WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle o co mam hejtowac?
Czym Ty się przejmujesz?
No masz pierwszeństwo więc w czym problem? Tyle że oboje macie pracować czynnie.
A że sobie gadają? No niech gadają ja bym jej się zapytała co ma do Piotra?!
Uwierz mi ale gadają o wszystkich
Może zazdrosna?!!!!! O mundurowke?😉 -
To co ze mundurowi?
To nie może iść do przedszkola ?
A ta przedszkolanka wie ze ta babka z lumpeksu to Twoja znajoma ? Skąd w ogóle wziął się temat Piotrka ?
Dziwne to!!!!
U nas otwierają od 11.05
Napisałam ze pójdzie dopiero od czerwca
Do 15.05 D ma na pewno Home office - potem zobaczymh
Czyli od 18.05 będę sama
Ale...
21-24 jedziemy gdzieś nad morze pewnie, No chhba ze nie będzie pogody to nie ale tak czy siak D ma wolne
Potem na tydzień pojedzie do słonina
I będzie czerwiec
A wtedy zobacze...
Bo 7-10 jedziemy nad morze z rodzicami
A potem Boże Ciało j będzie już 15.06
Wiec mlze pójdzie od tego 15.06 dopiero ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
pzedszkolanki nie chcą pracowac !
i tyle
nie wiem czemu Piotr na piedestale?
ale tez nie wiem czemu takie info jest przekazywane?
nie wiem skad i jak znajoma piotrusia i mnie powiazali...kolezanka sie zdziwila...
ale to jest przykre
walcze o kego przyszlość a tu takiz9dziwny) opor
przedszkole imtegracyjne-doadam1
rozegram to
a moze on jedyny chetny do przeszkola?? -
nick nieaktualnyA może tak jedyny .
Postawilas sie też o te zaświadczenie może zapamiętaly?
Musiały coś na temat zejść że weszło na Piotra.
Raczej tą baba ma problem.
Ale Kamcia racja nauczyciele nie chcą pracować!!!!
U mnie dyrektorka wprost przez telefon powiedziała że kadra się kruszy nauczyciele prosto z mostu mówią że idą do lekarza po l4 .
Dariah ale wam dobrze.
Ja bylam z dziećmi po moja mamę.
Umylam i posprzątałem sobie auto hihi
Teraz mogę być spokojna opiekę Robert i werka mają.
Jutro mąż będzie miał rozmowę w sprawie zmiany godzin pracy na przyszły tydzień co by się dziećmi zająć A jak nie to opiekę wypisze.
Dobrej nocki ja idę spać.
Koniec tego spokojnego porannego wstawiania bez budzika
-
nick nieaktualnyRobert rzygam jak kot od powrotu mojego.
Cały dzień leżał nie jadł i nie pił to akurat mnie nie zdzwilo zachowanie bo ostatnio tak przy babci się zachowywał ale jak zaczął rzygać to wymieklam.
Nie wiem co mu ale napił się herbaty Wow.
Siedzę i lekcje robię z córką.
Głowa mi pęka
Co tam u was? -
Zabka
Współczuję. Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie 😥
Ja dziś też miałam kiepski dzień. Od kompa odeszłam dwa razy może na 5min do toalety.
Nawet obiad jadłam i pracowałam. Głowę mam dziś jsk młyn dk mielenia mąki.
Jak nic wjedzie dziś Perła. -
ja mam redsa
i nerwa nadal
nerwy miną - rozegram to z przedszkolem...dane z sekretariatu poszły plotami w miasto i to kosztem mojego dziecka
byliśmy na działce
dziś Małgosia miała miec usg tej nieszczesnej nerki, ale wczoraj odwołali ale mąz został w domu
noooo
mąz nie jest na l4
tłuszczak wielki, w kiepskim miejscu wiec zrobia zabieg na oddziale-we wtorekPatryk przechodzi samego siebie
Piotrek tez...
Małgosia marudzi -
Kamcia
Wiadomo, że nerwy przejdą i niech przejdą. Takie rzeczy lepiej załatwić na zimno.
Ja perłę polubiłam bardzo niedawno. Raz mój D wszedł do domu i oznajmił, że kupił mi biżuterię i tak jakoś zasmakowało. Na trudne dni idealne 😉kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
natka
to, co zrobiła ta przedszkolanka-to typowy brak profesjonalizmu...ja sonie nie wyobrazam czegos takiego w moim zawodzie...
ale ogłabym o niej wiecej napisac, w sumie po co? idzie na emeryture 28.czerwca i jej wszystko wisi
ale ile dzieci znam (od rodziców) które przedszkole przepłakały przez ta pania...maz był 2x swiaadkiem jak krzyczała na dzieci...skargi były latami, kazdy udaje ze nie ma problemu (sama mówiłam ze syszałam...), miała stycznośc z Piotrem sporadycznie, nigdy wtedy nie było z nim problemu...
coś jest na rzecczy, ja nie odpuszczam, szczerze? napisałam o 14 do sekretariatu zawód ojca a godzine później idzie to w miasto??babsko wie, że piotr sie nie dostanie zanim przedszkole ogłosi otwarcie...zabolało
i dam o tym znac
dodam-przedszkole integracyjne a trudne przypadki (piotrus) sa niemile widziane?! -
nick nieaktualnyRobert w nocy i teraz ok.
Stawiam że to na tle emocjonalnym/nerwowym.
Dziś wstał rano szukał mnie babcia to zawołała przyszedł z poduszką do niej przespał się chwilę koło niej potem poszedł siku z nią i jest ok.
Pójdę dziś mu kupić klocki co mu obiecałam babcia się dołożyła i będzie miał już prezent na dzień dziecka.
-
Hej
Zabka
dobrze ze juz lepiejz RObertem
moze faktycznie na tle emocjonalnym ?
a moze cos zjadl wczoraj co mu zaszkodzilo ?
njwlaznijesze ze juz lepije i oby nie wrocilo!
Kamcia
to ja zle rozumiem
bo myslalam wlasnie ze ze sluzby zdrowia, mundourowi itd maja pierwszenstwo?! nie?
i co, to ze Piotr trudny przypadek, to co ?
wlasnie dla niego powinno yc miejsce skoro to przedszkole integracyjne?
nie dziwie sie ze sie wkuryzlas na maksa!!!!
Natka
do kiedy masz home office?
moj D narazie do 15 maja na pewno
potem zobaczymy jaka bedzie info z firmy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
My dzis mamy neurologa z Małym
ide sama na 13:15
tak to u nas wszystko dobrze
D w domu to latwiej
a jutro mamy sesje foto domowa
mam nadzieje ze fajnie wyjdzie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡