zmieniać tego hihi
Byl moment że sama zasypialam ale kiedy Piotruś drzemal w dzien dluzej zasypial, teraz szybko lub szybciej
Nie lubie usypiac Malgosi 🤭 ale też się zmienia pod tym wzgledem i mniej mnie to juz stresuje
Mimo wszystko-ja z chlopakami (I najlepiej osobno)A mąż z Malgonia -
Kamcia
ah tak pamietam ze mowials od dawna ze Patrys to krzykacz
ladna bron sobie wybral a najgrodze takie psiki np w lazience gdzie jeszcze echo sie robi
Zosienka tez tak miala przez jakis czas, te piski
aha czyli to nie tak ze jak Patryk czy Piotr robi histerie, to drugi tez zaczyna - to juz dobre
nooo brak drzemki baaardzo wplywa na afery znamy to
chcoiaz u nas, nie wiem czy to kwestia znudzenia czy co, ale od kiedy Zosia jest w domu to zdarza jej sie spac kołó 15-16....
a przeciez od pazdziwernika nie mieli juz drzemek w przedszkolu...kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja bardzi lubie biegac
kiedys, jak zaczelam prace, mialam karte MUltisport...bylam moze ze 3 razy..
nie lubie sportu w zamknieciu
stad np Tenis tak, squash nie...
biegac bardzo lubie
przed ciaza z Zosia nawet 20 km bieglam
potem ciaza, po ciazy biegalam ale to juz 5-10 km maaaaax
no i potem juz sie nie chialo bla bla
no i ciaza
wiec chce wrocic do formy
do wagi sprzed ciazy jescze 5,5 kg musze zrzucic, a wolaabym z 8 kg
no ale...ja wcinam duuuuzo slodyczy..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja tradycyjnie...przytylam po ciąży 🤣🤣
Ale właśnie slodycze!!dzieciom kupowalam A sama zjadalam (zelki tropikalne lub cukierki pudrowe)
Ale rzadziej do sklepu-rzadziej jem
Kwaranranna też nie pomaga
Ale ogranicze slodkie na pewno
Krzywą po ciąży mialam zbyt ładna aby zaniedbać się -
nick nieaktualnyNatka brawo Ty
Dariah podziwiam
Ja tak jak Kamcia od operacji biodra i zakazu sportu A brałam wcześniej w piłkę ręczną (plan był grać w reprezentacji polski) potem kosz i siatka.
I tak karierę zakończyła z jeden dzień.
Dziś jestem leń do potęgi entej.
Na bieżni wytrzymam 5 min maks , wejście na 3p. Tragedia sapie jak babcia A biegać? No nie lubię choć może gdybym miała z kim taki wiecie trener co wstrząśnie mną to bym się skusiła.
Dziś usłyszałam nie miłe słowo było mi bardzo przykro , nie dość że okropna io, stan przedcukrzycowy człowiek tyle z powietrza stara się żreć tylko warzywa to ktoś kto nawet nie przeczytał co to za choroba określił cyt wpierdalam posiłki jak facet! Na talerzu mam więcej warzyw ahhhhhh wiecie odechciewa się wszystkiego.
Dostaje albo deprechy albo pms się odzywa.
Dariah przeczytałam . Dzięki wielkie za linka .
Wychodzi że Robert ma noefobie żywieniowa.
Muszę głębiej w temat wejść rozejrzeć się czy gdzieś u nas ktoś się tym zajmuje zorientować się cenowo bo taka nauka trwa nawet kilka lat .
Kamcia współczuję akcji dobrze że resztą ekipy nie drze się z nim.
Ja od rana walczę z lekcjami.
Dziś znowu dużo, potem pranie i tak się ciaglo potem się wkurzyłam i mówię że z domu wychodzę nk to wszyscy za mną
Pojechaliśmy na chwilę do lasu bo mąż do pracy.
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Ja ci kiedyś zrobię zdjęcie jak powinien wyglądać mój posiłek wg dietetyka.
Talerza nie starcza na ilość. Głównie warzywa o niskim indeksie glikemicznym.
Z białka to prawie! Pół piersi z kurczaka. Nie daje rady tego zjeść. Bo mi żołądek odmawia takiej ilości. Dzielę to na dwa posiłki zazwyczaj.
A takimi tekstami sie nie przejmuj. Ja też już słyszałam niejedno: że pewnie same fast foody jadam, albo id słodyczy się nie odklejam.
Całkiem niedawno nawet słyszałam jak jedna młoda laska do drugiej skomentowała, że ten benecol to nie dupska nie odchudzi 🤦♀️ także noooo. Kij im w oko a chaszcze w dupe. Nie przejmuje się.
Kamcia
Ach... Jakie słodziaki!!!
Ja zaraz zaczynam trening. D dziś w domu wiec zajmie się Mela a ja się trochę spocę. -
nick nieaktualnyNatka dzięki.
Ale brak zrozumienia A wręcz nasmiewanie się że ja kłamie, gowno wiem i wogole od najbliższej ci osoby.......
Współczuję madralinskich.
Ale się wkrecilas hihi
Powiem Ci że sama mam ochotę wyciągnąć bieżnie nikogo nie ma dzieci pójdą spać. Może.....
Co do D natka uważam że dobre i to mogło być gorzej.
Dacie radę kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 19:55