WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj straszny
A chłopaki od rana dali czadu. Dosłownie z krzykiem dzień witalismy, z krzykiem zegnalismy
Cud że nikt policji nie wezwal-choć już się na nich poznali...
Może pogoda, może moje emocje...
Mąż-klasyczny facet-nawet nie pamięta 😕
Dziś czuję porażkę na całości -
Kamcia
Dlaczego mówisz ze czujesz porażkę po całości ?!
Współczuje ciężkiego dnja z krzykiem Zosia tez dzis latqa nie była
Jak ona mnie prowokuje i szuka zaczepki..
Ehhh
No faceci to mam prawdę sa z niej planety...
Myślisz ze faktycznie zapomniał czy udaje bo mu tak łatwiej, bo ukrywa uczucia i smutek ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Nie jestem z tego wątku, ale mam bardzo ważny komunikat a wręcz błaganie:
Kochane Mamy❤! ŚLICZNY MICHAŁEK walczy z chorobą, a inne Mamy mu w tym pomogą...
Jeśli tylko możesz wesprzyj leczenie tego maluszka
https://www.siepomaga.pl/wrzesniowemamuskisiepomaga-pl...
Z góry serdecznie dziękuje❤
Zapraszam również do grupy licytacyjnej:
https://m.facebook.com/groups/926688057674235/?ref=share
❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2020, 00:27
-
U nas intensywny weeeknd
Wczoraj byli znajomi z 2 l córka wulkan energii ehheh
Temperament Zosi ale energia razy 10
Dziewczynki się fajnie pobawily mimo różnicy wieku
A dziś była u nas wreszcie ! Moja kuzynka co mieszka w Warszawie
Ona będzie chrzestna Teosia jak die kiedyś wreszcie uda zrobić chrzciny....
A tu moja Królewna ❤️❤️
Natka-matka wariatka :), żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Śliczna królewna
Ale gdzie korona 👑 ?
Chłopaki jak to oni-znośnie w porownaniu do piątku
Skoki z ławy, z kanapy, albo z lawy na kanapę zaliczone mimo moich protestow
Pomocnicy3w kuchni z nich marni
Bułka tarta paluszkami/garsciami zaliczona
Wszędzie zabawki
I nie wychodzilam z nimi. Ostatnio się rozwydrzyli na spacerach w pojedynkę.
No i Patryk wczoraj i dziś bez drzemki
Dziexi śpią muszę migiem smieci wyrzucic i pościel Patryka do auta wrzucic...
-
Hehe No korony nie ma
Oj tancerka jest w czw miała pierwsze w nowym miejscu zajęcia z baletu
Kamcia
Hehe No to ładnie dokazuje chłopcy a jak się z tym odnajduje MAlgonia ? Raczkuje albo wstaje ?
W sensie pytam w kontekście czy za nimi „biega” itd
Jak chłopcy z MAlgonia ?
U nas Teo szaleje za Zosia, wszędzie za nią pełza a ostatnio coraz więcej raczkuje
A jak ona gdzieś odejdzie to ryk i krzyk...
Jest zafascynowany nią na maksa! Ledwo ona powie TEOS to on już skacze z radości09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Patryk to ten typ troskliwy, przytuli, nakarmi (nawet jak nie musi), razem chętnie się kapia
Piotruś cosik ma do niej dystans
Nie chce jej dotyku (np cacy) często klepnie czy noga odepchnie kiedy przychodzi do jego samotnej zabawy
Jest wyraznie zazdrosny (np kapiel Małgosi z Patrykiem-oboje po głowie dostaja ale sam kąpać się z nią nie chce)
Ale są też zabawy jego z Małgosia, poda dydusia czy bidon
A Małgosia lgnie do obu
Z resztą-mam spokój kiedy są we troje 🤣
Choć zabiera zabawki chlopakom i ma charakterek jak jej się zabierze
Raczkuje od niedawna, staje narazie nieporadnie w łóżeczku i przy kanapie
Już dawno bym ten post napisała ale cosik mi zwymiotowala więc wszystko przebieralam-nawet się nie obudzila -
Dariah
Też myślimy nad tym by Melę zapisać na zajęcia z tańca, bo to jej ulubione zajęcie. Przebieranie się i tańczenie. Trochę się co prawda obawiam w "tej sytuacji" w Polsce ale nadal to rozważamy. Jeśli nie teraz to w przyszłym roku jak już większość Polaków przejdzie ten syf.
Bo, że jest nieciekawie to chyba każdy widzi.
Kamcia
Dobrze, że się w sumie dogadują dzieciaczki. Wiesz, to że Piotruś stroni i nie za bardzo łaknie tego kontaktu czy też jest zazdtosny to normalne. My też w dorosłym życiu nie wszystkich lubimy. Właśnie w dzieciństwie uczumy się tolerować 😊 chociaż ja czuję, że on młodsze rodzeństwo będzie pilnował jak oka w głowie 😉 -
oj tak
bardzo pilnuje
nie pozwala mi Patryka czy Małgosi "zostawic" (np robie uciekającemu Patrykowi papa ide, wtedy Piotrek sie denerwuje, ze mam go łapać i przyprowadzic; albo kiedy mówie do Małgosi, ze ma kabla nie tykac bo zrobi sobie krzywde...no-Piotrek zadba o siostre, za fraki i sio))
jednak tez pojawiła sie klasyczna zazdrośc
i tak jak w przypadku 2-3 latka mówi sie ze nie ma zazdrości, tak teraz jest "klasyczna", widac
ostatnio chciał schodzic po schodach za reke...ale za reke sprowadzam Patryk, na drugiej Małgosia i dla niego zwyczajnie reki brakło...i tłumaczyłam, ze dam raczke ale Małgosie musze zostawic na półpietrze, jego sprowwadze to ja zniose...i krzyk bo Małgosię zostawiam, potem, ze reki nie daje...matulu...to np nasz poranek piątkowy) -
Natka
Zosia miala balet w zeszlym roku w przedszkolu, pokochala
potem babeczka odeszla (ciaza ? albo cos, juz nie pamietam) jakos w lutym?
wiec szybko szukalam innej opcji
znalazlam w Osrodku Kultury i poszla raz bo wariaci wszystko pozamykali
no i teraz w nowym miejscu, bo w Osrodku Kultury tanca nie otworzyli
dla mnie ten caly pseudo wirus jest sciema totalna, robienie z ludzi niewolnikow, a ludzie sie na to godza
ja chodze wszedzie, na wszytsko i nie mam zamiaru w zaden sposob mojego zycia ograniczac z powodu ich idiotyzmow
ale oczywiscie rozumiem ze kazdy ma inne podejscie do sprawy
Kamcia
hehe no to fakcztycznie wesolo
a Piotrus od Patryka czy innych dzieci tez stroni czy tylko na Małgosie tak reaguje?
to jest niesamowite ze 3 dzieci, ci sami rodzice a kazde ma inny charakter, temperament...
to ze jest zazdrosny to normalne
jak sie urodzil Patryk to Piotrus byl jeszcze malutki, mniej rozumial, a teraz to tez inaczej
Zosia tez ma momenty zazdrosci, nie duzo, ale ma takie przeblyski09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah
Ja mam trochę inne podejście do tego wirusa. Hmmm... Np teraz siedzę w domu przez najbliższe dni a nie biurze (a powinnam) bo masz kolega z działu zachorował. Rozmawiam z nim. Też był sceptykiem. W tej chwili nie ma smaku ani węchu, czuję się bardzo osłabiony sle już i tak lepiej bo w sobotę wyjście do toalety robił po kolanach. Ma 23 lata i jest wysportowany.
Nasi bliscy znajomi też zachorowało ale na szczęście było bezobjawowi (to był marzec).
Uważam, że środki ostrożności należy zachować ale nie wpadać w paranoje. To i tyle z mojej strony. Oczywiście kazdy ma prawo do swojego zdania i je szanuje. -
Kamcia
Poszukaj co ten pojeb B Gates wygaduje, wraz z cała klika
Poszukaj co to jest Pakt z Marakeszu
A teoche się rozjaśni do czego to prowadzi...
Niestety09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ah no teorii spiskowych to jest multum
ja bardziej slucham / czytam z ciekaowsci co gada ten oszolom Gates czy Jaques Attali
a co najgorsze...jak sie czyta , slucha ich wypowiedzi z przed 5 / 10 lat to jest dokladnie to co oni mowili...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡