WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane !
Kamcia
Widziałam pięknej zdjęcie królewny ! Już 10 m ?!
Jak ten czas leci !
A czemuż to dIen odchudza?
Mój Pączuś wazy 9kg wg wagi łazienkowej i ma 72 cm...
Na orawde Cie podziwiam i Twoja cierpliwość
Moja jest na wyczerpaniu
Heeh
Natka
Moi rodzice maja pionowy
Moja mama jest zadowlona
Ja bym nie była
My czaimy się na ten zdalnh co sam jeździ ale to nie jest na lkscie priorytetowy do wydatków wiec poczekam pewnie jesCze trochę lol
Żabka
Jak się czujesz ? Dobrze ze tego testu nie zrobiłaś !
No widzisz ! Robert musi się rozkręcić ! Potrzebuje czasu i tyle !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My byliśmy w Koninie bo D miał HO
Pojechaliśmy w sr rano j wróciłam w sb po śniadanku
Troszkę odpoczęłam z jednej strony bo ugotowane, przygotowane wszytsko itd
A z drugiej Teos był nie swój i poddenerwowany wiec trochę męczący
No ale takie życie
Zosia się wybawiła z kuzynem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Super, że udał wam się wyjazd! Widzę, że z Teosia już całkiem duży kawał chłopca 😊
Ja z rumby zrezygnowałam. Rozważaliśmy. Koleżanka mi pożyczyła. Jeeezuuu jaki to hałas robi. Dodatkowo nie do końca sprawdza się na wykładzinie u Amelki
Ma ciut dłuższe włosie niż my w sypialni i szczerze... Brokatu nie zebrał.
Chociaż koleżanka mega zadowolona ale ona ma domek. Puszcza rumbe na górze kiedy oni są na parterze i nie słyszą jej. A parter robi jak ich nie ma. To spoko. Znam kilka osób, które faktycznie przy dużej powierzchni się sprawdza.
My mamy odkurzacz piorący zelmer, ale to jest mega duża kolubryna. Jestem zadowolona i to bardzo, bo wypiore kanapę, tapicerkę w aucie, zbiorę wodę, ma filtry hepa, wodne itd ale mega duży, mega ciężki i mega głośny.
Myślałam by na codzień mieć taki pionowy by na szybko przeleciec mieszkanie.
Czemu ty byś nie była zadowolona z pionowego? -
nick nieaktualnyDariah dziękuję jest ok.
Antybiotyk kończę, jutro laryngolog i wyprawa 100-lecia do lekarza i kościoła z dziećmi oby było super.
Zobaczymy jutro co dalej.
Na weekend była brzydka pogoda myślałam że gdzieś jakiś spacer zaliczymy w terenie górskim ale zostaliśmy. Poszłam werka do kościoła potem obiad potem oglądaliśmy akademię Pana kleksa (werka ma lekture) A potem pizza
Przeglądam oferty z miasta cateringu na komunię zastanawiam się czy robić samemu jedzenie czy catering. Komunia w domu raptem będzie 17 os z dziećmi.
Wstawiłam obiad pranie i lezakuje i po kawce
Aaaaaaaaa zapomniałam ale po cichu się chwalę!
Robert od 2 dni je obiadek frytki i to z 6 szt dużych potrafi zjeść plus kotlet mielony.
Normalnie cieszę się jak dziecko!
W ciągu dnia śniadanie kolacja kaszka A w ciągu dnia wolał serek zagryzal chrupkami kukurydzianymi.
Pewnie znowu rośnie.
Ale ja się cieszę z rad też jutro to zabiorę szybciej przedszkola co by zjadł w domu obiad i pojadę z nimi do lekarza.
Dariah cieszę się że wyjazd był udany.
Szkoda że nie udało ci się odpocząć w 100% ale dobre i to .
Natka też mam ten pioracy.
Kamcia co u was? Dzieci w przedszkolu czyt chłopaki:-)Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Natka
My sie zdecydujemy na ten automatyczny ale Xiomi a nie Rumba
Przyjaciolka mieszka w domu z tesciami, oni maja swoja gore a tesciowie dol
Tesciowie kupili Rumbe za kilka tysiecy, mega haals, za wysoka zeby pod kanape wjechac itd
a oni Xiomi za 1000 zł i jest duuuuuzo cichszy, nizszy wiec i pod kanape spokojnie wjedzie.
w Sb bylismy u innej przyjaciolki i oni tez maja Xiaomi i tez super zadowoleni
wiec my sie na te marke zdecydujemy
no ale to zawsze 1000 zl, a mam odkurzacz wiec nie bede na sile kupowac
zwlaszca ze rozwazamy tez suszarke do prania a to cholerstwo ze 2 tys koszyuje
musimy tez lozko do pokoju gosicnnego kupic ot znow z 1600 zł
wiec musimy cos wybrac lol
dlaczego ja bym sie nie zdecydowala?
1/ akumulator slabo trzyma
2/ mega ciezki jest wg mnie, mnie reka boli od tego po odkurzeniu 1 pokoju
3/ rodzice maja koty - wg mnie ten odkurzacz jest za slaby aby porzadnie odkurzyc
4/ tak czy siak musisz miec normalny co by np za meblami i w zakamarkach odkurzyc09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Zabka
woooo brawa dla Roberta !
no widzisz ! super!!
oj to faktycznie wyprawa Was czeka!
co do Komunii, nie wiem jakie macie ceny cateringu, ale jesli nie mega wygurowane to bym poszla w katering. Ewentulaie zupe mozesz sama zrobic, ale dania to bym zmaowila.
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ostatnio było jej tu mało. Zatem nadrabiamy 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2020, 20:49
kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo piękna Amelka 🤩🤩🤩🤩🤩
Jaka fajna miejscówka.
Super fotki.
Kamcia 😂😂😂😂😂😂😂
No te oczyska.......ciastka sama zakochana hihi
Wróciłam byłam tylko u lekarza, kancelaria zamknięta.
Wg laryngologa to super skoro nie było gorączki to nie mam covid ani chorych zatok czysto problem leży u neurologa i tam mnie kieruje plus diabetolog .
Moje bóle głowy mogą być od kręgów szyjnych,pyta czy mam io mówię tak to już stan przedcukrzycowy no otyłość brzuszna mówię jest ile pani waży? No musi pani schudnąć brać leki które pani pomogą i będzie wszystko ok.
Niech neurolog zrobi pani tomograf.
Robert był niegrzeczny na wizycie skończyło się że stawiał się do lekarza palcem mu kowal że ma być cicho A ten grubym głosem go do pionu ustawił po czym Robert się rozplakal.
Masakra wstyd pyskacz jeden córeczka dwakamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny