WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia brawo jak miło popatrzeć na niego.
Fajny chłopak.
Dziękuję ale gorzej.
Dziś doszły wymioty od kaszlu boli żołądek ale jakoś zabrałam się na zakupy w razie gdyby nas zamknęli celowalam żeby mąż akurat wracal z pracy i zabrał te zakuoy bo ja ledwo żywą.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dariah
Piękne dziaciaki ❤️
Kamcia
Niezły tancerz z Piotka 😉
Zabka
Trzymam kciuki za wyzdrowienie. Ewidentnie coś cie dopadło i mam nadzieję, że szybko puści.kamciaelcia, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Najważniejsze, że nie jesteście zamknięci. A teraz jak wynik negatywny to dadzą Ci jakieś leki? W ogóle widział cie lekarz czy tylko słyszał przez tel? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas tak to wygląda.
Czekasz na testa wynik i lekarz ma dzwonić potem decyduje czy masz się zgłosić do szpitala na oddział zakazany czy siedzisz w domu.
Internista ma obowiązek oddzwonić każdego z wynikiem dodatnim i zapytać jak się ma .
Także to normalne A że mam numer prywatny to ja ponaglam taka że mnie niewyrozumiala baba.
-
nick nieaktualnyCisza.
Nie dzwoniła jeszcze.
Mój lekarz dziś przyjmuje popołudniu nie wiem szczerze do której ona tam dzisiaj siedzi.
Nie wiem co robić......
Czy lecieć w kolejkę rano do miasta rodzinnego i się rejestrować ale mi się nie chce.
Dzwonić na infolinię? To loteria .
A poniedziałek jeżeli by mi się nie udało jutro dodzwonić to nie dam rady bo musiałabym z dziećmi o 5 wyjechać żeby się dostać szkoda gadać.
Może jutro zadzwoni? Będę na infolinię próbować jutro .
-
Żabka
Przepraszam przeoczyłam cała akcje
Najważniejsze zw wynik negatywny
Mam nadzieje ze ktoś Cię osłucha j da leki
Kamcia
Rewlacja Piotr ! Normalnie tancerz wyborowy !!
Masz jakiś magiczny sposób na lekarzy ?!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMi już się nie chce nawet wkurzam na to wszystko.
Brak mi słów i czekam na ten magiczny dzień.
Serio.
Jacy my jesteśmy.............
Mi ciut lepiej kaszel coraz rzadziej ale jak chwycił to płuca wypluwam, za 3 razem gdzieś odkrztusze troszkę flegmy.
Gardło boli jak ziewam
U nas w szkole już 2 klasa zamknięta na kwarantane poszli.
Cieszę się narazie bo nie wiadomo co im strzeli do głowy jeszcze że odpuszczają młodszym dzieciom i będą jak najdłużej uczyć się stacjonarne.
Nie ma kasy na zasiłki więc kombinacje widać.