WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No i tym sposobem Zosia ani na basen nie mlze pójść ani a balet...
Jeszcze k tym nie wie, a DZks wlansie była na balecie...
Jutro będę dzownic czy jazda konna w pobliskiej stadninie działa ehhhh
No powiem Wam ze brak mi slow
Kamcia
Ja tez bojowakamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia dziękuję za dobre chęci.
Popytać znajomych może ktoś ma na miejscu.
Na infolinię się nie dostałam.
Powiedziałam co myślę dała mi numer do gabinetu pani doktor ale co mi to da! Jak ona z niego dzwoni do pacjentów.
Parodia!!!!!!!!
Zaraz wyśle SMS na jej prywatny numer żeby zadzwoniła bo zwolnienie mi się dzisiaj kończy A ja dalej chora .
-
nick nieaktualnyKamcia bez zmian.
Walczę z telefonami w przychodni nawet mama włączyła się w akcję.
Lekarka mi nie odp więc szkoda gadać.
Pewnie zawalona ludźmi.......
Poprosiłam męża żeby wziął urlop w razie czego w poniedziałek pojedzie mnie zarejestrować żeby z dziećmi nie musiała jechać.
Druga opcja wezwać lekarza prywatnie przy okazji werke by mi osluchal ale czy on mnie nie zbyje? Potrzebuje l4 od jutra.
A mój lekarz może cofnąć więc w poniedziałek to ostatnia deska ratunku.
Byłam w aptece znalazła jakąś receptę na mnie steryd ale ona słyszała jak kaszle bo mnie chwyciło i mówi że tu antybiotyk i lekarz koniecznie się kłania to jej mówię jak to wygląda w praktyce to napisała mi jakiś numer do lekarza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoooo jakie szybkie zakupy!
Super.
Ja obdzwonilam swoją przychodnie opr poslalam ale i tak nic nie wskuralam, inne przychodnie tu miejscowe brak miejsc, prywatne wizyty ? Zapomnij jedną z lekarka mi powiedziała że lekarze pozawieszali swoje działalności bo wysokie wyniki na covid.
Zaczęło się dziewczyny istny cyrk.
-
szybkiev zakupy bo naczynia w starej zmywarce nie umyte i ich stos nadal rosnie
a tak szczerze-gdybym kupiła w markecie typu mediamarkt pewnie byłby wiekszy wybór, lepsze ceny (kupiłm w neonet na miejscu), czytałabym opinie na necie, ale na to nie ma czasu, okolicznosci (z dzieckiem/dziecmi zakupów w spokoju sie nie zrobi)
na miejscu, darmowy transport, wniosa, zniosa sobie stara (w marketach poza miastem płaciłam za to)
a to "tylko" zmywarka
były kryteria obowiazkowe (po 10 latach wie sie co potrzebne) czyli wybrałam taka "podobna" czyli szybki goracy program, gdzie 10 innych nie potrzebne
nie biała
klasa A++
woda zawsze przy zmywarce to oszczednosc
i nie zdazyłabym sie rozmyslicDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzwoniłam na sor.
Dostałam teleporade śmiechu warte!
Cyt: pewnie ma pani ostra zapalenie dróg oddechowych wcześniej takie choroby były ale teraz wie pani covid panuje!!!!!!
Dała słaby antybiotyk żeby mi ulżyć że względu na chore serce ale w poniedziałek koniecznie że swoim lekarzem się skontaktować, l4 spokojnie od soboty on już wypisze może się cofnąć.
🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉😬
Napisałam do naszej niani zapytałam czy przyjdzie o 5 do 8 i posiedzi z nimi, zgodziła się pod warunkiem że nie mam covida bo ona inne dzieci pilnuje. Spoko zapłacę ale nie będę musiała ciągnąć tych dzieci.
Mąż nie dostał urlopu więc szkoda gadać........
Kamcia dasz radę przestawisz się
Ważne że jest nowa Marysia i ogarnie brudne naczynia
kamciaelcia lubi tę wiadomość