WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zabka
Ja już od paru mies ćwiczę z Kołakowska. Nie Chodakowska a właśnie z Monika Kołakowska. Zaczęłam od cw dla początkujących. Niedawno robiłam wyzwanie 7 dni. Teraz jestem na wyzwaniu 30dni.
Fajna babka. Nie irytująca jak choda. Za darmo, nie jak Lewandowska.
Ćwiczenia proste, dające mega power. Lubię nawet rano wstać wcześniej i zrobić tabate 30min a potem wieczorem jeszcze jakieś cardio czy abt.
Ja polecam 👍 -
nick nieaktualnyWidziałam ja.
Z maratonu 30dni zrobiłam 1/4 1 dnia bo Robert mi nie pozwala. Drze się strasznie jak co kolwiek zaczynam robić i on mnie widzi .
Także tego.....
Marzy mi się basen wyjść popływać i wrócić ale nie zawsze mogę, nie zawsze czynny w godzinach w których ja mogę i tak naprawdę wykupić karnet na mc mija się z celem.
-
Ja kiedyś (po ciąży z Zosia) pare razy odpalia Chodakowska
Ale to nie dla mnie
A poza tym ja wyrodna matka jak mam ćwiczyć i słuchać jęków dzieciaka to mi się odechciewa
A jak ide biegać tk nikt mi nie jęczy
Natka
No to w sumie nie tak złe te 20%
Lepsze to niż zwolnienia..
Dacie radę Kochana !!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah w następnym tyg mają mówić co z opieka dla dzieci 1-3kl i żłobków oraz przedszkoli.
Tyle że Ty i Kamcia pewnie nie będziecie mogły z tego skorzystać bo ta dla rodziców pracujących niby mają sprawdzać zakłady pracy czy rodzice pracują.
Masakra co za czasy.
Mało tego Dostałam cynka z pracy że po majowce wracamy na 8h tryb pracy czyli 7-15 więc jestem zmuszona oddać moje dzieci do szkoły i przedszkola .
Już widzę te histerie Robert już krzyczy że nie chce do przedszkola tylko w domu.
-
Zabka
a skad masz info ze tylko dla pracujacych?
i to dotyczy pryw czy panstwowych?
no wlasnie i to pracujacych (zatrudnionych) czy będących w pracy ? heeh
Kamcia
aha dzięki hihi09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMieliśmy iść na dwór ale Robert buchnal miskę taty z frytkami i w nogi na balkon zawołał siostrę mi dał wytyczne przynieść kepuczu (Tak mówi na kechup) i zobaczcie same .
Moja radość bezcenna pojadl chłopak frytek.
Info od dyr. Państwowego przedszkola.
Tak zamknięte do 24.05 ale w przyszłym tygodniu chcą podać wytyczne nowe A tam info że będzie ograniczona ilość dzieci w placówkach.
Dzieci będą w sali w określonej ilości bez zabawek!!!!
Będę mierzyć temp dziecku za nim wpuszcza.
W szkole będzie na zasadzie świetlicy bez obiadów tzw przechowalnia dzieci.
Żeby nie płacić rodzicom zasiłku czyt rodzice mogą wrócić do pracy stacjonarnie co za tym idzie oświata będzie sprawdzać że rodzic pracuje lub zaświadczenie będą wołać.
Oby tego nie wprowadzili.
Dzieci zaczną chorować, nie wierzę że nie będą się bawić razem dzieci będą oddzielać? Lepiej niech siedzą już w domu.
Dziś ciotka Roberta była po książki dla syna w zerowe jest i babka mówiła że dzieci nie wrócą do szkolDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny