X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Serio Ci tak powiedziała? Jestem w szoku... Ale to nasza Łódź kochana :/
    Serio. Szczerze mam to baaardzo głęboko. To nie kwestia Łodzi tylko wychowania przez szkoleniowców z Torunia ;)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • miniaturka31 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Byłam w aptece właśnie i kolejka moher komando jak diabli. Chora jestem, źle się czuję to mówię, że jestem w ciąży i że tylko po krople do nosa i hyc do okienka. Z resztą tabliczka jest, że w ciąży i kombatanci poza kolejnością. Jedna baba do mnie " to trza się było kurwo nie puszczać" a ja jej na to " to mówisz kurwo z własnego czy córki doświadczenia" i jak gdyby nigdy nic zrobiłam zakupy. :) Zaczyna się kolorowy okres. A żeby te wszystkie stare, roszczeniowe kutwy dopadły naprawdę takie choróbska o jakich trajkotają, że mają, w pksach którymi ganiają z cmentarzy na ryneczki, kolejkach do lekarzy wszelkiej maści i pod blokami gdzie stoją w przerwach między trudnymi sprawami a ukrytą prawdą.

O kurczę kopara mi opadła? Naprawdę tak się odezwała?
    Mnie by zatkało. Dobrze, że jej odpowiedziałaś rezolutnie.

Dzierzba lubi tę wiadomość

Tęsknimy 29.05.2015
    10 tc.
    oar83e3k2d9rg7wq.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu wysłałam zaproszenie, ale może tu złapiesz- wpisz mi proszę CHŁOPCA :)

Dziewczyny - jejku, ale macie przedświąteczne przygody. Dzierzba, ja bym na tę babę mojego męża nasłała. Tak by op*******ł, że by sie do obcych nie odzywała do końca życia. M. taki spokojny człowiek, ale niech ktoś mi krzywdę zrobi to para mu bucha z nosa ;)

Ksosiu- na psychopatów na parkingu najlepszy uśmiech. Taki typ bedzie w szoku przez resztę dnia, nawet jeśli tego po sobie nie pokaże. A nie ma u Ciebie miejsc dla cięzarnych i matek z dziećmi? Bo w u mojej mamy wlasnie są.

A w ogóle to przestałam Wam pozytywne fluidy na przedświąteczne stresy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 15:23

Pysiaczek89, Dzierzba, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Serio. Szczerze mam to baaardzo głęboko. To nie kwestia Łodzi tylko wychowania przez szkoleniowców z Torunia ;)
    Aaaaa no to na pewno... Dobrze ze jej odpowiedziałaś odpowiednio!!

Dzierzba lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Polsat cafe leci oddział noworodkowy pokazują rodziców Polaków którym urodzilo się maleństwo w 23 tc...

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka wszystkiego najlepszego.100lat :-)

Dzierzba ja pitole co za babsztyl zapomniała jak się kurwila sama???!!!!!!
    Wstyd żeby starsza baba takie słowa mówiła.wrrrr

Ja jutro mam 5 rocznicę ślubu ahhhh
    Ale ten czas leci.
    Chyba męża wykorzystam przed pracą bo idzie na ostatnią nocke co by mu się lepiej pracowalo potem tydzień urlopu.:-)

Dzierzba, Strazaczka1990, Anulka01, Aga_Andzia, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba ja bym chyba nie wytrzymała przez tą moją nerwowość ;o .Jak ona mogła Cię tak nazwać~!!!!!!!!
    i to jeszcze moher...chyba liścia bym sprzedała.Mimo tego,że mam kulture.A jeszcze jakby był ze mną mój Sławek to ja nie wiem co by to było.."ręka noga mózg na ścianie" :D

Anulka sto lat i jeden dzień więcej:* <3

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czuje się okropnie ;c słabo mi ciągle,w głowie się kręci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Na Polsat cafe leci oddział noworodkowy pokazują rodziców Polaków którym urodzilo się maleństwo w 23 tc...
    To nie dla mnie, na Oion-ie widziałam takie dzieciątka :( Na prawdę wcześniaki to wojownicy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 15:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:50

Pysiaczek89, Behemottka, Anulka01, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie boli głowa od trzech dni... Coś można poradzić? Wzięłam wczoraj jeden APAP (250) ale wolałabym nie. Wody pije hektolitry, na wapń piję dwie szklanki kefiru dziennie, szklankę mleka i jem ser żółty, no i wapń w prenatalnych... Co jeszcze?

W ogole taka wykończona jestem od kilku dni, brak sił, jak w pierwszym trymestrze. Po południu drzemka... Moze to moja praca? Tylko dlaczego głowa boli i dzisiaj?, i to od rana!

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Byłam w aptece właśnie i kolejka moher komando jak diabli. Chora jestem, źle się czuję to mówię, że jestem w ciąży i że tylko po krople do nosa i hyc do okienka. Z resztą tabliczka jest, że w ciąży i kombatanci poza kolejnością. Jedna baba do mnie " to trza się było kurwo nie puszczać" a ja jej na to " to mówisz kurwo z własnego czy córki doświadczenia" i jak gdyby nigdy nic zrobiłam zakupy. :) Zaczyna się kolorowy okres. A żeby te wszystkie stare, roszczeniowe kutwy dopadły naprawdę takie choróbska o jakich trajkotają, że mają, w pksach którymi ganiają z cmentarzy na ryneczki, kolejkach do lekarzy wszelkiej maści i pod blokami gdzie stoją w przerwach między trudnymi sprawami a ukrytą prawdą.

O widzę że akcje w aptece z moherami są w modzie. Też poprosiłam babkę że ja tylko po 1 rzecz, a ta z 10 receptami mówi, że młode to niech stoi. No cholera. Ale karma wraca. Ona podchodzi do okienka a pani jej mówi że idzie na przerwę, a ja w tym czasie do innego okienka i kupiłam szybciej ;-) hehe

Behemottka, Pysiaczek89, Dzierzba, A_n_k_a_80, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula, najlepszego! Sto lat ! :)

Żabcia, super akcja :) Dumna jestem! Swoją drogą w Polsce ludzie tak ciasno stają w kolejkach, ze ja dostaje klaustrofobii. Normalnie dotyk kolejowy jest w normie. I to młodzież taka przytulaśna, starym bym moze i jakoś wybaczyła, bo sie za komuny nauczyli...

Anulka01 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio jadę autobusem, siedzę sobie i wsiadają dwie starsze kobiety, za mną były dwa wolne miejsca (aczkolwiek tyłem w kierunku jazdy), więc siedzę dalej, a one stoją nade mną i sapią, że "księżniczka chyba w ciąży bo sobie siedzi i nie ustąpi", aż chciało mi się powiedzieć, że ja tyłem jechać nie mogę, bo się przecież dziecko pępowiną owinie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 15:52

Behemottka, Dzierzba, Pysiaczek89, Anulka01, mychakruszyna, Strazaczka1990, _izunia_, martta, mysza0406 lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baaaardzo Wam dziękuję za życzenia!
    Dobrze że Was mam. Uśmiałam się jak norka czytając Wasze apteczne przygody! Zaraz mi się humor poprawił:) Uwielbiam takie cięte jęzory! Boskie jesteście;)
    Behemottka spróbuj jakieś ziołowe wyciągi z apteki: u nas jest np amol, moze u Ciebie coś podobnego się znajdzie. Są jeszcze takie plastry chłodzące na gorączkę i bol głowy.

Behemottka, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstaaaaaaję więc. Idę śniadanie jakieś zrobię i pojadę do polskiego po świeże wędlinki. Nic mi sie nie chce. Chce leżeć.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, ze jesteśmy po wizycie z T. "Siostra" O bardzo sie uparła, zeby pojechać z nami. Na całe szczęście nie musimy szyć krocza. Mimo, iż pęknięcie jest rownież minimalnie w środku, nie tylko powierzchniowo. Dr nasmarowala małej krocze jakaś śmierdząca maścią i we wtorek mamy sie pokazać znowu.
    A pózniej zapytała, czy dziewczynki widziały juz usg i dzidziusia. One oczywiście, ze nie i uśmiech na twarzy :) tak wiec miałam niezaplanowana dodatkowa wizytę ;) dziewczynki zobaczyły swoją siostrę??? usłyszały serduszko, każda dostała dla siebie zdjęcie bobaska, które moze włożyć do ramki.
    Ale najciekawsze jest to, ze na stwierdzenie iż wiemy, ze to dziewczynka pani dr polowała głowa i powiedziała, ze nie chciałaby podważać kompetencji innego lekarza, ale nie byłaby do końca tego pewna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 16:30

Pysiaczek89, Anulka01, Dzierzba, Strazaczka1990, mmargol, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze wstrzymałaby sie z kupowaniem różowych ubranek i ze jeżeli w 16 Tyg nikt nam dalej nie potwierdzi, mamy przyjsc z córami i postara sie odgadnąć, kto mieszka. Dla mnie szok! Ale tak czy siak wiercipietka jest. Za nic nie chciała współpracowac. Obracała sie dupka jak tylko mogła, siedziała po turecku, noga podrzucała sobie pępowinę, drapała sie po głowie i zabawnie machała. Od poniedziałku urosła 0,5 cm i dziś miała: 8,06 cm czyli znów wyprzedzenie o ponad tydzień - 14 tydz i 1 dzień.
    Wiec kto Ty jesteś?? Haniutek czy Kubulek?
    A poniżej fotki:
    1195b1205728f03fmed.jpg

1711a0f12da8ce5amed.jpg

d896838c18373cedmed.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:26

Little Red Fox, Aga_Andzia, Angela89, Pysiaczek89, żabka04, bbeczka91, Anulka01, Pauka, Dzierzba, Malutka92, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, Ewelina.Irl, claudiuszek, violett, mmargol, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pochwalę. Mój dzieć ma 7,81 cm. Wszystkie kości i kosteczki na miejscu. Jednym słowem usg wyszło super ;) A mama od jutro na zwolnieniu. W gratisie czopki przeciwwymiotne. Fotki podrzucę później ;)

Angela89, AniaLewandowska, Pysiaczek89, żabka04, bbeczka91, Anulka01, mychakruszyna, Dzierzba, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, claudiuszek, violett, mmargol, Bratek, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Lewandowska - śliczne maleństwo :) i dobrze że jest lepiej z córką i nie trzeba Szyc, mam nadzieję że ta maść jej pomoże.

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

‹‹ 511 512 513 514 515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ