WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia nie bo nie ma z kim gadać.
Na sor-rze jest lekarz z przychodni mówi że się boi ona się nie dziwi co się dzieje.
Nie dyskutowalam, nie mam sił.
Ahhhhhh
Robert wstał z głosem zapalonym pial jak ja teraz już ok kaszlec kaszlal teraz juz spokój.
Obdzwonilam wszystkich możliwych pediatrow wszyscy zawiesili działalność.
Jedna nie odebrała tel ale nie dawno oddzwonila i powiedziała że przyjedzie ok lub po 16 .
Oslucha mi dzieci poproszę ja żeby mnie też osluchala.
-
nick nieaktualnySorki ale latalam apteka inhalacje itd
Dopiero usiadłam.
Robert gardło czerwone coś się dzieje krtaniowego, werka brzydki kaszel ma zostać w domu tzn oboje, osluchala mnie (w planie miałam prosić jak dzieci ogarnie o osluchanie) bo miałam atak kaszlu przy niej za głowę się złapała jak kaszle , opowiedziałam jej jak to wyglądało wygląda i że w pon jadę w kolejkę o 5 się rejestrować głównie po zwolnienie bo leki na sorze wczoraj dostałam.
Osluchala mnie płuca czyste mówi że mam mega zapalenie krtani, dopisała inhalacje w innej dawce co ma Robert i l4 wypisala na Roberta bo jest pediatra do piątku.
Załatwiła nam też postawienie baniek na poniedziałek o 15. Zrobiłam jedną inhalacje i powiem że gardło jakby mniej boli.
Także ułożyło mi nie muszę gnac i niani zatrudnić, siedzimy domu i się kurujemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 20:51
-
Hej Kochanw
Czytam czytam, nie dowierzam ale napisać nie mam kiedy...
Żabka
Nie skomentuje tego bo musiałabym brzydko pisać..
Najważniejsze ze ktoś w końcu Was zbadał, leki dał i możecie się kurować !
Zdrówka Kochana !!
Kamcia
Co u Was ? Jak dzieciaczki ?
Natka
Co tam u Amelki ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas weekend szybko minął, jak zawsze
W sb Zosia miała jechać na pierwsza jazdę konna - planowałam na wiosne ja zapisać, pogoda lepsza itd
Ale skoro zamknęli jej balet i basen to szybko ja zapisałam
Ale...w sb rano dostalm wiadomośc że balet będzie dalej bo to zorganizowane zajęcia i zaraz potem mała ze basen tez wznowiony lol
Wiec na konie nie pojechaliśmy - te 2 jej wystarcza zajęcia
Na szczecie !!!! David nie chciał jej mówić o koniach, to miała być niespodzianka wiec Zosia nic nie wie ze mieliśmy tam jechać heeh
Wiec dziś była ba basenie na lekcji normalnie a w czw ma balet !
Przhnajmkej narazie hehe
Bo zaraz się okaże ze tam tez złowrogi wirus panuje09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
u nas w czwartek miał byc "park ryb" (wiecie, taki smieszny projekt za grube pieniadze), ale pogoda...
miało byc w srode..ale panie(juz obie) chore
a dojazd z przedszkola i z powrotem miał byc autobusem - i tu widziałm najwieksza frajde dla Piotrusia...
miały byc koniki i kiełbaska...
trudno
wczoraj chłopaki dotkneli traktor
nie pozwoliłam wsiasc...po sytuacji z radiowozem -
Sorry Kamcia, zasnelam wczoraj
nie znam tego parku ryb
szkoda bo Piotrus mialby super atrakcje!!
u nas wszelkie wyjscia, wyjazdy, teatrzyki odwolane...
dzis jakas matka dziecka w zlobku chciala dac jego przytukanke, bo to jego pierwszy dzien...oczywscie pani powiedziala nie..
stalam obok
nie moglam sie zamknac..
powiedzialam tylko ze : niedlugo dzieci na golasa bedziemy przyprowadzac...na przytulance jest wirus a na bluzce nie...ciekawe teorie
spojrzala na mnie krzywo
i powiedzila matce ze moze dac ale ta pzytulanka zostanie caly tydzien utaj i nie bedzie jej zabierac do domu
ja pier.... co za pojeby09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyKamcia co to za park ryb.
Też nie znam brzmi ciekawie.....
Ja chciałam wyskoczyć na chwilę do sklepu po picie banany (Robert się zajada ale tylko w kuchni zje na kolanach u mamy bo ptaki ogladamy- chyba mu się spodobalo) i chleb.
Robert kazał mi iść chciał zostać z werka więc pedem do sklepu ......
Odbilam się od drzwi.
Nigdzie mnie nie chcieli wpuścić.
Pariodia!!!!!! Porabalo ich do reszty!
A w jednym sklepie 3 seniorów na cały sklep!!!!!
A popołudniu to mogą wychodzi do sklepów?!
Żałosne ale dobra prykazy nakazy trzeba się dostosować. -
tak ciekawy park ryb ze jeszcze tam nie byłam
to taki teren z makietami ryb blisko rzeki z zadaszeniem ogolnie dla mieszkanców
tyle ze nie jest ciagle otwarty z dotacji ale antyburmistrzowie zawsze wypominaja te kase
miały tez byc konie i pogadanka z kims tam
no, ale panie chore i czerwona strefa -
nick nieaktualnyPowiem wam że jestem w szoku.
Te banki działają!
Od jakiś 3h mam inny kaszel.
Tylko 3 miejsca mam ciemne różowe resztą są fioletowe..babka jak zajrzała podczas seansu na te banki mówi że jestem chora moment i miejsca się robiły fioletowe.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tam w Teosiu ciągle widze mamusie
tacy podobni
super dzieciaczki
Piotrus to juz bije Małgonie
ale na czwartym zdjeciu sa baaardzo do siebie podobniWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 20:15
Dariah lubi tę wiadomość