WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka
Jaka piękna Amelka ! I jaka duzzzzaaa !
Pamiętaj ze zaproszenie cały czas aktualne ;? Daj znać kiedy Wam pasuje woas do Poznnaia
Kamcia
No nie dziwie die ze się zakochała hehhe Piotruś słodziak!
Żabka
Hehe No to ładna scenę Robert zrobił h lekarza
Oboje gagatki
Ehhh ciekawe co złapał ale jak cuchnąca kupa to ja stawiałabym na jakieś zatrucie pokarmowe w sensie ze zjadł coś nieświerzego ? Cos mu zaszkodziło ?kamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Pokazywali 3 Japończyków którzy są w naszej 4.lidze
I jeden jest youtuberem. On nas zlapal. No ale nie wiem jak się nazywa żeby sprawdzić na Youtube 🙈
Znalazlam i jego i nas na jego filmiku 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2020, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Byłam u koleżanki na kawie czyli piłam ją pod sklepem na chodniku. Podjechał radiowóz-bus-panowie jedzonko w zabce kupowali...
I jak to Piotruś-całe miasto uslyszalo
Ijoijo
Podszedł oglądać
No i panowie chłopaków zaprosili do środka. Nawet za kierownicą siedzieli
Piotrekby z nimi odjechał
Gęba uśmiechnięta
I przyszło mi na siłę z radiowozu to wyciągać 🙈Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia przyszły policjant rośnie?
Super. Miło z ich strony że takpodeszli do dziecka.
Brawo Piotr i Patrys za odwagę hihi
A ja wam się pochwalę
Byłam na dywaniku dzisiaj.
Dostałam awans!!!!!!!
Były dwa na cały wydział także jest ok.kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Policjanci też byli w szoku że chłopaki nic A nic nie bali się
Wrecz widzieli że Piotrek to zauroczony i z nimi by odjechal (odjechali z nim 5 m A ten nic)
Powiedzieli że w rodzinie pewnie jakiś mundurowy
Kolezanka mowi, że tata w wojsku 😉 ale tak szczerze...chlopaki taty w mundurze raz widzieli, w wojskowym pojeździe nigdy nie siedzieli (tata zawsze mial służbę kiedy takie rozrywki) więc to nie to 🤣
Ale plakal jak odjechali 🙈
Szkoda że zdjęcia nie mamy
jeszcze mówili ze wszystko zalezy jakiego podejscia dorosły uczy np" badz grzeczny bo policjanci cie zabiora"
ja tam nigdy nie strasze (choc maz nie lubi policji) ale kolezanka minute wzesniej mówiła do Piotrusia zeby był grzeczny bo policjanci do wiezienia zabioraWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2020, 17:53
-
Kamcia
Jaki odważny. Super! Amelka jak wsiadła do ciężarówki to miała takie łooooo. Wyjść nie chciała. Takie duże auto.
Już widzę jak Piotruś to przeżywał. Extra!
Zabka
Wielkie, ogromne gratulacje!!! -
Żabka
Wielkie gratulacje !! Brawo !
Ależ to było oczywiste ze dostaniesz awans ! Kto jak nie Ty!
Kamcia
Heheh jake odważne chłopaki ! Brawo dla nich !
Nasza Zosieńka taka hop do przodu a jak przychodzi co do czego to się chowa za nami lol
Nigdy nie siedziała w takim aucie jeszcze
Rok temu w przedszkolu była straż ale to ona na wyjeździe z babcia była wiec nie widziała
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Kamciu
Pisałam już to wielokrotnie ale napisze jeszcze raz. Ogromnie mi przykro z tego powodu. Żadne słowa i czyny nie sprawia, ze będzie Ci dziś lepiej, więc nawet nie będę próbować pocieszać. Jesteś silna. Pamiętaj, że tu masz trojke pięknych tęczowych dzieci. I na zawsze będziesz mama czworki ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2020, 21:08